Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 29-06-2015, 19:19
Boolean Boolean isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ilahi komedya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın boolean

Başlığa vermiş olduğunuz muhteşem katkıdan dolayı çooook tşk ederim.

Bu kurt işi çözer

Rica ederim.

Suriye operasyonu gibi bir olayı, "damar ve asil kan" ile değerlendirmenize bir katkıda bulunmak istedim.

Keşke "İstesek 3 günde Suriyeyi temizleriz" diyenler de yapsalar da, doğal seleksiyon işe yarasın.

Sizlerin de Hint okyanusuna kadar açılmanızı dilerim.
Alt 29-06-2015, 19:24
İlahimasal İlahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Boolean´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Rica ederim.

Suriye operasyonu gibi bir olayı, "damar ve asil kan" ile değerlendirmenize bir katkıda bulunmak istedim.

Keşke "İstesek 3 günde Suriyeyi temizleriz" diyenler de yapsalar da, doğal seleksiyon işe yarasın.

Sizlerin de Hint okyanusuna kadar açılmanızı dilerim.
Yurtta sulh( barış) ,cihanda ( barış) diyede belirtmişdik.burası hiç dikkate alınmamış.

Hint okyanusuna kadar inmek öz güven,fiili bir durum deil.

Boolean başımızda böyle egoistler olduğu sürece yurdu bile korumak imkansız gibi.

Adam diyorki bedeli ne olursa olsun oraya gireriz.
Bedel?
Halkın çocukları.
bu halkın çocuklari keriz deil.
Alt 29-06-2015, 19:36
Üye

Yurtta sulh( barış) ,cihanda ( barış) diyede belirtmişdik.burası hiç dikkate alınmamış.

Hint okyanusuna kadar inmek öz güven,fiili bir durum deil.

Boolean başımızda böyle egoistler olduğu sürece yurdu bile korumak imkansız gibi.

Adam diyorki bedeli ne olursa olsun oraya gireriz.
Bedel?
Halkın çocukları.
bu halkın çocuklari keriz deil.

"Damar ve asil kan" ile "Allah'ın müslümanlara kuvvet vermesi" arasında hiçbir fark yok.

İkisi de gerçekçi düşünceden uzak insanları bir yere sürmek için söylenmiş sözler.

Bunların birisi doğru, ötekisi yanlış değil ki;

Ordunun içinde Suriye'ye gitmek isteyenler yok mu sanki?

Gitmek isteyenler, savaşmak isteyenler gitsinler.

Bu sadece Türkiye'de de değil. Irak'a giren Amerikan askerleri, vatan için çarpıştıklarını düşünüyorlardı.

Doğal seleksiyon işte bu.

Birileri yiyecek, birileri ölecek.

Türkiye'de de güç dengeleri var. Ordu içinde de, devlet içinde de.

Şimdi bu güç dengeleri çarpışıyorlar.

Not:
Yurtta sulh( barış) ,cihanda ( barış) diyede belirtmişdik
Bu söz taktik için söylenmiş bir sözdür. Ülkeyi tekrar savaşa sokmamak için.
Alt 29-06-2015, 19:44
Üye

"Damar ve asil kan" ile "Allah'ın müslümanlara kuvvet vermesi" arasında hiçbir fark yok.

İkisi de gerçekçi düşünceden uzak insanları bir yere sürmek için söylenmiş sözler.

Bunların birisi doğru, ötekisi yanlış değil ki;

Ordunun içinde Suriye'ye gitmek isteyenler yok mu sanki?

Gitmek isteyenler, savaşmak isteyenler gitsinler.

Bu sadece Türkiye'de de değil. Irak'a giren Amerikan askerleri, vatan için çarpıştıklarını düşünüyorlardı.

Doğal seleksiyon işte bu.

Birileri yiyecek, birileri ölecek.

Türkiye'de de güç dengeleri var. Ordu içinde de, devlet içinde de.

Şimdi bu güç dengeleri çarpışıyorlar.

Not:

Bu söz taktik için söylenmiş bir sözdür. Ülkeyi tekrar savaşa sokmamak için.
Tehlike dibimizde boolean .,suriyedeki kan buraya sıçramak üzere,birbirmizi beğensekde,beğenmesekde,o kan yağmuru hepimizin üzerine yağıcak.

Yağmaması icin,birlik şart.birlik savaş için deil savaşı çıkarmak isteyen egoistleri dirdurmak için şart.

