28-06-2013, 17:02
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Konu murted tarafından (29-06-2013 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir.
|

28-06-2013, 18:41
|
 |
Üye
|
|
|
|
Bu videolardan gurup seks çıkarmak,camide içki alemi yaptılar çıkartmak için
zavallı ,ruhsuz biri olmak şarttır.
Namuslu ve onurlu biri bu haysiyetsizliğe baş vurmaz.
Gezi parkında eğleniyordu bu gençler.
Gezi parkında sevgilileriyle beraber mutluydular .
Sonra hasta bir i...e savaş borusuna üfledi katliam kıyım vahşet yağma sadizm ,işkence başladı Bu çocuklar sığındı oraya Allahtan Darul harpçı Takiyyeci namussuz bir imam yoktu orada.Fakat iktidar namussuz bulmakta zorluk çekmez.
Ben buradaki namussuzları ilk sohbetimde tanıdım.
Allaha inandığını söyleyen biri Allahın yarattığına bu zülmü yapmaz .
Her yerini kırıp hastahanelik ettiğiniz Nasuh mahruki ,ve ekibi .
Düzcede ve vanda birçok müslümanı hayata döndürdü.
Asaletle cibiliyetsizlik arasında seçim yapamayan bir pislik olabilmek için Müslüman olmak şart değilmiş.
Çünki insanlığını yitirmemiş müslümanlar gördük.
Kuran ayeti ''içkiliyken namaza yaklaşmayın der '' ölüyor olsanızda camiye girmeyin demez.
Şimdi zırcahil bir küspe,azotu kaçmış bir gübre Allaha kızıyordur.
Ayet bunların kardeş kanı akıtmasına cevaz vermiyor diye.
bu küçük beyinlilerin kıblesi ABDderken asla boşa konuşmam.
İncirlikteki ABD askerleri Camide içtiler Kuranı yırttılar Bu ikiyüzlü obama uşaklarının gazetelerinde tek satır yazı çıkmadı.
ABD askerlerinden Allahtan çok korkar bunlar çünki suç ortakları.
Biri birine gebelikleri var .
Masum dindarlar ekmek bulamazken Faiz paralarından gemi filosu kurrarlar Ferrarilerde gezerler.
Şimdi Yergin ne yorumun varsa yaz bak ben nekadar mertçe konuştum.
ABD arkanızda AKPönünüzde takkiyye yapmanın sırası değil korkmayın.
Allaha inansanız ondan korkun diyecem.
Allahı Obama Resulü Şeref taytıs olanlar Allahtan korkmaz.
Öt bakalım fırdöndülü bekçi düdüğü.
Bu videolardan gurup seks çıkarmak,camide içki alemi yaptılar çıkartmak için
zavallı ,ruhsuz biri olmak şarttır.
Namuslu ve onurlu biri bu haysiyetsizliğe baş vurmaz.
Gezi parkında eğleniyordu bu gençler.
Gezi parkında sevgilileriyle beraber mutluydular .Bazıları belkide içiyorlardı Ne bilsinler İslam tacirinin kırk haramilerinin ölüm yağdıracağını.
Herşey yasaldı (gösteri vs)
Valide onaylamış ve saldırmıyacağız demişti.
Nereden bilsin bu çocuklar Dansöz kıvırmasını.Gafil avlandılar.
Kureyza katliamı yapabilir bu alçaklar.
Nereden bilsin bu çocuklar bunlerın seciyesini.
Sonra hasta bir i...e savaş borusuna üfledi katliam kıyım vahşet yağma sadizm ,işkence başladı Bu çocuklar sığındı oraya Allahtan Darul harpçı Takiyyeci namussuz bir imam yoktu orada.Fakat iktidar namussuz bulmakta zorluk çekmez.
Ben buradaki namussuzları ilk sohbetimde tanıdım.
Allaha inandığını söyleyen biri Allahın yarattığına bu zülmü yapmaz .
Her yerini kırıp hastahanelik ettiğiniz Nasuh mahruki ,ve ekibi .
Düzcede ve vanda birçok müslümanı hayata döndürdü.
Asaletle cibiliyetsizlik arasında seçim yapamayan bir pislik olabilmek için Müslüman olmak şart değilmiş.
Çünki insanlığını yitirmemiş müslümanlar gördük.
Kuran ayeti ''içkiliyken namaza yaklaşmayın der '' ölüyor olsanızda camiye girmeyin demez.
Şimdi zırcahil bir küspe,azotu kaçmış bir gübre Allaha kızıyordur.
Ayet bunların kardeş kanı akıtmasına cevaz vermiyor diye.
bu küçük beyinlilerin kıblesi ABDderken asla boşa konuşmam.
İncirlikteki ABD askerleri Camide içtiler Kuranı yırttılar Bu ikiyüzlü obama uşaklarının gazetelerinde tek satır yazı çıkmadı.
ABD askerlerinden Allahtan çok korkar bunlar çünki suç ortakları.
Biri birine gebelikleri var .
Masum dindarlar ekmek bulamazken Faiz paralarından gemi filosu kurrarlar Ferrarilerde gezerler.
Şimdi Yergin ne yorumun varsa yaz bak ben nekadar mertçe konuştum.
ABD arkanızda AKPönünüzde takkiyye yapmanın sırası değil korkmayın.
Allaha inansanız ondan korkun diyecem.
Allahı Obama Resulü Şeref taytıs olanlar Allahtan korkmaz.
Öt bakalım fırdöndülü bekçi düdüğü.
Bektaşi bir bakmış Cami cemaati eşşeği dövmede .
''Neden döversiniz bu eşşeği.
''Camiye girmeye kalktı''
Yav bırakın hayvanı aklı yok fikri yok,ben girsem haklısınız'' demiş.
Sizin tüm dediğiniz kaçıyorsanız tiranın köpeklerinden Allahın evine aman deyim sığınmayın.
Kerhaneye gidin camiye gitmeyin.
Mevlana ne diyor.
''Gel''
Ey mevlana ruhun duyuyorsa bilesinki Bunlar ABD MÜMİNLERİ.
camiye kendilerinden başka kimse girsin istemez.
Unutma YERRGİN o Herkesin vergileri var Alevinin Şafinin ezidinin Ateistin Chp linin TKP linin Dönmelerin Genelev patronlarının.
İşte ASIL SORGULAMANIZ GEREKEN NAMUSSUZLUK BUDUR.
üstteki ileti silinsin
Konu murted tarafından (29-06-2013 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir.
Sebep: İletiler birleştirildi.
|

