Boolean´isimli üyeden Alıntı
Hay götüne koyim şu BOP projesinin de! Bahçeli tabanı neyse onu yapıyor. KK tabanı neyse onu yapıyor. Ülkede 10 milyon kaçsa Kürt nüfus var, biz Türk ırkçılığı ile emperyalizme karşı koyacağız. Yahu akıl mantık alıyor mu böyle şeyi.
Türkler Irkçı olursa, Kürtler Irkçı olursa bildiğin kan gövdeyi götürür ülkede. Zaten Irkçıydı millet, iyice boku çıktı artık.
|
dostum sen o arkadaşa söyle
dünyanın hiç bi yerinde; ırkçılıkla anti-emperyalizm yapılmamıştır.
anti-emperyalizm anti-kapitalizm temelinde ancak yapılır.
ırkçılık ve din, emperyalizmin sürdürülebilir olması için koşullayıcı etkisinden pek güzel yararlanılan iki üst yapı kurumudur ve hep emperyalistlerce beslenegelmiştir.
şu ana kadar böyleydi, şu an böyle ve yarın da böyle olması için toplum mühendisliğinin araçlarına ayrılan kaynak onların telaffuz edemeyeceği kadar bol sıfırlı.
o sözde utanmadan kendini ırkçı ilan edenler sadece yeşil kuşak ve gladio projelerinin neden bu iki zırva ideoloji eliyle yürütüldüğüne dönüp bi baksınlar.
biz onların ne olduğunu iyi biliyoruz. ideolojik zırvalarının somuttaki karşılığının neden hep pinochet bozmalarına kıçlarını yaslamak olduğunu da düşünsünler. tabi beyinleri varsa.
biraz insanlıkları varsa diye başlıyan bi cümle kuracaktım ama sonradan vazgeçtim.