Kapitän´isimli üyeden Alıntı
Saldırı olmuştur.
Asıl soru şu: Sitenin bir adet Facebook hesabı, bir adet Twitter hesabı var, kimse bu hesaplardan ne olup bittiği hakkında en ufak birşey paylaşmıyor...
|
öyle ne yazık ki. Haklısın.
Ben de bu yüzden artık site ile ilgilenmeyi düşünmüyorum. Bir düzine taş ama benim 2 elim var...
Asli unsurların(bir iki kişi hariç) hasbelkader var olduğu bir yerin varlığının önemi olduğunu düşünmüyorum, ben 3 senedir tek tabanca yoruldum...
Kime, hangi birine yetişeyim, forum kapanınca insanların aklına TD sitesinin varlığı geliyor... Kısaca dirisinin önemi olmayanın benim için ölüsünün zerre değeri yok. saldırılardan(ki %99 u siteyi 10-30 dakika aksatmıştır) sürekli şikayet edenler oluyor(bu seferkini net açıkladım bir daha, ucuz etin yahnisi bu kadar). Bundan sonrası için de bir şey yapmayı
düşünmüyorum.
Şikayetlere net çözümü veriyorum;
Aylık gider: 500$ olursa kimsenin ulaşım şikayeti kalmayacaktır. lakin bizim kasamız 1 yılda ancak bu kadar gelire sahip oluyor. Ne yazık ki bu kadar et ile yahni bu kadar, buraya kadar. Yedekler dün itibari ile alındı (30 GB). Bundan sonrası Zeus vekil hak kerim, ileride nerede tırak orada bırak anı geldiğinde yedek alma şansı olur mu olmaz mı bilmem, belki bir gün kaldığı yerden devam etme şansı olur.
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu