Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 19-07-2007, 13:17
bayraktaro1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bayraktaro1 bayraktaro1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Re: Perinçek: Hz. Muhammed büyük devrim lideri

O zaman sıkı dur sana bir yanıt;

Hiç Turan DURSUN'un hayat hikayesini okudun mu? Doğu Perinçek'le dostluklarını biliyor musun? Biliyorsan, bu site hakkında da yorumunu alabilirmiyim?
Alt 19-07-2007, 15:17
Üye Değil

hz muhammed'i öven birini sırf bu sebepten düşman yapamayız. ancaaaaaaaaaak bir zamanlar ateist olduğunu belirtip, bu sitedeki makaleleri kendi dergisinde yayınlatan bu adamın bu sözleri sarfetmesi onun dönekliğini gösterir. doğu adi bir dönektir. her konuda.

kırk yıllık kızıl yıldızı, beyaza boyayan bir adama; daha dün el sıkıştığı "güzel insanı" şimdi asmayı planlayan adama kim niye oy verir anlamak mümkün değil?
Alt 19-07-2007, 15:23
Üye

Şunu da söyleyeyim. Oyum Kesinlikle Doğu PERİNÇEK'e değil. O önce, altındaki kurşun geçirmez ABD Chavrolet'in hesabını versin. Fakir bir ülkede böyle sosyalizm olmaz. Genel Merkezi İstanbul Taksim İstiklal Caddesinde, onun kirasını kim karşılıyor ?
Alt 19-07-2007, 15:30
Üye Değil

doğu8 perinçek'e destek veren kişileride görüyoruz işte. respendial gibi "komünistler karısını paylaşır" diye düşünen adamlar.
Alt 19-07-2007, 17:46
spartan-troy spartan-troy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bu site hakkında ne yorum yapayım ki sana...doğu perincekle td nin icli dıslı olması beni ilgilendirmez...ben td yide okudum doğu perincekin kufurlerini de biliyorum...bir cacık olmaz onlardan...ulkeye yararlı olabilecek birileri lazım...demokrasiyi işleticek...kimsenin inancına saygısızlıkta bulunmayacak biri....dogu bey millete namaz da kıldırmaz yakında....
Alt 19-07-2007, 20:05
üsküdarliarslan üsküdarliarslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Muhammed, Perincek`in dedigi gibi büyük bir devrim lideridir!

Bize göre de öyle:

-Kadin erkek esitligini saglayamamis;
-Köleligi kaldiramamis;
-Insan yasamina saygiyi tanimamis;
-Ogullugunun esine laf atip, bosanmasini sagladiktan sonra onunla evlenme istegine Tanrisi`nin da izinini aldigini iddia etmekten geri kalamamis;
-Isa`nin göge uctugu hiristiyan safasatasina karsi, kendisinin de göge uctugunu iddia etmekten geri duramamis;
-Bir yandan "Islam`da zor yoktur" derken, bir yandan da insanlara iskence etmekten ettirmekten geri duramamis;
-Karsitlarini hile ile ortadan kaldirtmanin, insanlik sucu oldugunu anlayamamis ve bunu caiz görmüs;
-Islam yolunda "Tanri adina yalan söylemeyi" mübah saymis;
-alti yasinda bir kiz cocuguyla nisanlanip, dokuzunda onu yatagina almaktan geri durmamis;
-"Cennet kiliclarin gölgesindedir" diyerek siddetin islamda taraftar kazanmasini saglamis;
bu ve buna benzer tüm uygulamalarini Tanri`sinin emri diyerek insanliga dayatmis "Bir büyük Devrim Lideridir!"

% 0, 0? oylarla " sosyalizmin bayragini Meclise dikecegini" iddia eden Dogu Perincek de "Büyük devrim lideridir".!

Övenle övülenin hazin bulusmasi!
Alt 20-07-2007, 11:40
Üye

Dün akşam Kandildi ve Hiç biriniz Kanal 7'yi seyretti mi?