Ayrica kan olayında ırk kimlik belirtmedim.muhtemel senin kan grubunla benim kan grubum aynıda olabilir.farkli grup olsa nolurki sonuçda kan işde.
Alt 29-06-2015, 19:56
Üye

Tehlike dibimizde boolean .,suriyedeki kan buraya sıçramak üzere,birbirmizi beğensekde,beğenmesekde,o kan yağmuru hepimizin üzerine yağıcak.

Yağmaması icin,birlik şart.birlik savaş için deil savaşı çıkarmak isteyen egoistleri dirdurmak için şart.

Ayrica kan olayında ırk kimlik belirtmedim.muhtemel senin kan grubunla benim kan grubum aynıda olabilir.farkli grup olsa nolurki sonuçda kan işde.
Türkiye'de insanlar akılcı olsa bunlar olmaz. Sizin söylediğiniz "egoistlere" fırsat vermezler.

Bu İŞİD kontrolden çıkmasaydı, bunlar İŞİD'i kullanacaklardı. Fakat "birkaç asi çocuk" dedikleri vahşiler kontrolden çıkınca, bunların orta-doğu planları da sekteye uğradı.

İslamcıda öngörü yeteneği ne arar?

Fakat burada sizin benim yapacağımız bir şey yok.

Ordu içinde üst rütbeli subay olursunuz, güç dengesi içine girer safta yer alırsınız.

Veya halk örgütleri ile eylemler yaparsınız. Amerika'da Vietnam savaşına karşı yapılan eylemler gibi.

Sosyal ortamda yazılan yazıların bir caydırıcılığı bulunmuyor.

Caydırıcılıktan ziyade ancak fikir tartışmaları olabilir.

Açıkçası ben sizinle ortak noktada buluşmam.

Suriye savaşına karşısınız ama "damar ve asil kan" bakış açınız ile ülke içi savaşta bir piyonsunuz.

Kürdün de kanı Türkün kanı kadar asildir. Daha doğrusu asil kan diye bir şey yoktur.
Alt 29-06-2015, 20:05
Üye

Türkiye'de insanlar akılcı olsa bunlar olmaz. Sizin söylediğiniz "egoistlere" fırsat vermezler.

Bu İŞİD kontrolden çıkmasaydı, bunlar İŞİD'i kullanacaklardı. Fakat "birkaç asi çocuk" dedikleri vahşiler kontrolden çıkınca, bunların orta-doğu planları da sekteye uğradı.

İslamcıda öngörü yeteneği ne arar?

Fakat burada sizin benim yapacağımız bir şey yok.

Ordu içinde üst rütbeli subay olursunuz, güç dengesi içine girer safta yer alırsınız.

Veya halk örgütleri ile eylemler yaparsınız. Amerika'da Vietnam savaşına karşı yapılan eylemler gibi.

Sosyal ortamda yazılan yazıların bir caydırıcılığı bulunmuyor.

Caydırıcılıktan ziyade ancak fikir tartışmaları olabilir.

Açıkçası ben sizinle ortak noktada buluşmam.

Suriye savaşına karşısınız ama "damar ve asil kan" bakış açınız ile ülke içi savaşta bir piyonsunuz.

Kürdün de kanı Türkün kanı kadar asildir. Daha doğrusu asil kan diye bir şey yoktur.
Bu seçim sonuçları meclisde egoistlerin durumuna fırsat vermez diye düşünüyorum.sizde bende,diğerleride bir şeyler yapdı.rey vererek.
Ortak nokda ?
Kan ile ilgili ırk belirtmedim.
Bu meclisden bu savaş kararı çıkmaz.umarım.
Yoksa çok kan akıcak.bu kanda kürdün,türkün,lazın,arabın kanı olucak.

Kan konusuna bu kadar takılmayın.
Alt 29-06-2015, 20:16
Üye

Bu seçim sonuçları meclisde egoistlerin durumuna fırsat vermez diye düşünüyorum.sizde bende,diğerleride bir şeyler yapdı.rey vererek.
Ortak nokda ?
Kan ile ilgili ırk belirtmedim.
Bu meclisden bu savaş kararı çıkmaz.umarım.
Yoksa çok kan akıcak.bu kanda kürdün,türkün,lazın,arabın kanı olucak.

Kan konusuna bu kadar takılmayın.
Bir yerlerde buluşmamıza gerek yok;

Ben bunların Amerika'dan destek almadan veya para kaynağı bulmadan Suriye'ye girebileceklerini sanmıyorum. Türkiye ekonomisi savaşı kaldırmaz. Ekonomi çöktüğü anda kabak bunların başına patlar.

