Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 22-07-2015, 23:51
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Boolean´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hay götüne koyim şu BOP projesinin de! Bahçeli tabanı neyse onu yapıyor. KK tabanı neyse onu yapıyor. Ülkede 10 milyon kaçsa Kürt nüfus var, biz Türk ırkçılığı ile emperyalizme karşı koyacağız. Yahu akıl mantık alıyor mu böyle şeyi.

Türkler Irkçı olursa, Kürtler Irkçı olursa bildiğin kan gövdeyi götürür ülkede. Zaten Irkçıydı millet, iyice boku çıktı artık.
dostum sen o arkadaşa söyle
dünyanın hiç bi yerinde; ırkçılıkla anti-emperyalizm yapılmamıştır.
anti-emperyalizm anti-kapitalizm temelinde ancak yapılır.
ırkçılık ve din, emperyalizmin sürdürülebilir olması için koşullayıcı etkisinden pek güzel yararlanılan iki üst yapı kurumudur ve hep emperyalistlerce beslenegelmiştir.
şu ana kadar böyleydi, şu an böyle ve yarın da böyle olması için toplum mühendisliğinin araçlarına ayrılan kaynak onların telaffuz edemeyeceği kadar bol sıfırlı.

o sözde utanmadan kendini ırkçı ilan edenler sadece yeşil kuşak ve gladio projelerinin neden bu iki zırva ideoloji eliyle yürütüldüğüne dönüp bi baksınlar.

biz onların ne olduğunu iyi biliyoruz. ideolojik zırvalarının somuttaki karşılığının neden hep pinochet bozmalarına kıçlarını yaslamak olduğunu da düşünsünler. tabi beyinleri varsa.

biraz insanlıkları varsa diye başlıyan bi cümle kuracaktım ama sonradan vazgeçtim.
Alt 22-07-2015, 23:53
Boolean Boolean isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bir örnek sadece Ortadoğu'dan, aynısı veya benzerleri bize de olacak, an meselesi, Türk'üm diyemeyen insanlar, Alevi'nın kafasını kesmek için fırsat kollayan sünniler, parasını kim verirse onun tetikçiliğini yapacak 3.5 - 4 milyon Suriyeli, her yerde yapılanmış PKK, yine hemen her yerde yapılanmış ancak "uyuyan hücre" pozisyonundaki IŞİD; naçizane bizler... Hangi birisini sayacaksın?

Yahu niye desin Türküm diye insanlar? Türkiyeliyim diyorlar işte. Şüpheci Dinsiz'in, Olimpiyat'ın bunla bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Ben Türküm derim de onlar niye desin?

Sen onların yerinde olsan Ermenistan'da doğsan Ermeniyim der misin?

Olimpiyat Zaza, Şüpheci Dinsiz Kürt, ben Türküm

Biz üçümüz Türkiye'de kardeşçe, barış içinde yaşarız.

Böyle bir ülkeyi kim bölebilir? Hangi emperyalist?

100 tane bop projesi olsun isterse.
Alt 22-07-2015, 23:55
Barlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Barlas Barlas isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

"Nobel Barış Ödülü, Alfred Nobel'in vasiyeti uyarınca, her yıl ulusların ve halkların kardeşliği, silah ve orduların azaltılması, ve barış kongreleri düzenlemek için en çok çaba sarfeden kişi, kişiler veya kuruluşlara verilir." (wikipedia)
Şimdi ne ilginçtir ki, bu Nobel barış ödüllerini veren Norveç; aynı zamanda dünyanın en büyük silah imalâtçıları arasındadır --- yani bir taraftan insanlar birbirini öldürsün diye silah üretip satar, diğer yandan da barış ödülleri dağıtır(!)

Emperyalizm budur işte, maskeli balo... Biz emperyalizm dedikçe, bize "kafayı yemişsiniz, komplo teoricileri" dediler hep - ama zaman geçtikçe bunu herkes anlayacak - kaynaklar tükeniyor çünkü, kaynakların tükenmesi, emperyalizmin maskesini biraz daha indirmek zorunda kalması demektir.

Dünyanın en müreffeh ülkelerinden biri olan Norveç, silah sanayisi en gelişmiş ülkelerin başında geliyor. Savaşlar ve iç çatışmalar arttıkça silah üretimi de artan bu ülke, silah ihracatının büyük bölümünü NATO ülkelerine yapıyor.
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/si...uru-76811h.htm
Alt 22-07-2015, 23:57
Üye

Yahu niye desin Türküm diye insanlar?
Bunları geçtik artık boolean, bunu tartışmıyorum ben - bundan sonra olacaklar hakkında tahmin yürütüyorum.
Alt 23-07-2015, 00:07
Üye

Bize demokrasi-barış-kardeşlik nakaratları okuyanların başında gelen Amerika, neler yapmış mesela, bir yerden denk getirip not almışım bir video çözümünden:

(01:05) Amerika'nın sistematik soykırımı Kızılderililerle başladı. 15.yy.da başlayan katliam 19.yy sonuna kadar sürdü. 1898'de ABD Meksika'yı işgal etti. Aynı yıl Küba'ya girdi. I.Dünya Savaşı'ndan sonra Nikaragua'yı işgal etti. Bir terör örgütü ABD karşıtı 300 kişiyi katletti.