28-06-2013, 19:07
|
 |
Üye
|
|
|
|
Merhaba,
Bu görüntülerde ne var...?
- Camiye girip ALEM mi yapmışlar...?
- Camiide cinsel ilişki partisi mi var..?
- Camiiyi Hristiyan Misyonerler mi basmış...?
- Camii deki eşyalar, keyfi mi çıkarılmış...?
Bir eylemcinin, öpüştüğünü göstermek ve geri kalanı görmemek ne anlama geliyor...Normal zamanda üstüne para da verseniz kimse girip camide öpüşmez...! Yüzlerce insanın içerisinde bir tane ara ara öpüşen -ki hiç de ŞEHVET DOLU öpüşme olduğu gözükmüyor- bir çifte dayanarak mı tüm bu NARALAR atıldı...? Yuhhh yani, yuh ki ne yuh...Sanki bir de camii babalarının malı...!
Bir kişi alkolü fazla kaçırmış, hatta sonradan iki kişi olduğu görülen alkollü kişiler oturup orda sofra kurup mu içmişler, yoksa oraya zaten alkollüyken mi girmişler...Meyhaneler dahi " aşırı alkollü " kişileri alırken düşünürler...Polisin zulmünden kaçan alkollünün alkolü mü sorun oldu...? Onun kafası zaten BİMİLYON...! Özel olarak hiç kimse içki içmiyor, tam tersi bir koşuşturma ve can pazarı yaşanıyor...
Sırtında Haç işaretli önlüğü olan gösteriliyor...Hristiyan inancına sahip sağlıkçı ise sırtında Kızılay mı olmalı...?
Yağma denen, eşyaların taşınmasının niçin yapıldığına bakmış, izlemiş mi bu video yalanını ortaya koyan...? Videonun birinde , duvardan indirilen sıralar gözüküyor ve o sıralar BAKİKATA götürülüyor...!
Polisin zorbalığına ses etmeyecekler, polisin zorbalığı neticesinde gelişen olumsuzlukları REKLAM edecekler...Yok böyle birşey...!
Oysa ki camii görevlisi DEFALARCA içki içilmediği beyan etti...Bu ne demektir, hiç kimsenin özel olarak oraya içki içmek için gelmediği ve kendisinin de buna şahit olmadığı demektir...
Velevki hepsinin elinde BİRALAR olduğunu varsayalım...Ne değişecek...? POLİSİN ZORBALIĞI-ZULMÜNÜ değiştirecek mi bu...?
Lütfen, bu tür oyunlarla GERÇEĞİN ÜSTÜNÜ ÖRTMEYİN...!
Sağlıcakla kalınız...
" Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların hiç bir şey yapmaması kafi " Edmund Burke
|

