mEHMET K
21 yaşındaki delikanlının yazdığına *bak birde kendinin .bu süpürge *versiyonu afişlerden düşeli 1000 yıl oldu. en azından biraz eski şiirden haberin varsa NAZİRE yazardın. en azından mephisto tadında olurdu. hani bilirsin peygamberler o yılın modası neyse tanrı peygamberini ona uygun silahlarla mücehhez kılardı.ama şuda sevindirici H Y abim kadar uçmamışsın
mEHMET K
21 yaşındaki delikanlının yazdığın a bak birde kendinin .bu süpür ge versiyonu afişlerden düşeli 1000 yıl oldu. en azından biraz eski şiirden haberin varsa NAZİRE yzardın en azından mephisto tadında olurdu. hani bilirsin peygamberler oyılın modası neyse tanrı peygamberiniona uygun silahlarla mücehhez kılardı.ama şuda sevindirici H Y abim kadar uçmamışsın
mehmet-k * abim *valla komik gerçekten iyi yazmışın.
*Turan hoca bu, ol dedim oldu diyen allahı tiye almış inceden.ama inan hocanın değil sizin komikliğiniz bu.muhammet ol dedi oldu deyincede komik geliyodur size ama,turan hoca yaptım oldu deyince daha bi komik gelmiştir.gereksiz saçma sapan hakaret söz konusu değildir ,dinledikleri masalları bizlere pazarlamaya çalışmak,bizleride aynı a.p.t.a.llığın içine çekmeye çalışmak gereksiz ve saçma sapan olandır.bizlere harunun,ömerin zırvalıklarıyla tebliğ yapmak bizlerin zekalarına hakarettir.
dileyen inanabilir ama bunu gelipte bizler sanki hiç duymamışız okuyupta hiç gülmemişiz gibi hele bide ciddi ciddi tebliğ ediyom zırvalamalarıyla yapan insanları sazan sınıfına sokmam onları aşağılamak değildir.
Valla kuşku abim biz dinlerden özgür olalım diye uğraşıyoz lakin tebliği gelen koşup buraya geliyo.site cami gibi oluyo ondan sonra,günde beş vakit namaz kılmaya üşeniyo adamlar,sabahtan akşama kadar tebliğ yapmaa üşenmiyo anlaşılır gibi değil yaw.
Sizin çok güzel bir resminizi buldum, lakin nasıl aktaracağımı bilmiyorum.
Resim aktarmayı bana gösterebilirseniz kendi resminizden mahrum kalmazsınız. *