Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika > Aktüel Haberler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 17-05-2020, 23:57
Otoriter Kemalist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Otoriter Kemalist Otoriter Kemalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

AKP'nin 2014-2015'te bıraktığı yolu bugün (Y)CHP takip ediyor arkadaşlar. Kendinizi kandırmayın, gerçekleri kabullenin. Yeni CHP eski AKP'dir.
Alt 18-05-2020, 00:03
Üye

ilahimasal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Zevzek

Chp ye atıp tutmak ne kadar kolay degilmi?

Akp zihniyetine
Mahpa zihniyetine
Perincek zihniyetine atıp tutsana.

Chp ye bu tip sözleri Akp zihniyetinin ağzından hep duyduk.
Hattaa
Çoluksuz çocuksuz olan mahapa nın başındakine neler dedigini ve daha sonrasında , mahapanın başındakinin akp ye boyun egdigini mahapanın başındakinin akp zihniyetinin gölgesinde gezdigini hepimiz biliyoruz.

KARİKATÜRÜ BİLE O BİÇIM unutulmazlarda

Akp zihniyeti mahapayı satın aldığı gibi chp yi satın alamıyor.
Pkk cı fa der işitcide der. Nafile.

Akp zihniyetinin şu dedikleri onun değil bahcelinin kışkırtmalarıdır.

Farkındaysanız mahapanın başındaki son zamanlarda sıklıkla chp ve k.kılıçtaroğlunu hedefe koyup saydırıyor.
Niye acaba ?

Tabiki mahapa dan ayrılan iyi partililere destek verip , yeni bir olusum ortaya çıkmasından sebep.
mahapayı ortadan ikiye böldügü hatta mahapanın başındakinide çatlatıp ikiye yardıgı için mahapanın başındaki bu kinini ve nefretini icinden atamıyor.

Mahapanın başındaki bu stresini osmaniye ye bir köşk inşaa ettirerek soğutmaya uğraşıyor ama o köşkte bu stresini kesmedi.

Bu adamda çoluk yoook çocuk yok niye köşk yaptırırki? Yaşı gelmiş 80 ne , içinde oturamaz. Miras bırakacağı bir gelecegide yok. Anlaşılmaz bir durum. Köşk yaptıracak parayıda bir yerlerden bulmuştur elbet.

Mahapanın başındaki bu kin ve nefreti ile chp ye bir şey yapamaz. Fedaileri de dahil.

Yurt ( memleket ) zordaysa bunun sebepleri şu üćlü koalisondadır.
Chp ye laf edenler etsinlerde şu üćlüyüde arada konuşsunlar.

Tabiki sıkar. Belkide gönül bağları vardır.

Helal olsun kılıçtaroğluna mahapa ortadan ikiye yarılırken yardımcı oldu vekil verdi.

Şimdide akapa ikiye yarıldı. Yeni oluşumlara vekil vericegini söylüyor.

Tabiki çoluksuz cocuksuz bunak kuduruyor.
CHP'nin kurucu değerlerine geri dönebilmesi ve iktidar olabilmesi için ilk önce Kılıçdar denen liboştan kurtulması gerekiyor. CHP ancak eski yani hakiki CHP olursa iktidar olabilir.

Senin karşında tarihin en büyük sağ ittifakı var. Sen böylesine geniş bir muhafazakar-sağcı-milliyetçi kitlenin karşısına Canan Kaftancıoğlu ve Sezgin Tanrıkulu gibi tiplerle çıkarsan tabii ki babayı alırsın.

Gerçi senin gibi düşünenlerin Kılıçdar'ı böyle körü körüne, fanatikçe ve sorgusuz sualsiz neden savunduğunu da çok iyi biliyorum ama neyse.
Alt 18-05-2020, 11:00
kartopu kartopu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Otoriter Kemalist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
CHP'nin kurucu değerlerine geri dönebilmesi ve iktidar olabilmesi için ilk önce Kılıçdar denen liboştan kurtulması gerekiyor. CHP ancak eski yani hakiki CHP olursa iktidar olabilir.

Senin karşında tarihin en büyük sağ ittifakı var. Sen böylesine geniş bir muhafazakar-sağcı-milliyetçi kitlenin karşısına Canan Kaftancıoğlu ve Sezgin Tanrıkulu gibi tiplerle çıkarsan tabii ki babayı alırsın.