28-06-2013, 20:23
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Bir market sahibi yanında çalışan tezgahtarı çağırır ve
-Evladım bazen müşteri bir mal sorduğunda hemen yok efendim diyorsun
diye konuşmaya başladığında tezgahtar
-Evet patron aynen öyle söylüyorum zira müşterinin istediği mal yok o yüzden yok diyorum
-Anladım evladım ama şöyle sağına soluna bir bak belki müşterinin istediği mal yoktur ama benzeri vardır ona göre konuşsana.Mesela adam kesme şeker istedi baktın yok,yok demeden önce kesme şeker kalmadı efendim toz şeker var diyebilirsin değil mi ?
-Hımmm anladım patron.
Tam bu sırada bir müşteri içeri girer ve
-Tuvalet kağıdı istiyorum
der.Tezgahtar genç raflara bakar ve müşteriye
-Tuvalet kağıdımız kalmadı efendim zımpara kağıdımız var.
Kıssadan hisse....
Kendin için istemediğini,başkaları için de isteme.
|

28-06-2013, 21:34
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Yergin´isimli üyeden Alıntı
Her zaman diyorum size ama anlamak istemiyorsunuz.
Olaylar sonrası önce susarsınız ve etrafınıza bakarsınız, kim ne yapmış, kim ne demiş. Ondan sonra bir lafınız var ise söylersiniz diye.
Şimdi bu gerçekmi değilmi bilmiyorum ama gerçek ise tasvip etmediğimiz görüntü sonrası bakalım neler söylenecek.
(...)
|
Bunlar opusuyorlar mi? Yoksa onca saldiri sonrasi birbirlerine sarilip teskin mi ediyorlar acaba?
Yani video basliginda ousuyorlar dedi diye, siz de hemen dudak dudaga diye emin mi oldunuz sayin Yergin?
Konu murted tarafından (29-06-2013 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Sayfanın şişmemesi için alıntıdan videolar kaldırıldı.
|

28-06-2013, 21:41
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Insanoglunun bilhassa sosyo-psikolojik bir ortamda birbirine sarilmasi yakinlasmasi ve destek vermesi; bunun nasil algilanacagi aklin inanci ile paraleldir.
Ayrica "opusmek" fiilini uygulayan iki kisinin ne amac ile opustugu de yine aklin inancinin yer ettigidir.
Tabi bunu bile algilamak, zihinsel insanlik ile gozlemleyebilmek ile paraleldir. Akilda yerlesmis ve sorgulanmaz degerler ve algilar ile degil.
Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
|

28-06-2013, 21:43
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
(...)
Bunları da iyicene izleyelim ve ondan sonra hep beraber konuşalım.
|
Bu videolarda ne var?
Gonullu doktorluk yapan birinin hristiyan olmasi nicin garip? O bir papaz da olabilir icabinda!? Insani yardim yapmasi cok mu garip?
Tipki cami imaminin, musluman oldugu halde, insanca kapilari acip gazlananlari iceri almasi gibi, onca sorgulamaya ragmen, yalan soylememesi gibi ?
Eeee camiye gaz atilirken, cami kavrami incinmiyor mu? Veya insanlarin sinir krizi esigine gelmelerinin hic onemi yok degil mi?
|

28-06-2013, 23:46
|
|
Üye
|
|
|
|
Her zaman diyorum size ama anlamak istemiyorsunuz.
Olaylar sonrası önce susarsınız ve etrafınıza bakarsınız, kim ne yapmış, kim ne demiş. Ondan sonra bir lafınız var ise söylersiniz diye.
Şimdi bu gerçekmi değilmi bilmiyorum ama gerçek ise tasvip etmediğimiz görüntü sonrası bakalım neler söylenecek.
(...)
|
şu errrrkek başbakanınız obama telefonundan sonra çıt çıkaramıyormu bana mı öyle geliyor
|

