ilahimasal´isimli üyeden Alıntı
Sevgili Kaftancıoglu nu
Akp zihniyeti sevmiyor
Mhp zihniyeti sevmiyor
Perinçek zihniteyi sevmiyor.
Şu otoriter velette sevmiyor
Sizin bu kadını sevmemekteki ortak yanınız nedir ?
İste o ortak noktanız. Kemaliz olmanız.
Kemaliz nedir?
Bana göre Atatürk ile uzaktan yakından alakası olmayan faşist emperyal natocu uşakları olmalarıdır.
Kudurun catlayın.
Su yukarıda saydıgım 3 unsur Türkiye yi ele gecirmiş Atatürkün ortaya koydugu her şeyi yok etmişler.
Otoriter velet kalkmış chp yi kaftancıoglunu hedefe koymuş. Eee
29 ekim 23 nisan 19 mayıs gibi bayramları kutlayamıyorsunuz. Yasak yiyorsa çık kutla.
Ülkeyi tarikatler yönetiyor .
Kaftancıoğlu mu yapıyor bunları.
Velet sizde yürekte yok. Korkaksınız. Karşı çıkamazsınız. Korkudan gebereceksiniz velet.
|
Bu nasıl bir kafa? Bana zorla Perinçek'i savunduracaksın.
Perinçek'i bugün en çok Fetullahçılar hedef gösteriyor. Sen de Fetullahçı mısın yani? PKK ve DHKP-C de hedef gösteriyor aynı zamanda. Bunlarla ortak paydada buluştuğunu kabul ediyorsun yani.
Hem Amerikan karşıtı geçinip hem de Kaftancıoğlu hayranı olmak da iyiymiş. Kaftancıoğlu'nun bir tane ABD-FETÖ-PKK aleyhinde sözü var mı acaba?
Doğu Perinçek'e pek çok şey diyebilirsin ama kimse Perinçek'e Amerikancı, NATO uşağı ya da Fetullahçı diye bir şey diyemez.
Hadi açıkla bakalım Kaftancıoğlu'nun PKK'lı Sakine Cansız hayranlığını. Ya da en çok Batı'nın kullandığı sözde soykırım iddiasını ateşli bir şekilde savunmasını. Perinçek İsviçre'de soykırım ile ilgili verdiği konferanslar yüzünden mahkemelik oldu ve o davada da haklı bulundu.
Sizin Kaftancıoğlu'nun savunduğu Seyit Rıza ve yandaşlarını da ilk olarak Necip Fazıl Kısakürek savunmuştu. Yoksa o dönemler hiçbir komünist Dersimli isyancıları savunmadığı gibi bilakis bu isyanı feodal ve gerici bir isyan olarak tanımlamışlardı. Ben komünist olmasam da sizin çelişkinizi göstermek için bunu örnek gösterdim.
Çok şükür yıllardır her 19 Mayıs ve 29 Ekim'de meydanlardayım. Sizin Canan hayatında böyle bir yürüyüşe katılmamış ki "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganına bile çamur atmaya kalkıyor.