Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika > Aktüel Haberler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 04-12-2017, 20:17
Şüpheci Dinsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Şüpheci Dinsiz Şüpheci Dinsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Turdur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mısır'daki saldırıyı Hristiyan terör örgütü 'İsa'nın Oğulları' üstlendi

Mısır'ın Ariş kentinde bir camiye düzenlenen ve 309 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının sorumluluğunu, "İsa'nın Oğulları" isimli Hristiyan bir terör örgütü üstlendi.

http://www.star.com.tr/guncel/misird...haber-1282039/
Yalan haber gibi görünüyor. Bir yalama yandaş basın ifrazatı daha.

1- Aklı başında hiç bir yerli/yabancı basın organında böyle bir haber yok.

2- Sufilerden intikam almak ve ibret olması için IŞİD'in düzenlediği bir terör saldırısı olduğu ihtimali üzerinde duruluyormuş. Sufilik, radikal İslamcıların kafir ilan ettiği bir mezhep.
https://www.nytimes.com/2017/12/01/w...ue-attack.html

3- Saldırı'yı IŞİD bayraklı/maskeli tipler yapmış, Allahu Akbar diye bağırıyorlarmış. Yöntemleri IŞİD'in yöntemleriyle aynıymış.
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...pt-mosque.html

4- Resmi olarak saldırının üstlenildiğine ilişkin bir bulguya ulaşamadım.

* Bir ben vardır bende, benden içeri. (Yunus Emre)
* Gören bizi sanır deli, usludan yeğdir delimiz. (Muhy-i)
* Kadınlar insan, biz insanoğlu. (Neşet Ertaş)
* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)

Konu Şüpheci Dinsiz tarafından (05-12-2017 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.
Alt 05-12-2017, 07:24
Turdur Turdur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Şüpheci Dinsiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

3- Saldırı'yı IŞİD bayraklı/maskeli tipler yapmış, Allahu Akbar diye bağırıyorlarmış. Yöntemleri IŞİD'in yöntemleriyle aynıymış.
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...pt-mosque.html
Böyle şeylere inanmayınız. Bunlar aldatmaca geliyor bana. Bu eylme müslümanın müslümana yaptığı katliam olamaz. Bunların hepsini algı oyunu olarak görüyorum.
Alt 05-12-2017, 09:29
Kıdemli Üye

Böyle şeylere inanmayınız. Bunlar aldatmaca geliyor bana. Bu eylme müslümanın müslümana yaptığı katliam olamaz. Bunların hepsini algı oyunu olarak görüyorum.
Neden inanmayayım?
Türkiye'de Atatürk Havalimanı, Ankara Gar, Suruç, Diyarbakır, Reina katliamlarını, Irak'ta, Suriye'de, Avrupa'da, Rusya'da bir çok katliamı IŞİD yapmadı mı? Saymadığım yüzlerce katliamı IŞİD, El Kaide ve türevi-benzeri yüzlerce İslami terör örgütü yapmadı mı?

Bu, İslami terör saldırılarının eksik bir listesi

Burada da terörist olarak kabul edilmiş grupların listesi var. Bakın bakalım kaçı İslami grup, ve Türkiye hangilerini terörist olarak kabul etmiş.

Sizde biraz saflık var galiba.

* Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz)
* Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun)
* Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta)
* O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal)
* Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran)
* Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran)
* Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
Alt 05-12-2017, 10:05
Üye

Neden inanmayayım?
Türkiye'de Atatürk Havalimanı, Ankara Gar, Suruç, Diyarbakır, Reina katliamlarını, Irak'ta, Suriye'de, Avrupa'da, Rusya'da bir çok katliamı IŞİD yapmadı mı? Saymadığım yüzlerce katliamı IŞİD, El Kaide ve türevi-benzeri yüzlerce İslami terör örgütü yapmadı mı?

Bu, İslami terör saldırılarının eksik bir listesi

Burada da terörist olarak kabul edilmiş grupların listesi var. Bakın bakalım kaçı İslami grup, ve Türkiye hangilerini terörist olarak kabul etmiş.