(01:58)) 40 yıl boyunca sabotaj ve suikastler düzenledi(?). II.Dünya Savaşı'nda, 1945'de Hiroşima'ya atom bombası attı. Japonya teslim bayrağını çekmeye hazırlanırken bu kez Nagasaki'yi bombaladı. 250 bin kişi öldü, binlerce insan sakat kaldı. 1954'de binlerce Guetamalalı, 1956-1959 arası 60 bin Kübalı öldürüldü. 1965'te işbirlikçi Svato(?) ile birlikte Endonezya'da 1 milyon kominist revirci(?) Endonezyalıyı katletti.

(02:52) Yine 1965'te Dominik'e paraşütçülerini indirdi ve 10 bin Dominikliyi katletti. 1975'te Vietnam'dan kovulduğunda arkasında milyonlarca ölü ve sakat bıraktı.

(03:15) 1970-1975 yılları arasında; Kamboçya, Lahos(?), Şili(?) ve Arjantin'de, darbeci generallerle işbirliği yapıp 10 binlerce insan öldürdü. 1983 yılında Lübnan'a müdahale etti, aynı yıl Granada'yı işgal etti. 1986'da Libya'yı bombaladı, bine yakın sivil öldü.

(03:43) 1991'de, Irak'ın Kuveyt'e girişini bahane ederek Irak halkına bomba yağdırdı.

[Video: Amerikanın Yaptığı Soykırımlar/İşgaller, Star TV – Mesut Yar(?)]
Alt 23-07-2015, 00:09
Üye

Yine emperyalistlerden:

Bazı soykırımlar: Cezayir (Fransa’nın), İsveç’in Sami kızlarının yumurtalıklarını bağlaması, Belçika’nın 1 asır içinde 10 milyon Kongo’luyu katletmesi, Ruanda’da Fransızların 1 milyon kişiyi katletmesi, İtalyanlar’ın içme sularını zehirleyerek yüzbinlerce Libya’lıyı katletmesi; Kızılderili, İnka, Maya soykırımı…

[Kitap: Demokrasi Projeleri – Banu Avar, s.66-67]
Alt 23-07-2015, 00:10
Boolean Boolean isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Barlas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunları geçtik artık boolean, bunu tartışmıyorum ben - bundan sonra olacaklar hakkında tahmin yürütüyorum.
Ben Dersim'de olsaydım, Kürt çocuğa süngü takan Türk askere doğrulturdum silahımı. O nedenle benim yerim Kürt kardeşlerimin yanıdır. Kim haksızlığa uğruyorsa, uğramışsa.

Türklük önemli değil benim için, ezilen kimse onun yanındayım.

Bence sen de bunun için mücadele ver. Herkes bunun için mücadele versin.

Senin için hainliktir ile eş değerdir tabi bunlar.
Alt 23-07-2015, 00:10
Üye

1992-1995 arasında Srebrenitza’daki Boşnak müslümanlara yapılan soykırım: Srebrenitza’da kenti korumakla görevli BM Barış Gücü, önce Boşnak halkın elindeki silahları toplamış, ardından bir gece yarısı kenti boşaltmış ve 11 Temmuz 1995’de hiçbir direnişle karşılaşmadan kente giren Sırplar, 350 binden fazla Müslüman Boşnak’ı kadın-çocuk demeden katletmiştir.

Kitap: Ermeni Talepleri ve Türkiye’nin Hakları – Av. Gülseren S. Aytaş, s.126
Alt 23-07-2015, 00:12
Üye

Senin için hainliktir ile eş değerdir tabi bunlar.
Tek ırk - tek dil - tek din - tek ülkü : Bunları ben ölene kadar değiştiremem boolean; adeta genetiğime kazınmış durumda; aksini söylersem yalan söylemiş olurum.
Alt 23-07-2015, 00:12
Üye

(25:30) Maya’lar inançları gereği “bir gün sakallı beyaz adamlar gelecek, o zaman tekrar yükselişe geçeceğiz” – İspanyollar gelince mayalar onları o zanneder, çok güzel karşılarlar, sonra İspanyollar onları katletmeye başlar.

Video: Saklı Tarih 30 Aralık 2011 BATININ SOYKIRIM TARİHİ

Önerilen Siteler