Cevher, hiç bir gerçek filan anlattığın yok. Sadece zırvalıyorsun.. Gösterdiğin sayfada da, yalandan başka bir şey yok..
Bir heyecan, bir hırs, dalmışsın.. Dur bir nefes al..
Bak sana iki örnek göstereyim:
H.Y. efendi diyor ki:
210 milyon yıl önce yaşayan kertenkelelerle, günümüzde yaşayan kertenkeleler arasında hiçbir fark yoktur.
Şimdi sen bu resme bir iyice bak bakalım. Boynunun uzunluğunu, kafasının bpyu cinsinden bir ölç. Sonra şu alttaki kerttenkele için yap bakalım, hangi sonucu bulacaksın..
Ha, bu arada, bu iskeletin kenarına istersen, modern bir timsah iskeleti koy, arada fark görecek misin? Arada tonla fark var aslında, ama sen göremeyeceksin..
İlk fark ne biliyor musun? O kertenkelenin çenesi. Yaşıyor canlı dediğin kertenkele, tipik kertenkele. Ama o fosildeki, yılanlar gibi çenesini çıkarabilen bir kertenkele. Bu özelliğe sahip tek sürüngen (kertenkele değil) nil monitörüdür. O nunda bacakları filan buna asla uymaz..
Bak orada bir kuş fosili var. Bu kuş, günümüz kuşları gibi uçamaz. Bunu biliyor musun? Neden acaba bir söyleyebilir misin?
BU yaşarken neye benziyordu, merak ediyorsan, tahminen şöyle bir şeydi:
http://www.dinosaur-world.com/feathe...teryx_zoui.htm
Ha, mor olmayabilir, belki sarıdır, belki kızıl. İbiğide belki gri olabilir. Detaylara takılma derim. ama kabaca duruşu böyleydi. Kemikleri bunu söylüyor..
Sence bu uçmayı bilen, mükemmel bir kuş mu?
Orada, elle tutulur hiç bir şey yok, dorsal finden tek grup yüzgeçli balığa levrek diyen şaşkın bir site ile karşımızdasın..
Her neyse, bak, çook basit şekilde sana o ...................... seni kandırdığını söylüyorum. Al işte iki tane örnek sana o sayfadan.. Ama gireriz, her örnekten birer yanlışını da çıkarırız. Senin bahtsızlığın, oradaki fosillerin bir çoğu elinden geçip sınıflamasını yapmış bir biyologla aynı forumda olman..
Ama aynı zamanda şansın, henüz beni kızdıracak kadar savurmamış olman.. Eğer, ....... aklımla neyime benim fosil diyerek, susmyacaksan, bundan sonra yazacağın her şey senin sözün olarak görünecek ve ona göre cevaplar alacaksın..
[/img]