Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 21-01-2007, 04:28
onur onur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Hrant Dink'in Katilinin Kimliği Belirlendi

Haklısın abi ben özellikle kızının durumunu görünce nerdeyse ağlayacaktım.''Babam olamaz o yatan babam mı'' falan Allah kahretsin ya.Böyle ucuz bu kadar basit mi insan hayatı.Sonuna kadar soralım.Ateş düştüğü yeri yakmasın...
Alt 21-01-2007, 04:38
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Hrant'ın üstü örtülü ölüsüne dikkat ettiniz mi, ayakkabılarına. Birinin altı delik, yırtılmış.

* * *Egemen sınıflarca uzlaşıp onların maşası olsaydı delik ayakkabı ile mi gezerdi. Binlerce dolar alan gazetecileri de görüyoruz, televizyoncuları da.

* * *İşte Hrant'ın yeni dogacak torununa verebilecegi en büyük hediye. İnsanlık onurunun timsali, başegmemenin, insanlıgın, sevginin, fedakarlıgın bir simgesi. Bir adet yırtık ayakkabı. Ve onu giyen egilmez bir yürek , satılmaz bir kalem. Gerçek bir gazeteci ve düşün insanı.

* * *saygılarımla
Alt 21-01-2007, 15:03
simonuniti simonuniti isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Polis isterse nasil da buluyor katilleri.iki gun gecmeden hem de

yeter ki devletimiz istesin,hukumet istesin.
Alt 21-01-2007, 15:20
dersimmm dersimmm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

danıştay katliamında vakit gazetesi suçlandı üstüne gidildi

faşist türksolu gazetesi aylarca hrant dink'i hedef gösterdi, av kemal denilen adam yazarın o kadar üstüne gitti

onlara niye değinen yok!!!!!
Alt 21-01-2007, 15:40
Darwinist Darwinist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

kendi cemaati vurdurtmuştur. Ermeniden her şey beklenir. Türk ulusunun bilinçlenmesinin önüne geçilmeyşe çalışılıyor. Bu bir provakasyon. Suç milliyetçilere atılacak.
Alt 21-01-2007, 16:00
dersimmm dersimmm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

kendi cemaati vurdurtmuştur. Ermeniden her şey beklenir. Türk ulusunun bilinçlenmesinin önüne geçilmeyşe çalışılıyor. Bu bir provakasyon. Suç milliyetçilere atılacak.

oooooo milliyetçi darwinist'ten inciler

ermeni'den her şey beklenirmiş, milliyetçiler yapmamışmışımışımımış

arkadaş uğur mumcu'yu sosyalistler mi wurmuştu?
ahmet taner kışlalı'yı kemalistler mi wurmuştu?

saçma saçma konuşuyosunuz
Alt 21-01-2007, 16:29
onur onur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Polis isterse hükümet isterse olayı değil bence.İşin içinde derin devletin olmamasının ,belli bir örgüte ait olmamasının sonuçları bütün bunlar.Derin devlet veya örgüt çalışması olsa idi gene geçmişte yaşanan durumlar gibi kalacaktı.Herşeyi düşünülmüş bir eylem olsa idi sonuç bu olmayacağı kesindi.Görmediniz mi yaw çocuk herşey üstünde yakalandı.Profesyonel tetikçiler çevredeki kameraları ve kendisini açığa çıkaracak her türlü eşgali rahatlıkla gizlerdi.Yani eğer evin kapısından çıkarken işlense veya bir bombalama olsa idi bence gene suçsuz birçok kişi gözaltına alınacaktı.
Yani sevindirici hiçbirşey yok merak etmeyin.Emniyet güçlerinin dün ki çaresizliğini görmediniz mi?Ayrıca Fatih Altaylı olayı emniyetten çok önce dün saat 13 00 civarı çözmüş bile.Ve valiyi aramış ve akşam da vali tekrar aramış.Yani olayın açığa çıkmasının nedenlerini ele alırsak ilki ihbar edilip kimliğinin açığa çıkarılması ikincisi olarak katilin hiç kılık değiştirmeden otobüsle tekrar kendi memleketi taraflarına yola çıkması.

Neyse yakalanmıştır artık.Ama dikkat etti iseniz medya bu sefer çok üstüne gitti herşeyin.Nerede ise haber kanalları 24 saat canlı yayınlar yaptı.Ayrıca Av. Kemal Kerinçsiz Hukuki yollardan mücadele etmiştir.Şimdi bunada yanlış mı diyeceğiz.O bana göre en güzel yoldan müdahele etmiştir ve doğru olanıda budur.Fakat burda gözden kaçan bir noktayıda vurgulamak isterim.Avukat Kemal Kerinçsizin iddaları karşında ben pek gazetecilerin ve diğer basın-yayın organlarının adam gibi Hirant Dink kimdir?Gerçekten böyle bir şey yapmışmıdır?Onun çarpıtılan sözleri nelerdir gibi sorularının *cevapları üzerinde durulsa idi belki bu cahil çocuk bile bu işe kalkışmayacaktı.

Birde Ertuğrul Özkök ün dün bir ropörtajında çok isabetli tespitlerini dinledim.Bunlardan ilki * internetin azınlıkların ve her kesimden insanın enstrumanı haline geldiğini her türlü tahrikin,saldırının,yönlendirmenin rahatlıkla yapılabildiği bir ortam olmaya başladığını belirtti bence bu da bayağı tartışılabilir bir konu.İkincisi ise işsizlik olduğunu söyledi.Trabzonun genç nüfusuna ve orada yaşayan insanların çok rahat doldurulduğuna ve Trabzonda ki çeşitli oluşumlara dikkat çekti.
Alt 21-01-2007, 20:04
sosyalist18 sosyalist18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Uzun zamandir siteye giremiyordum.Cok sey kacirmisim.cok uzucu bir olay.
*SUCLU BELLI:"KORU KORUNE EMPOZE EDILMIS TURK MILLIYETCILIGI"
Hz.milli egitim sistemimiz ve kurmlarimiz daha cok katiller yaratacak!!!

Gunu gelir,
sanma hesap sorulmaz!
Dayanir kapina,
PIR SULTAN OLMEZ!
Alt 21-01-2007, 20:31
zincari zincari isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

suç zaten aşırı milliyetçilerin !

Onu ancak varolmamış olması affettirebilir.. A.Einstein
Alt 21-01-2007, 23:47
freud freud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

bir hatırlatma yapmak istiyorum bu olayı kınamayan siyasi parti varmı ?Benim gözümden kaçmış olabilir.
Birde ilaveten bu çocuğun ve diğer mc donalds bombalayanın konuşmalarından herhangi bir konuşmayı irdeleyecek anlayacak yorumlayacak zeka ya sahip olmadıkları kanatindeyim.Bunları birileri kullanmış . hangi gurup derseniz kınamayı hala yapmayanlar daha yakın gibi der bu vesile ile herkese tekrar başımız sağolsun dileklerimi paylaşmak isterim
forumda çok yazan biri olmadığımdan yadırgıyabilirsiniz foruma *fırsat buldukça giren başlıkları okuyup *bilgilenen okumaktan yazmaya fırsat bulamıyan birisi olarak kendimi tanıtma ihtiyacı hissettim mazur göreceğinizi ümit ederek herkese iyi akşamlar iyi forumlar dilerim

Önerilen Siteler