Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 08-06-2013, 00:01
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Subat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün, TGB'lilerin BDP çadırına saldırıp bir kişiyi bıçaklamasından sonra alandan kovulmaları da hareketin kemalist yöne evrilmesinden korku duyulmasının gereksizliğini gösteriyor.
Bu yaşanılanlara rağmen hala orada bir HAK tan bahsedebiliyorsanız eğer, cidden yazıklar olsun. Türkiye böyle bir ülke işte. Bin bir türlü başı olan canavarlar var.

Karşılarında yiyecek birisini bulamadıkların da, birbirlerini yemeye başlayacaklar.
Bence siz Turan Dursun sitesini bir süreliğine aranızda konuşma platformuna çevirin. Zaten "elinizde" olan birşey. 2 günde unuttunuz çünkü ateizmi, bilimi ve herşeyi.

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 08-06-2013, 13:02
Subat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Subat Subat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Zihinlerinizin almadığı şey de bu zaten.
Yıllarca bir kesimi ulusalcı diğer kesimi dinci yetiştirmek için çabaladılar. Bu eylemlerden sonra yüzlerce ulusalcı da ciddi kırılmalar başladı. Tanıdıklarımın içindeki ulusalcılar dahi özür dilemeye başladı geçmiş düşüncelerinden dolayı. Dincilerde de aynı kırılmaların yaşandığını düşünüyorum. Münferit bir olaydı, yaşandı. BDP çadırının yanına türk bayrağıyla çadır kuranların, aynı halayda yan yana durmasını es geçeceğinizi biliyorum. Bu nedenle sizinle bu konuyu tartışma zahmetine dahi girmek istemiyorum. Ortada bir hak yok diyebilecek kadar basiretsizseniz bu direnişe katılmazsınız olur biter. Neyin hesabını yapıyorsunuz ki? Gören de siteye bilimsel gelişmeleri tartışmak için geldiğinizi ve ateizmle ilgili bilgiler paylaşmak için burada olduğunuzu sanır. Siz ki neredeyse her cümlenizde "aslında buraya gelmem ama işte bi kaç kişi var onun için geliyorum" diyen birisiniz, gösterebilir misiniz bilimsel tartışamalarınızı? Ufkumuzu açtınız da biz mi görmedik? Bilimsel tartışmalara girdiniz de biz mi engelledik?

Yarattığımız her etki bize bir düşman kazandırır, çoğunluğun kabul ettiği bir insan olmak için sıradan biri olmak gerekir.

Sigmund Freud

Önerilen Siteler