Arkadaslar,ozur dilerim!
Ama benim bunu soylememdeki sebep,(hickimse itiraz etmesin) islamin kadini bir metres,bir tarla olarak gormesindendir.Madem ki inancinin gereklerini yerine getirmek isteyecek bir bayan onu oldugu gibi gorsun anlaminda soylemek istedim."Islam bana basimi ortmemi emrediyor onun icin ortuyorum, ama sosyal yasamda erkekle esitim" demesinler diye oyle sert bir uslub kullandim.Uslubum sert olmus ozur dilerim.
sayin che21
|
belkide turbanlı halıyle marketten alısverıs yapmasıda senın ıcın metres sınıfına gecmesı ıcın yeterlı bi kriterdır?
|
hayir,"Islamin kadina verdigi degerdir" bunu soylememdeki kriter.
Ben bunu soylerken basina kapatan kadina hakeret anlaminda soylemek istemedim,islamin kadina bakis acisi icerisinde oyle olmasi gerektigi icin ,oyle dedim.
|
ve bu sözunden hareketle yarın bir şeriatcının sacını acıp okul okuyan bir kız ıcınde aynı kelımelerı soylemesınıde yadırgıyamaz elestıremezsın. cunku buna hakkın olmaz.
|
Hayir hakkim olur!Eger kadin kendini erkele esitligine inaniyorsa! Cunku benim insanlara olan inancim Var! KADIN ERKEK ESITLIGINE INANCIM VAR. KADIN BIR BIREYDIR,ERKEKLERLE ESITTIR!Ve ne erkeklerin tarlasidir,ne metresleridir,nede cariyeleridir.(AMA islam oyle demiyor)Kendini erkeklerle esit goren,laik bir bireydir.METRES DEDIRTMEM
Basini orten bayanlarin buyuk bir cogunlugu toplum baskisi yuzunden ortuyor.Kadin erkek esitligi olene kadar kadar mucadele verecegim!
Ama "turbanli spiker" meselesi,sozde demokratik,cagdas musluman goruntusu sergilemek maksadi tasir.
Yok oyle ilimli islamci,demokrat musluman imajlari! "hem basimi orterim hemde erkekle ayni sosyal yasami payslarim,erkekle ayni haklara sahibim" demek yok oyle yagma!