Sizde biraz saflık var galiba.
Bu yazdıkların Mısır'da ki katliamın bu örgütün yapmış olabileceğini kanıtlamaz.
Bir kaç sene öncesine kadar "11 Eylül İkiz Kuleler" saldırısını da El-Kaide yaptı sanıyordum.
Bu örgütler kullanılıyor.
Alt 05-12-2017, 11:15
Kıdemli Üye

Bu yazdıkların Mısır'da ki katliamın bu örgütün yapmış olabileceğini kanıtlamaz.
Bir kaç sene öncesine kadar "11 Eylül İkiz Kuleler" saldırısını da El-Kaide yaptı sanıyordum.
Bu örgütler kullanılıyor.
1- Ben de kanıtlıyor demiyorum, diyorum ki "Sufilerden intikam almak ve ibret olması için IŞİD'in düzenlediği bir terör saldırısı olduğu ihtimali üzerinde duruluyormuş".

2- Bu örgütler kullanılıyor olsa bile masum değiller, öyle değil mi?

3- Paylaştığınız haberin yalan haber olduğu kesin. Bu konuda özür dilemeyi düşünüyor musunuz?

Alt 05-12-2017, 11:32
Üye

1- Ben de kanıtlıyor demiyorum, diyorum ki "Sufilerden intikam almak ve ibret olması için IŞİD'in düzenlediği bir terör saldırısı olduğu ihtimali üzerinde duruluyormuş".

2- Bu örgütler kullanılıyor olsa bile masum değiller, öyle değil mi?

3- Paylaştığınız haberin yalan haber olduğu kesin. Bu konuda özür dilemeyi düşünüyor musunuz?
Terör örgütleri bir gizli servis için taşeronluk yapabilir. Bütün bu örgütlerin sponsor devletlerin gölgesinde olduklarını düşünüyorum.
Alt 05-12-2017, 18:43
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Bu eylme müslümanın müslümana yaptığı katliam olamaz.
Turdur;Şaka mı yapıyorsun?
Komik aslında

En son Türkiye'de bir dini cemaat ile bir dini siyasi partinin savaşını yaşadık ve bu savaş,devam da ediyor..
Bugün Dünya'nın birçok yerinde Müslümanlar Müslümanları katlediyor..
Somali'de,Afganistan'da,Yemen'de..vb
Bunlar hep komplo mu?Algı oyunu mu?
Ya da 8 sene süren Irak İran savaşı..
Bu insanlar hep birbirlerini öldürürler..Bu bir gelenek artık..Bunlar birbirini öldürmese,birbirlerini tekfir ederler..Yani mutlaka birbirleri ile uğraşırlar..Zaten bu yüzden bir türlü ilerleyemiyorlar..
Emperyalist ülkelerin bu tarz insanlarla aşna fişne olmaları da gayet doğal..Çünkü emperyalizm,bu tarz gelişememiş beyinlerin birbirlerini katletmesinden nemalanmaktadır..Bu yüzden hep bu geri kalmış insanlarla/ülkelerle irtibat halindedir..
Sen buradan yola çıkıp aslında ''Müslüman Müslümanı katletmez'' diyorsun ama çok fena yanılıyorsun..

Muhammed'i,Ömer'i,Hüseyin'i kim öldürdü?
Şintoistler mi
Alt 05-12-2017, 18:53
Üye

Ahlaksız´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Turdur;Şaka mı yapıyorsun?
Komik aslında

Muhammed'i,Ömer'i,Hüseyin'i kim öldürdü?
Şintoistler mi
Bu katliamın Mısır'da ki müslümanları baskı altında tutma amaçlı yapıldığını düşünüyorum.
Din kardeşliği anlamının dışında siyasi manada yazdım.
Her terör örgütünün kesinlikle bir sponsoru var, kukla gibi oynatıyorlar.
Çok karışık siyasi olaylar oluyor, kesinlikle bunun başını Amerika çekiyor.
Bak, Amerika nereye çökecekse müslümanlar birden terör örgütü kuruyorlar.
Adamlar Trump geldiğinden beri yeniden kudurdular.
Alt 05-12-2017, 21:49
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Turdur;dinin siyasetle iç içe geçtiğini söylüyorsun yani..Biz de bu forumda farklı bir şey söylemiyoruz..
Din de,siyasette özünde köleler üzerine inşa edilmiş oluşumlardır ve bu iki oluşum birbirleriyle irtibatı isteseler de koparamazlar..

Önerilen Siteler