Onun için AKP kime güveniyor? Ona bakmak lazım. Muhtemelen Suudilere. Askerleri harcayacaklar masraflarını Suudilerden alacaklar belki.

Amerika da öyle yapıyor biliyorsunuz. Savaş zararları ve işgal edeceği topraklardaki petrol miktarını hesaplıyor. Eğer petrol masrafı kaldırıyorsa giriyor.

Yoksa bunlar insan canına kıymet vermezler.

Tayyip = Bush

Stres olduğum için Türk gazeteleri okumadığımdan Türkiye'de en son durum nedir bilgim yok şu an.

En son MHP'nin koalisyon yapmadığını biliyorum sadece.
Alt 29-06-2015, 20:29
Üye

Bir yerlerde buluşmamıza gerek yok;

Ben bunların Amerika'dan destek almadan veya para kaynağı bulmadan Suriye'ye girebileceklerini sanmıyorum. Türkiye ekonomisi savaşı kaldırmaz. Ekonomi çöktüğü anda kabak bunların başına patlar.

Onun için AKP kime güveniyor? Ona bakmak lazım. Muhtemelen Suudilere. Askerleri harcayacaklar masraflarını Suudilerden alacaklar belki.

Amerika'da öyle yapıyor biliyorsunuz. Savaş zararları ve işgal edeceği topraklardaki petrol miktarını hesaplıyor. Eğer petrol masrafı kaldırıyorsa giriyor.

Yoksa bunlar insan canına kıymet vermezler.

Tayyip = Bush

Stres olduğum için Türk gazeteleri okumadığımdan Türkiye'de en son durum nedir bilgim yok şu an.

En son MHP'nin koalisyon yapmadığını biliyorum sadece.
Koalisyon konusunda emin ol bizde kimin ne tür oyun oynadıklarını anlayamadık bu ara bizim kılıçtaroğlu gözmü kırpiyor diyoruz?
Göz kırpdığı anda ilk seçimde bizde onu kırparız.

Paradan yana benim hiç bir kaygım yok .ben halkın çocuklarının ölmesinden korkuyorum.
Baska bir başlıkda adamın biri güneydoğudan şehit gelmiyor diye naralar atıyor. Fakat gözünün önünde sınırda milyonlar öldü haberi yok.suriye ile olası bir savaşda sanırim çok insan ölür.bu ölenleride görmeyip dünyaaaaa lideri diye peşinden ayrılmayan tipler ne yapar merak ediyorum.

Tüm müslumanların tek düşüncesi var kıyamet olmadan suriyede bir yapılanma bunun için mi bu kadar kan dökuyorlar acaba.

Halbuki islamda haram aylarda heleki ramazanda bu kadar kan dökmeye iştahlı müslumanlari görünce bu dinin kurallarının kan ile konulduğuna kesinlikle emin oluyorum.

Suudilerin bile oyuncağı olduysak daha ne söylenebilirki.
Alt 29-06-2015, 21:26
Bedevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bedevi Bedevi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

Bu arada PKK lideri Murat Karayılan, Türk Devleti'ne ültimatom niteliğinde bir ihtarda bulundu ve ''Kobani'ye dokunurlarsa Türkiye'yi savaş alanına çeviririz'' şeklinde sert bir uyarı yaptı. Kürt halkının geçmiş dönemlerde ki serhildanları göz önüne alınırsa bu uyarının sadece göz korkutma amacı taşıyan bir blöf olmanın çok daha ötesini ifade ettiği muhakkak.

İmralı'da ikamet eden liderlerinin burnu kanasa metropolleri ateşe veren Kürt halkının, Kobani gibi modern çağın Stalingard'ı niteliği taşıyan, Kürt toplumu nezdinde siyasi olduğu kadar manevi manada da büyük bir önem taşayan bir şehrin Türk ordusu tarafından ilhakına ve Kobani devriminin boğulması karşı sessiz kalacağı düşünülmemelidir!
Alt 29-06-2015, 21:31
Barlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Barlas Barlas isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

''Kobani'ye dokunurlarsa Türkiye'yi savaş alanına çeviririz''
Ah keşke bir çevirse(!) keşke, serhildan dediğiniz dalgaya bir kalkışsalar keşke - daha ne isterim Gök Tanrı'dan...

Yemez tabii ki.

Önerilen Siteler