Gerçi senin gibi düşünenlerin Kılıçdar'ı böyle körü körüne, fanatikçe ve sorgusuz sualsiz neden savunduğunu da çok iyi biliyorum ama neyse.
Sen gerçek kimliğini açıklarsan biz kiminle muhatap olduğumuz bilelim.
Sen Perinçek çi mi sin.
Canan Kaftancıoğlu nu küçümsüyorsun İstanbul seçimleri gerçeğini unuttun galiba.Seçim bir ittifak meselesidir Bunu sadece CHP yapmıyor ilk defa da olmuyor.
Alt 18-05-2020, 12:13
Üye

kartopu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen gerçek kimliğini açıklarsan biz kiminle muhatap olduğumuz bilelim.
Sen Perinçek çi mi sin.
Canan Kaftancıoğlu nu küçümsüyorsun İstanbul seçimleri gerçeğini unuttun galiba.Seçim bir ittifak meselesidir Bunu sadece CHP yapmıyor ilk defa da olmuyor.
Ben Atatürk'ün de istediği gibi özgür, bağımsız ve kendi başına bir bireyim. Neden illa bir siyasi partinin genel başkanına biat etmek zorunda olayım ki?

Perinçekçiyim ya da değilim. Bunun konuyla ne ilgisi var ki? Benim neci olduğuma göre vereceğin cevap değişecek mi?
Alt 18-05-2020, 13:21
ilahimasal ilahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Akp zihniyeti
Mahapa zihniyeti
Perincek zihniyeti

Bunlara toptan kemaliz zihniyet diyebiliriz.
Kemaliz zihniyetin Atatürkle alakası yoktur.
Toptan natocudur.
Toptan kenanisttir.

Hepsinden daha önemlisi
Bunların tamamı CANAN KAFTANCIOĞLUNA düşmandırlar.

Demekki neymis CANAN KAFTANCIOGLU sevilecek sayılacak ve desteklenecek harika bir insandır.

Kaftancıoglu nasıl kudurtuyor bunları.
Kudurun...
Alt 18-05-2020, 13:26
kartopu kartopu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Otoriter Kemalist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Atatürk'ün de istediği gibi özgür, bağımsız ve kendi başına bir bireyim. Neden illa bir siyasi partinin genel başkanına biat etmek zorunda olayım ki?

Perinçekçiyim ya da değilim. Bunun konuyla ne ilgisi var ki? Benim neci olduğuma göre vereceğin cevap değişecek mi?
Düşüce yapın Periçekçilere benzediği için yazdım. Çünkü iki arkadaşım var perinçek çi senin verdiği tepkilerin aynısını onlar da veriyor.

Atatürk özgür bağımsız kendi başına birey olmayı mı öğütledi topluma, yoksa duyarlı örgütlü olmayı mı. Atatürk bu ülkede bir çok örgütü kendi kurdu.

Örgütlü olmak bir genelbaşkana biat etmek değildir hatta genel başkanı bile eleştirebilecek bilgi birikimine sahip olmaktır.

Sen örgütlü olmaktan korkma Örgüt veba değildir.
Alt 18-05-2020, 13:48
Üye

Akp zihniyeti
Mahapa zihniyeti
Perincek zihniyeti

Bunlara toptan kemaliz zihniyet diyebiliriz.
Kemaliz zihniyetin Atatürkle alakası yoktur.
Toptan natocudur.
Toptan kenanisttir.

Hepsinden daha önemlisi
Bunların tamamı CANAN KAFTANCIOĞLUNA düşmandırlar.

Demekki neymis CANAN KAFTANCIOGLU sevilecek sayılacak ve desteklenecek harika bir insandır.

Kaftancıoglu nasıl kudurtuyor bunları.
Kudurun...
PKK'nın kurucu üyesi Sakine Cansız'ı öve öve bitiremeyen, tam da 23 Nisan günü sözde soykırımı anan Canan Kaftancıoğlu mu?

AKP-MHP Kemalist öyle mi? Uçmuşsun sen.

Atatürk düşmanı bir Seyit Rıza sevdalısıyım diyemiyorsun da anca böyle demagoji yapıyorsun.
Alt 18-05-2020, 13:50
Üye

kartopu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Düşüce yapın Periçekçilere benzediği için yazdım. Çünkü iki arkadaşım var perinçek çi senin verdiği tepkilerin aynısını onlar da veriyor.

Atatürk özgür bağımsız kendi başına birey olmayı mı öğütledi topluma, yoksa duyarlı örgütlü olmayı mı. Atatürk bu ülkede bir çok örgütü kendi kurdu.

Örgütlü olmak bir genelbaşkana biat etmek değildir hatta genel başkanı bile eleştirebilecek bilgi birikimine sahip olmaktır.

Sen örgütlü olmaktan korkma Örgüt veba değildir.
Bugün CHP'de Atatürk'ü ve onun fikirlerini savunmak suç ise; Türkçe ezanı savunan adam ihraç edilirken Atatürk resmini çöpe atanlar, Seyit Rıza güzellemesi yapanlar, İbrahim Kaypakkaya güzellemesi yapanlar, Risale-i Nur okutanlar baş tacı yapılıyorsa ben o CHP'yi savunamam. Kimse kusura bakmasın.