Yine kandillerde klasik yapılan, Filmlerinden "İslamiyetin Doğuşu" filmini izleyen var mı? Oyuncular farklıdır ama, Çağrı Filminin aynısıdır.

Dikkat Ettiniz mi?

Müslüman olan beyfendi, Hıristiyan Papaz'a vaaz verirken diyor ki;

- Kadın ile erkek eşittir. Kadını, Allah kadını erkeğe eş olarak yarattı.

Bu sırada putperest ise gülerek "Hiç kadınla, erkek eşit olur mu?" diyor

Bunun üzerine müslüman beyfendi

- Dinimiz bize bunu öğretti. Demez mi ?

Hele Bedir savaşının başlangıcında Müslüman beyfendi savaşın başlangıcında "Çocuklara, yaşlılara, kadınlara, tarlada çalışanlara dokunulmayacak" deyince iyice çıldırdım. Bu ifadelerin hiç birini Kur'anda görmedim bu bir. Tarihi bir film yaptıklarını zannediyorlarsa neden gerçeklerden yapmadılar bu iki?

Bu kadar göz boyama olamaz. ÇILDIRDIM.......
Alt 20-07-2007, 11:49
Üye Değil

bayraktaro";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün akşam Kandildi ve Hiç biriniz Kanal 7'yi seyretti mi?

Yine kandillerde klasik yapılan, Filmlerinden "İslamiyetin Doğuşu" filmini izleyen var mı? Oyuncular farklıdır ama, Çağrı Filminin aynısıdır.

Dikkat Ettiniz mi?

Müslüman olan beyfendi, Hıristiyan Papaz'a vaaz verirken diyor ki;

- Kadın ile erkek eşittir. Kadını, Allah kadını erkeğe eş olarak yarattı.

Bu sırada putperest ise gülerek "Hiç kadınla, erkek eşit olur mu?" diyor

Bunun üzerine müslüman beyfendi

- Dinimiz bize bunu öğretti. Demez mi ?

Hele Bedir savaşının başlangıcında Müslüman beyfendi savaşın başlangıcında "Çocuklara, yaşlılara, kadınlara, tarlada çalışanlara dokunulmayacak" deyince iyice çıldırdım. Bu ifadelerin hiç birini Kur'anda görmedim bu bir. Tarihi bir film yaptıklarını zannediyorlarsa neden gerçeklerden yapmadılar bu iki?

Bu kadar göz boyama olamaz. ÇILDIRDIM.......

sevgili bayraktaro,dün gece çağrı filmini ben de izledim.Seninle aynı fikirdeyiz..Bilal'in orda hastalara yaşlılara,çocuklara tarlada çalışanlara dokunulmayacak denildiği zaman kan beynime sıçradı halbuki islam dini o kadar şiddet içeren bir dindirki bunların birtanesi bile olmaz..Ayrıca kurana ve hadislere baktığımız zaman kadınları 2.sınıf insan gibi gösteren bölümler ise inkar edilemez ops: bu gerçekten çok üzücü bir durumdur.. nediyelim..umarım bir gün akıllanırlar.. :wink:
Alt 10-09-2014, 14:30
Üye

Daha önceki üyeliğimdeki; Doğu Perinçek hakkındaki olumlu söylemlerimi, olgunlaşmamla beraber geri alıyorum. Bir ara TRT'de onunla ilgili bir programda yine aynı olarak "Hz. Muhammed bir devrim lideridir." demiştir.

İnsan fikirleri değişebilir, ona katılıyorum. Ama, ciddi bir duruşu ve çizgisi olmalıdır. Zamanında; birilerine söven bir insan, popülist olmak için türbinlere mi oynar ? Erdoğan AYDIN'ın da dediği gibi "Doğu Perinçek sığ bir adamdır". Bir insan bu kadar dönek olmamalı...

Önerilen Siteler