dilaver";p="´isimli üyeden Alıntı
bu arkadaşın sitesinde bir şey dikkatimi çekti apo dan yazar diye bahsediyor ve kitaplarının isimleri açıklanmış.ateist yada değil ama apo adını sitesine koyan birinin atatürkten bahsetmesi çok ilginç.burda ülkesini seven pekçok insan olduğunu biliyorum.o yüzden bu duruma dikkat edin bu tansel ateist olabilir ama sizde vatanseversiniz unutmayın
--------------
demiş mehmet
İçime bir kurt düştü, yahu dedim bu Apo ne zaman Abdullah Rıza Ergüven takma ismini kullandı. Ve bu kitapları yazdı. Benim bildigim Ali Fırat adı ile Özgür Gündemde yazardı.
Bir bakayım dedim Google'a . Şunu buldum :
Abdullah Rıza Ergüven, İsveç'ten Türk Dili Dergisi'ne yazılar göndermeğe başladıktan sonra, mektuplaşmalarımız da başladı. Bu mektuplardan anladım ki, Abdullah Rıza Ergüven dışarıdaydı ama,yüreği Türkiye için, Türkiye'de çarpıyordu. İsveç'te Türkiye özlemiyle yaşıyordu. Gözü, kulağı, yüreği Türkiye'deydi.
İsveç lafını okuyunca kapattım hemen, içimden düşündüm: Allah seni ıslah etsin Mehmet. Şimdi de milliyetçiligi kullanarak ateistler arasına nifak sokmaya mı çalışıyorsun.
saygılarımla
|
selamlar
sevgili dilaver siz ateistlerin arasına nifak sokmaya gerek yok kardeş,zaten bölük pörçük 3-5 kişisiniz.fakat sen benim dediğimi anlayamadın herhalde aptullah öcalandan bahsediyorum.şimdi tekrar baktım tansel in sitesine yazarlar kısmında aptullah öcalan adı geçiyor hatta bir ziyaretçi bu konuda şöyle demiş kendisine:
31. Suleyman - 2006-12-14 07:56:56
Merhaba,
yazilariniz arasinda dogru buldugum kisimlar var insanlik adina, fakat tamda size ve dusuncenize sayg� duymaya baslarken birden abdullah ocalan gibi azili bir teroristin kitaplarini refere ettiginizi gorunce, artik anlattiklariniz bir fikir ve dusunce boyutundan cok ne kadar tarafli ve siyasi oldugunu anladim. sayet gercekten amaciniz insanlarin kafasinda soru isaretleri birakmak veya uyandirmak/uyarmak ise tarafsiz olmalisiniz, yoksa anlattiklariniz hicbir evrensel de�eri olmaz.Eger degismeye inaniyor ve tapiyorsaniz bence herturlu degisimi/degisikligi kucaklamalisiniz.
Sayg�lar�mla,
Suleyman Cakir
----------------------------------------------
Say�n S�leyman �AKIR,
Size cevap olacak "PKK VE TER�R�ZM I-II" okuman�z� �neriyorum. Sorunuza orada yan�t bulabilirsiniz. E�er ki yine yan�t alamazsan�z yine ileti�ime ge�er konuyu daha da ayd�nlat�r�z. Ayr�ca �yi de olsa k�t� de olsa b�t�n kitaplar� okurum ve herkesin de okumas�n� isterim.
Sevgilerimle
Tansel SEM�R *
anlatabilmişimdir umarım.bu site ateist olabilir herşeyi inkar edebilirsiniz fakat burada yaşıyorsunuz.gerektiğinde hepiniz milliyetçi vatansever kesiliyor atatürke ve onun kurduğu cumhuriyete laf söyletmiyorsunuz.fakat apo yu yazar aydın olarak kabul eden bir adamı sitenize alıyor ve kurallarınızı çiğneyip başlığı nı hemen açıyorsunuz.bu ülke 30 bin şehit verdi apo yüzünden unutmayın. haa bunun dinle falan alaksı yok vicdanla insanlıkla alakası var.o yüzden ateistlerin arasına nifak sokmaya çalışıyorsun falan demeyin.