Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 26-04-2007, 13:54
sodomo-- sodomo-- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Hala umudum var...

Aileler çocuklarını hiç iyi yetiştiremiyorlar. Saldım çayıra mevlam kayıra. Sonra o çocuklar büyüyünce toplumun başına dert oluyor. Bana trilyonlarca lira para verseler hiç kimseyi öldürmem öldüremem. *Aç kalsam açıkta kalsam kimseye el açıp dilenemem. Neden? Çünkü hamurumuz böyle yoğruldu. Herkesin kendi çocuğunu iyi yetiştirme görevi vardır. Yok öyle saldım çayıra mevlam kayıra...
Alt 27-04-2007, 22:55
walla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
walla walla isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...

Sevgili Sodomo, gençlik geçim derdinde. Koyamadım cebime 200 ytl de gidemedim ankaraya buyuk mitinge. 2000 ytl olsa sokaklarda bir tek cüppeli sarıklı bırakmazdım ya şükretsinler züğürtüm.

Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Alt 03-05-2007, 14:58
sodomo-- sodomo-- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Walla, artık daha da fazla ümitliyim çünkü 29 Nisan'ı yaşadım. Bence Cumhuriyeti koruma görevini halk devralmıştır ve o halk o gün AKP'nin yaptığı gibi bir istatistiki rakam değerinde olmadığını göstermiştir.

Daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum; tarih yazacak olan halk bir kilo patatese oyunu satan halk değil o gün o meydanda sesini gür bir şekilde duyuran ve dahi kendi kaderine sahip çıkan halktır. Sakın ola ki, o halkı istatistiki bir rakamdan ibaret olan ve bir kilo patatese oyunu satan halk ile karıştırmasınlar.

Önerilen Siteler