Ayrıca hangi (Y)CHP'li Kılıçdar'ı eleştiriyormuş? Ben daha bugüne kadar bırak bir eleştiriye cevap verenini, eleştiriye tahammül edebilenini bile görmedim. Anca o AKP'li, bu MHP'li, bu Perinçekçi diye zanda bulunup hedef saptırmayı biliyorlar.
Alt 18-05-2020, 15:21
ilahimasal ilahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sevgili Kaftancıoglu nu

Akp zihniyeti sevmiyor
Mhp zihniyeti sevmiyor
Perinçek zihniteyi sevmiyor.
Şu otoriter velette sevmiyor

Sizin bu kadını sevmemekteki ortak yanınız nedir ?

İste o ortak noktanız. Kemaliz olmanız.

Kemaliz nedir?
Bana göre Atatürk ile uzaktan yakından alakası olmayan faşist emperyal natocu uşakları olmalarıdır.

Kudurun catlayın.

Su yukarıda saydıgım 3 unsur Türkiye yi ele gecirmiş Atatürkün ortaya koydugu her şeyi yok etmişler.

Otoriter velet kalkmış chp yi kaftancıoglunu hedefe koymuş. Eee

29 ekim 23 nisan 19 mayıs gibi bayramları kutlayamıyorsunuz. Yasak yiyorsa çık kutla.
Ülkeyi tarikatler yönetiyor .

Kaftancıoğlu mu yapıyor bunları.

Velet sizde yürekte yok. Korkaksınız. Karşı çıkamazsınız. Korkudan gebereceksiniz velet.
Alt 18-05-2020, 16:12
Üye

Sevgili Kaftancıoglu nu

Akp zihniyeti sevmiyor
Mhp zihniyeti sevmiyor
Perinçek zihniteyi sevmiyor.
Şu otoriter velette sevmiyor

Sizin bu kadını sevmemekteki ortak yanınız nedir ?

İste o ortak noktanız. Kemaliz olmanız.

Kemaliz nedir?
Bana göre Atatürk ile uzaktan yakından alakası olmayan faşist emperyal natocu uşakları olmalarıdır.

Kudurun catlayın.

Su yukarıda saydıgım 3 unsur Türkiye yi ele gecirmiş Atatürkün ortaya koydugu her şeyi yok etmişler.

Otoriter velet kalkmış chp yi kaftancıoglunu hedefe koymuş. Eee

29 ekim 23 nisan 19 mayıs gibi bayramları kutlayamıyorsunuz. Yasak yiyorsa çık kutla.
Ülkeyi tarikatler yönetiyor .

Kaftancıoğlu mu yapıyor bunları.

Velet sizde yürekte yok. Korkaksınız. Karşı çıkamazsınız. Korkudan gebereceksiniz velet.
Bu nasıl bir kafa? Bana zorla Perinçek'i savunduracaksın.

Perinçek'i bugün en çok Fetullahçılar hedef gösteriyor. Sen de Fetullahçı mısın yani? PKK ve DHKP-C de hedef gösteriyor aynı zamanda. Bunlarla ortak paydada buluştuğunu kabul ediyorsun yani.

Hem Amerikan karşıtı geçinip hem de Kaftancıoğlu hayranı olmak da iyiymiş. Kaftancıoğlu'nun bir tane ABD-FETÖ-PKK aleyhinde sözü var mı acaba?

Doğu Perinçek'e pek çok şey diyebilirsin ama kimse Perinçek'e Amerikancı, NATO uşağı ya da Fetullahçı diye bir şey diyemez.

Hadi açıkla bakalım Kaftancıoğlu'nun PKK'lı Sakine Cansız hayranlığını. Ya da en çok Batı'nın kullandığı sözde soykırım iddiasını ateşli bir şekilde savunmasını. Perinçek İsviçre'de soykırım ile ilgili verdiği konferanslar yüzünden mahkemelik oldu ve o davada da haklı bulundu.

Sizin Kaftancıoğlu'nun savunduğu Seyit Rıza ve yandaşlarını da ilk olarak Necip Fazıl Kısakürek savunmuştu. Yoksa o dönemler hiçbir komünist Dersimli isyancıları savunmadığı gibi bilakis bu isyanı feodal ve gerici bir isyan olarak tanımlamışlardı. Ben komünist olmasam da sizin çelişkinizi göstermek için bunu örnek gösterdim.

Çok şükür yıllardır her 19 Mayıs ve 29 Ekim'de meydanlardayım. Sizin Canan hayatında böyle bir yürüyüşe katılmamış ki "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganına bile çamur atmaya kalkıyor.

Önerilen Siteler