sergenci´isimli üyeden Alıntı
yaşar hocanın bir kıvırtmasını hatırladım, bir tv.programında açıklamıştı. Muhammed den evvel ceza, azmış toplumların hepsine yani bütün kavme veriliyordu. Allah Komple toplumu yok ediyordu, kuran'dan sonra bu ceza değiştirilip kişiye veya kişilere yönelik olarak uygulanmıştır diye açıklamıştı ben onun yalancısıyım. Şu ellibin yıl olayı, hem herşeyden zamandan ve mekandan münezzeh bir allah hemde kendi katında 1 gün bizim ellibin yılımıza eşdeğer. Hem kendi katı ve tahtı var mekanı var ama münezzeh, iyiki yatı yok. O zaman allah müthiş bir ağır çekimde hareket ediyor, doğrudur çünkü orda yer çekimi yok tabi yaa tüh. Birde acaba allahın nasıl bir sesi var peygamberler ve cehennem ile konuşup kükrediğine göre, evet elleri var (ona eli sıkı dediler diye ayet bile yolladı) ayakları var cehennemi bastıracak, baldırları var hadisler ile sabit. Dişimi erkekmi bilemiyoruz fakat oğlu var isa ama o kendi ruhundan imalat. Birde denıyorki, allah ne doğdu nede doğuruldu. Ama adem baba ile havva anada doğmadı ve doğurulmadı, demekki yanlız sen değilsin doğmamış ve doğurulmamış olan ve insan tanrı'yı yarattı. Esenkalın..
|
Yasar Hoca sanirim bir sure sonra doner belki.

Simdilik kilifina uydurmaya calissa da kendi de biliyordur seklinde dusunuyorum.
Aslina bakarsan insan akli ile gayet uygun sekilde aciklanmis ornekle
gorelelik o ayetlerde. Hep bu yuzden derim, kitabin yazari bir ateisttir diye.
Yani o kadar insan yazmasi ki, o kadar olur.