31-01-2005, 19:53
|
|
Üye
|
|
|
|
sevgili hacı
bu adam (da değil ya) boş bomboş ,bana bile dansözlük yapıp ,kendi çalıp kendi oynamış burdada aynı taktik .
sayın camdanakan
siz buralarda fazla gezerseniz şöyle bir kaybınız olur ,BUNU HATIRLATMAK İNSANLIK GÖREVİMİZ.
BEYNİNİZİN KIVRIMLARINDA DOLAŞIRKEN DİKKAT EDİN KAYBOLABİLİRSİNİZ , zira siz o kıvrımlarda gezmeye pek alışık olmadığınızdan tekrar aynı noktaya ulaşamayıp kendinizi kaybedebilirsiniz, siz sabit bir noktada harekatsiz kalmaya alışıksınız, ara sıra allah kılavuzluğunda merkezden pek fazla uzaklaşmadan ,namaz klımak ,aptes almak ,mücahit olmak ,cihat yapmak, canlı bomba olmak gibi pek zeka gerektirmeyen eylemleriniz dışında ,hareket etmediğiniz için buralar size göre değil sizlerde bir bumerang kadar bile zeka yok atıldığınız yerden geri gelemezsiniz, böyle yerler ,puta tapanlar için değildir . yazık olmadan allahın evine dönün orda beklemede kalın araplara lazım olabilirsiniz aradıklarında bulamazlarsa puta söyleyip bütün sevaplarını reset edebilirler...
HOŞÇAKAL
yar?m do?rular yalanlardan daha tehlikelidir
|

31-01-2005, 20:16
|
|
Üye
|
|
|
|
|
Neyse daha oncede dedigim gibi, benim derdim kavga vede gurultu cikarmak degildir.
|
bu cümleyi herhalde dalga geçmek için yazdın.zira gerçekten yazdıysan sen gerçekten ne yaptığından dahi habersiz bir zavallısın.allahına dua et gece yatarken de sana biraz akıl ihsan eylesin.
kavga ve gürültü çıkartan kendinken nasıl olurda görevinin bu olmadığını söylersin.evet görevin diyorum çünkü sen buraya zırvalık aşılamaya ve kavga çıkartmaya gelmiş bir görevlisin.seni birileri görevlendirmiş sen de tıpış tıpış kabul etmişsin.senin islamı savunma gibi bir derdin yok sen sadece ateistlere karşı Don Kişot olmuşsun o kadar.bizim daha önemli işlerimiz var kusura bakma daha aptallığını kanıtlayacağımız ve onu bertaraf etmeye devam edeceğimiz islam var .bir ara senin çarene de bakarız ama sıranı bekle.öncellik islamın.
sen gel at_arabasını dinle .
|
yazık olmadan allahın evine dönün orda beklemede kalın araplara lazım olabilirsiniz aradıklarında bulamazlarsa puta söyleyip bütün sevaplarını reset edebilirler...
|
HOŞTÇAKAL
Gerçeklikle karşılaştırıldığında, bilimde vardığımız düzey ilkeldir, çocuk oyuncağıdır.Ama sahip olduğumuz en değerli şey de odur.
ALBERT EINSTEIN
|

31-01-2005, 21:28
|
|
|
yaw uffff
kusura bakmayin inan su aralar cook isim var sizinle ugrasamayacagim,
cozmem gereken birkac denklem var onlari cozer cozmez daminiza akacagim gene, gorusmek uzere.
Damdanakan.
|

01-02-2005, 03:14
|
|
Üye
|
|
|
|
damdanakan,
bundan 3-4 sene önce müslümandım,
kimi ortamlarda senin gibi konusan kisileri dinledikten sonra verilen bilgilerin safsata, hayal ve gereksiz bilgiler oldugunu keşfettim.
yani senin gibiler sayesinde dinin olanaksızlıgını farkettim
bunun için ayrıca teşekürler.
teşekürler damdanakangiller...
"TuranDursun forumunda gündüzler uzundur ,geceler k?sa....."
"Tanr?, kendisinin yarat?lmad?g?n? ve sonsuztan beri varoldugunu söylüyor. öyleyse tanr?da bir Ateisttir."
|

01-02-2005, 13:59
|
|
Üye
|
|
|
|
bu işlerim var mesajını yazdıktan ve kaçtıktan sonra daha ilerleyen saatlerde hacı ya cevaplar yağdırmaya devam etmişsin.bir konudan kaçmak için işim var yazdın madem ona uysaydın da herkes inansaydı.
hehehehe
Gerçeklikle karşılaştırıldığında, bilimde vardığımız düzey ilkeldir, çocuk oyuncağıdır.Ama sahip olduğumuz en değerli şey de odur.
ALBERT EINSTEIN
|

01-02-2005, 18:41
|
|
|
Aferim Explorer kendine yakisani yapmissin, kafanda beyin olmadigini gostermissin. kendi aklin vede muhakeme gucun duruken bir dusunce sistemini ucuncu sahislarin hal vede hareketlerine bakarak degerlendirmissin
Senden beklenen bu zaten, kafaniz analize yetmedigi icin, ucuncu sahislar uzerinden anlama vede lagilama yapiyorsunuz, sonuc bu iste, inanirken kafir olmak.
Dogru yolun hayirli olsun sana gule gule, curuk kerestelerle isimiz olmaz.
Coskuna, sende dirdir edip durma, seni alacak adam yandi yaw, bu nasil cene, yazik adamcagiz senin cenenimi cekecek dir dir diye.
Bide ben aliyomusum iyimi, dusun artik.
Damdanakan.
|

01-02-2005, 20:14
|
|
Üye
|
|
|
|
|
Coskuna, sende dirdir edip durma, seni alacak adam yandi yaw, bu nasil cene, yazik adamcagiz senin cenenimi cekecek dir dir diye.
Bide ben aliyomusum iyimi, dusun artik.
|
gerçekten dalga geçmiyorum beni çok güldürdün damdanakan.
bu bir evlenme teklifi mi? :P
üzgünüm ama aklımı yitirsem bile senin gibi biriyle evlenecek kadar yitirmem herhalde.
yani baksana sen müslüman Din kardeşine bile verip veriştirmişsin.yandı valla senin etrafındakiler.anneannemin bir lafı vardır dediğim dedik çaldığım düdük diye.sen tıpkı bunu söyler gibisin. :P
ilahı damdanakan ya.....
ALBERT EINSTEIN
|

01-02-2005, 20:43
|
|
|
Oncelikle babaannenin ellerinden operim, eminimki o torunu gibi degil daha bir akli basinda biridir.
Aslinda ben iyi cocugumdur, ovunmek gibi olmasin, ama sartlar beni boyle yapiyor ney yapayim. Yani tabiatim geregi ben Ella gibi sakin olamiyor, sabirli davranamiyorum, belki birazda karadenizli olmanin getirileri var, fakat hakkaten iyi cocugumdur yani.
Neyse bukadar reklamdan sonra gelirsin artik bana heralde, inanki seni ikna ederim, burada olmuyor, yani soyleyecegim seyleri soyliyemiyorum yaw, soyleyemeyincede sinirleniyorum, ondan sonrasida zaten ortada.
Ama emin olunki benim bu davranisimin sebebi sizin ahlaksizca yazdiginiz yazilar, yoksa dedimya aslinda gayet iyiyimdir yani.
Bu arada ben din kardesim olan Ellaya verip veristirmedim, aramiza fit sokmaya calisma, bak babaannene saygim bile yetmez, sonra uyarmadi deme. ben ona sadece onun dusuncelerine tam olarak katilmadigimi soyledim.
Aha buraya yaziyorum: Siz daha seviyeli vede saygili yazin, kufur hakaret etmeyin, Kutsal saydigimiz seylerle alanen dalga gecmeyin bakalim, bizi saldirgan bulacakmisiniz. Siz oyle davrandiktan sonra eger ben gene oyle yaparsam, ilk uyaridan sonra burayi terk edecem vede bidaha gelmeyecem, boylece hem atolar hemde musluman kardeslerim rahat etmis olur.
Ise bakarmisin dirdirci Coskun, sadece atolar benden sikayetci degilki musluman kardeslerimde rahatsiz, bu nasil is anlamadim yaw.
Damdanakan.
|

01-02-2005, 22:56
|
|
Üye
|
|
|
|
|
damdanakan Diyor ki
Aferim Explorer kendine yakisani yapmissin, kafanda beyin olmadigini gostermissin. kendi aklin vede muhakeme gucun duruken bir dusunce sistemini ucuncu sahislarin hal vede hareketlerine bakarak degerlendirmissin
Senden beklenen bu zaten, kafaniz analize yetmedigi icin, ucuncu sahislar uzerinden anlama vede lagilama yapiyorsunuz, sonuc bu iste, inanirken kafir olmak.
Damdanakan.
|
bunları söyleyen sensin. ok.
madem öyle bu forumda ne işin var???
herkes senin çeyrek ve saşma din bilginle değil, kendi mantığıyla ve bilim ışığıyla doğru yolu seçsin
konuştukların çelişki dolu ve anlamsız ne yazıkki damdanakan , ve diğer tüm müslümanlarında öyle...
neyse şu soruya cevap ver
3. şahış olarak söylesene burda ne işin var ????
lafı oyalama...
"TuranDursun forumunda gündüzler uzundur ,geceler k?sa....."
"Tanr?, kendisinin yarat?lmad?g?n? ve sonsuztan beri varoldugunu söylüyor. öyleyse tanr?da bir Ateisttir."
|

01-02-2005, 23:36
|
|
|
Bak Explorer kardesim
ben buraya kimseyi ikna etmeye gelmiyorum
ben buraya dinime kitabima peygamberime ve tum diger kutsallarima agza alinmayacak tarzda kufurler edildigini gordugum vede onlari bir nebze olsun azaltmak yada karsiligini vermek icin geldim. Derdim ne seni imana cagirmak nede imandan defetmek. Seninde aklin var, bak vede gor.
O yuzden benim burada neden oldugumu ne yapacaksin sen, aha ogrendinde ne oldu yani.
Damdanakan.
|