28-06-2013, 23:50
|
|
Üye
|
|
|
|
İddia: Camide içki içtiler.
Kanıt: Yok öyle bir durum.
O zaman Sürekli yayın yapan kameradan tonla girip çıkan insan varken neyi malzeme edebiliriz bir bakalım. binlerce insan girip çıktıysa 2 malzeme bulabildik onu verelim bari, aman yaralıları, koşturanları, telaş edenleri vermeyelim. İmanlıyız biz tanrıdan da gizleriz belli mi olur teknoloji sağolsun.
İddia: Camiye ayakkabı ile girdiler. Din elden gitti. Saygısızlık.
Evet ya gerçektende ayakkabı ile girdiler. Hz. Muhammed nalın ile de çıplak ayak ile de namaz kılardı. Bu camiye ayakkabı ile girmeme alışkanlığı hijyenik bir davranış. Temel olarak toplu ibadetler yapılırken başkalarını rahatsız etmemek, onları iyi ve temiz bir ortamda bırakmak üzerine kurulu.(çoraplar temiz mi acaba demiyeceğiz.) Vücudun temas ettiği yerlerin hijyenik olması gerekiyor.
Acil durum ortasında müslümanların tanrısı acaba topluca ibadet yapılan ama özel durumdan dolayı yapılamayan bir yerde, insan hayatına ve sağlığına mı odaklanır yoksa efendim ayakkabı ile bastılar derdine mi düşer merak ettim. Samimi bir müslüman ne düşünüyor bu konuda. Kaldı ki, acil durum sonrası ortam o özel duruma mahsus eskisinden de iyi hijyen koşullarına getirilebilir. (Acil durumlarda ibadetler nasıl yapılır o da ayrı bir parantez, hani savaş anında Hz. Muhammed döneminde bir gurubun arkayı kollaması ve namazın kısa kesilmesi gibi. Tedbiri bırakma melekler kollamaz sen kolla o melekler sözde var özde gören olmadı panik yok)
İddia: Haç işareti var adamın sırtında
gidiniz kızılay, kızıl haç arasındaki bağıntıya dolayısı ile haç sembolünün ne anlama geldiğine bakınız. Hristiyanlığı sembol eden haç işareti ile artı biçiminde olan haç işaretini de birbirine karıştırmayınız.
Bu arada hristiyan olsaydı da, camiye bir iş amacı ile kitap ehli olanlar girebiliyor sakıncalı bir durum değildir. Hani kabe'ye (işte normalde orası islam alimleri için tamamen sakıncalı bölge en azından şirk içinde olanların kuran tevbe suresi ile doğrudan yasaklandığı görülebilir) fransız askerlerinin girdiğini düşünürsek acaba boyunlarında haç varmıydı diyene rastlamadım. Siz rastladınız mı? O zaman dertler başkaydı ve tanrı güdüsünden çok suudilerin itibarı söz konusuydu.
Her yanımız siyaset olmuş, düşünmeden bir sözün arkasından koşan insanlar topluluğu olduğumuz sürece, bu ülkeler zor çıkar aydınlığa.
|

29-06-2013, 00:46
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
xcan,
Kopyala / yapıştır yaparak yazdığın mesajlarını lütfen bir başlık aç ve oraya yap bunu. Eğer üşeniyorsan söyle, senin yerine ben yaparım. Yoksa böyle, yok ABD, yok bilmem ne falan diyerek ne yapmaya çalışıyorsun anlayabilmiş değilim. Derdin farklı ise, direk yaz, gezi parkıymış, bilmem neymiş gibi olayları bekleme...
Diğer arkadaşlara gelince, özellikle Bursalı, lafım size.
Şimdi bu videolarda ne var, grup seks mi var, şu mu var, bu mu var falan demişsiniz de anlamadığım, ben videoların altına böyle bir ithamda mı bulundum? Linkleri ekledim ve izleyin sonra hep beraber konuşalım, tartışalım diye yazdım.
Derdiniz nedir arkadaşlar sizin? Üzüm yemek mi? Bağcıyı dövmek mi? Ben videoların altına hiç vay şunlara bak vs. falan mı yazdım yahu? Hey Allah'ım ya sabır...
Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
|