ilahi komedya´isimli üyeden Alıntı
Tehlike dibimizde boolean .,suriyedeki kan buraya sıçramak üzere,birbirmizi beğensekde,beğenmesekde,o kan yağmuru hepimizin üzerine yağıcak.
Yağmaması icin,birlik şart.birlik savaş için deil savaşı çıkarmak isteyen egoistleri dirdurmak için şart.
Ayrica kan olayında ırk kimlik belirtmedim.muhtemel senin kan grubunla benim kan grubum aynıda olabilir.farkli grup olsa nolurki sonuçda kan işde.
|
Türkiye'de insanlar akılcı olsa bunlar olmaz. Sizin söylediğiniz "egoistlere" fırsat vermezler.
Bu İŞİD kontrolden çıkmasaydı, bunlar İŞİD'i kullanacaklardı. Fakat "birkaç asi çocuk" dedikleri vahşiler kontrolden çıkınca, bunların orta-doğu planları da sekteye uğradı.
İslamcıda öngörü yeteneği ne arar?
Fakat burada sizin benim yapacağımız bir şey yok.
Ordu içinde üst rütbeli subay olursunuz, güç dengesi içine girer safta yer alırsınız.
Veya halk örgütleri ile eylemler yaparsınız. Amerika'da Vietnam savaşına karşı yapılan eylemler gibi.
Sosyal ortamda yazılan yazıların bir caydırıcılığı bulunmuyor.
Caydırıcılıktan ziyade ancak fikir tartışmaları olabilir.
Açıkçası ben sizinle ortak noktada buluşmam.
Suriye savaşına karşısınız ama "damar ve asil kan" bakış açınız ile ülke içi savaşta bir piyonsunuz.
Kürdün de kanı Türkün kanı kadar asildir. Daha doğrusu asil kan diye bir şey yoktur.