Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 21-08-2007, 00:32
habilis habilis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Re: Dersim Katliamı Bir Soykırımdır

doğru gerilla tütüyorsunuz ancak sizin kafanız hep kuznazlığa yanlış şeylere çalışıyor, eğer kürt propagandası \ kürtçülük yapılacaksa buna karşı çıkarım ,, zaten " gerilla" kelimeside bana göre sakıncalı !! belki konu bu değildi ama söz kürtlerden açılmışken görüşümü belirtmek istedim ,,

habilis

NO GOD
NO RELIGION

"İnsanların varlığını belirleyen şey,
onların bilinçleri değildir; tam tersine,
onların bilincini belirleyen, toplumsal varlıklarıdır."

K. Marx
Alt 21-08-2007, 04:18
Üye Değil

Bu sitede bir ırkı,başka bir ırka tahrik eden,kindar ırkçı söylemler görmek istemiyoruz.Siteyi rahat bırakın.Bu yaptığınız hareket hani bazı maçlarda ortaya elinde flama veya pankartla birileri fırlarda maçın tadını kaçırır ya.Aynen ona benziyor.Bence bir nevi saldırı.Sitenin konuları,prensipleri bellidir.Böyle patavatsız fikir ve yazılar,haklıda olsanız,insanın aklından"iyide olmuş" düşüncesini geçirtiyor.
Hoşçakalın.
Alt 21-08-2007, 04:22
Üye Değil

gerilla";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kafanı yorma ismail. dünyada 4 tane kürt kalsa 40 sene sonra 40 milyon olur. türüyoruz habire...

Dünyada bir çift Kara Sinek kalsa,hiçbir zayiat olmasa,altı ayda yeryüzü 1 metre kalılığında sinekle kaplanırmış * *
Alt 30-08-2007, 14:28
gerilla gerilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bize ermeni dediklerinde pek şaşırmadım. sinek dediklerinde de şaşırmam. böyle faşizan beyinler bulundukça...
Alt 30-08-2007, 15:21
Üye Değil

Sevgili gerilla, size ermeni ve sinek denmesine neden sasirmadiniz? Kimler size ermeni ve sinek dedi?
Alt 30-08-2007, 15:34
gerilla gerilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ttk başkanı ermeni dedi, ephilips arkadaş sinek dedi. neden şaşırmadım?
şimdi iyi ermeni dediler. önceden kürt ismi kart kurt sesinden çıkmıştır, kürt ırkı yoktur ve kuyrukları vardır dediler. kademe kademe ilerliyorlar. en sonunda kürt olduğumuzu kabul edecekler. sabırla bekliyoruz.
Alt 30-08-2007, 16:58
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

ttk başkanı ermeni dedi, ephilips arkadaş sinek dedi. neden şaşırmadım?
şimdi iyi ermeni dediler. önceden kürt ismi kart kurt sesinden çıkmıştır, kürt ırkı yoktur ve kuyrukları vardır dediler. kademe kademe ilerliyorlar. en sonunda kürt olduğumuzu kabul edecekler. sabırla bekliyoruz.
Onun bunun ne dediği hiç önemli değil. Önemli olan tarihtir. Tarih affetmez.
Türkler için de Selçuklu'da kısmen, Osmanlı'da sürekli neler söylenirmiş.
Önemli olan neyin ne amaçla söylendiğidir.

Bir örnek vereyim.
Lisedeyken Milli güvenlik hocası ( sanırım rütbesi binbaşıydı)
sakın "Kürt" demeyin derdi.
Bunun asimilasyon amaçlı olduğu düşünülmesin. Açıkladı çünkü, şöyle ki;
Kürtler de bu memleketin asli vatandaşlarıdır. Kurtuluş mücadelesini birlikte verdik. Bu cumhuriyeti birlikte kurduk. 1000 yıllık beraberliğimiz var. Et-tırnak gibiyiz. Kız aldık, kız verdik. Akraba olduk. Soylarımız birleşti. Bu millet içinde kimin öz Türk olup olmadığını kimse bilemez, kimse de kendisinin öz Türk olduğunu iddia edemez, kanıtlayamaz. Üstelik de bunun zerre kadar önemi yoktur. Türkiye'nin kurtuluşu için mücadele vermiş ve aynı topraklarda aynı bayrak altında yaşamaya karar vermiş yepyeni bir ulus ve genç bir cumhuriyet var. Kökeni dili, dini, kültürü ne olursa olsun her vatandaşımız eşittir, eşit olmalıdır. Kimseyi Kürt, Ermeni, Rum diye çağıramaz, arkasından konuşamazsınız.
Gerçekten de Güneydoğulu olan arkadaşlara "Kürt" diye seslenenler olur, onlar da alınırlardı.

Bir subayın yazdığı bir kitapta " kart kurt seslerinden dolayı Kürt denmiş." saçmalığına kimse inanmamıştır. Bazı kraldan çok kralcılar, sözde vatansever milliyetçiler asimileye yönelik böyle fikirler öne sürdülerse de tutmaz, tutmamıştır. İstisnai Ermeni örneklerine de genelleme yapılamaz. Nitekim TTK başkanı da geri adım atmış, düzeltme yapmıştır.

Bu ülkenin başına bakan, başbakan, genelkurmay başkanı, cumhurbaşkanı olarak geçenlerin kökenlerine inildiğinde çoğunun Türk kökenli olmadığı görülecektir. Herhangi bir başbakan dahi TTK başkanı gibi laflar etmiş olabilir. Onun bu sözleri ne bu cumhuriyetin ne de bu ülkenin görüşü değildir.
Doğrusu örneğini verdiğim binbaşının görüşleri doğrultusunda olmaktır.
Alt 30-08-2007, 17:34
Üye Değil

Bence sinek benzetmesindeki kasit uremenin cok buyuk bir marifet olmadigi. Ermeni dediler derken TTK baskaninin ifadesi bu milletin genel gorusu degildir. Ben bunlarin (bu milletin) yaptigi hicbirseye sasirmam demek assagilayici bir ifadedir, "bunlardan hersey beklenir" gibi bir anlam tasir.
Alt 30-08-2007, 18:51
<strong>SİLİNEN</strong> <strong>SİLİNEN</strong> isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Boşuna uğraşmayın bu sitenin yöneticileri de "Kürt özgürlük mücadelesi" söylemlerinde bulunuyor ve pkk'ya "gerilla" diye hitap ediyor.

Kimi kime şikayet edeceksiniz ki? Burasının "dinlerden özgürlük sitesi" olmadığını anlamadınız mı bugüne kadar? O cümle sadece görüntüyü kurtarmak için.

Şeriatçılar da böyledir, bölücüler de. Hep görüntüyü kurtarırlar ama sinsi faaliyetlerine de devam ederler.
Ayrıca birbirlerini de desteklerler. Al birini vur ötekine.
Alt 30-08-2007, 18:52
<strong>SİLİNEN</strong> <strong>SİLİNEN</strong> isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

böyle bir soykırım yapıldığını sanmıyorum.ama yapılmışsa ben de bir dersimli olarak olayı kınıyorum.
görmeden, etmeden ben soykırım yapıldı demem.çünkü agnostikler hiç bir zaman kesin konuşmaz.bilmiyorsak bilmiyoruz deriz.

karakutu

Önerilen Siteler