Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 15-04-2005, 15:26
n0thing n0thing isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

n0thing - AİM üzeri Mesaj gönder n0thing - MSN üzeri Mesaj gönder n0thing - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Bacak kadar çocukların birbirini bıçaklamasında bu dizinin bir etkisi var mı acaba hı?

Şarap sonsuz hayat kaynağıdır, iç;
Gençlik sevincinin pınarıdır, iç;
Gamı yakar eritir ateş gibi,
Sağlık sularından şifalıdır, iç.
( Ö.H )
Alt 15-04-2005, 15:35
ngcoskun ngcoskun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

diziyi seyrettikten sonra garip psikolojilere giren o dizinin sapıklıklarının havasına giren birçok insan tanıyorum.bu adamlar 20-30 yaş yada daha fazla yani erişkin olmuş insanlar.hal böyleyken bu erişkin yetişmiş insan bir diziden bu kadar etkileniyorsa çocukların vay haline.eline bıçak da alır keser de.umarım kendini bilen insanlar çocuklarına televizyon seyrettirmiyorlardır.artık televizyon zararlı bir aktivite halini aldı.ben seyredecek bir belgesel programı bulamıyorum türk kanallarında.bir tek samanyolu ve meltem tvler arada doğa belgeseli veriyor onlar da bilirsiniz ki natıonal yayından alıp türkçe çeviri yaparlarken kunduzların yaptığı baraj için allah onlara böyle öğretmiş başka ne açıklaması olabilir kunduzların iç bükey baraj yapmalarının diye saçmalıyorlar.allahın kudretini anlatan belgeselleri bile seyrediyorum bazen.gerçek anlamda işimiz uyduya kaldı yani.

Gerçeklikle karşılaştırıldığında, bilimde vardığımız düzey ilkeldir, çocuk oyuncağıdır.Ama sahip olduğumuz en değerli şey de odur.
ALBERT EINSTEIN
Alt 15-04-2005, 15:39
n0thing n0thing isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

n0thing - AİM üzeri Mesaj gönder n0thing - MSN üzeri Mesaj gönder n0thing - YAHOO üzeri Mesaj gönder

RTÜK, Show tv`ye ceza olarak belgesel yayınlatmıştı. Cezaya bakar mısınız? Ceza olarak belgesel yayınlatıyor.Yuhh.

Böyle heyyt höytt diye bağırıp ortada gezen ahmaklar galiba öyle yapınca kendilerini erkek zannediyorlar. Hepsinin gebermesini istiyorum.Geberin de rahat ve mutlu yaşayalım şu dünyada.

Şarap sonsuz hayat kaynağıdır, iç;
Gençlik sevincinin pınarıdır, iç;
Gamı yakar eritir ateş gibi,
Sağlık sularından şifalıdır, iç.
( Ö.H )
Alt 27-06-2005, 01:41
kayser kayser isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Arkadaşlar kurtlar vadisi dizisi tam bir rezalet.Hayır ben çocuklara kötü örnek olmasını falan umursamam.Çocukları televizyonun kötü etkisinden kurtarmanın yolu bu dizileri yapmamak değildir.Diziyi çocukların izlediği saatlerde yayınlamazsınız ve başında uyarı koyarsınız gerisi ebeveynin sorumluluğudur.
Benim eleştirdiğim yanı senaryo.Şimdiye kadar kalitesiz yapımları tecrübesizliğe ve maddi yetersizliklere veriyordum ama artık anladım ki
bizimkiler bu işleri beceremiyor.Tecrübe dersen dizinin başlangıç aşamasında ekibin başındaki adam Osman Sınav,para dersen herhalde
Türk televizyon tarihinin en pahalı dizisi ama olmuyor.Çünkü zeka yok.
Senaryoda öyle saçma sapan şeyler oluyor ki beş dakka seyredemiyorum
Yanlış anlamayın senaryoda uydurma gerçeküstü şeyler olabilir ama
aptallık olmamalı.
Yalnızca bir sahne anlatayım
Çakır bi düşmanının yeğenini otelde yatağa bağlayıp bir düzenek kurup
kapının açılmasıyla ateşlenen silahla adamın kendisine öldürtuüyor sonra aynı adam onun evini basıp çocuklarını odaya kilitliyor.Çakır da eve gelip
aynı tuzağın kurulmamış olması için dualar ederek kapıyı açıyor.Be aptal senarist öyle şey olur mu, o iş şansa bırakılır m o odaya kapıdan başka yerden girmenin yolu yok mu pencereden gir ulan dua ederek çocuklarının ölüm riskini göze alacağına balyozla duvarı kırarsın yine o kapıyı açmazsın.Daha böyle bi sürü saçmalık var.
Bir de bazı bölümlerde o sıralarda ülke gündemindeki politik olayları dizinin iki karakteri arasındaki muhabbette izleyiciye ders anlatır gibi anlatıyorlar ya sinir oluyorum.Ulan siz nerden öğrendiniz bunları gazeteden okuduğunuz haberlere biraz yorum katıyorsunuz işte.Gören de
CIA yla MOSSAD bunlara çalışıyo zanneder.
Alt 27-06-2005, 10:08
baybars
Üye Değil

Bir kere bazı işler gizli yapılıyorsa bunun bi nedeni vardır. Ve bunlarn gizli kalamsını isteyenler de bunları dizilerde yayınlatmazlar. Herkes çok gerçekçi, açıkça herşeyi gösteriyor diyor. Ve ben merak ediyorum, gerçeği açıkça gösterip gçöstermediğini bilmek için, önceden o gerçekliği bilmek lazım. Biliniyorsa neden izleniyor? SAlakça geliyor bana. Bir defa bile izlemedim.

Önerilen Siteler