Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 09-08-2007, 18:23
habilis habilis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Re: Bu site Kurana hizmet eden bir sitedir.

hangi site yahu bu ? islama hizmet eden site hangisi !! nasılda kendini kandırıyor avutuyor görüyormusunuz !!

kültigin efendi !

""aferim size, koçlarım benim... "" sözlerine biraz daha dikkat et bence .. sinirlenmeye başladım ..

NO GOD
NO RELIGION

"İnsanların varlığını belirleyen şey,
onların bilinçleri değildir; tam tersine,
onların bilincini belirleyen, toplumsal varlıklarıdır."

K. Marx
Alt 09-08-2007, 19:25
Aphrasijab Aphrasijab isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Aphrasijab - MSN üzeri Mesaj gönder

bu baslik da ne demek ya?

sonra o Mah-Amed kim?

sonda yazdigi artistlik bitiris cumlesi ne?

???

Antitheism for Atheism
Alt 09-08-2007, 21:13
dolfen dolfen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

hımm kazan kaynıyo arkadaşlar

körükleyin bide mah mıdır muh mıdır amed mi nedir bide onla savaş işin yoksa....

http//dolfen.blogcu.com/

Son söylediğim her zaman doğrudur, bir sonraki onu yalanlasa da...!
Alt 09-08-2007, 22:29
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Bu batıl yani sahte mekke islam dinini LAV etmek için. KÜLTİGİN

Sevgili kültigin , *,bildiğin gibi *''LAV'' yanardağ ifrazatıdır. Senin kullanmak istediğin kelime ''lağv''dır.
Arapçadan dilimize değişmeden geçmiştir. Bilgine.
Alt 09-08-2007, 22:35
habilis habilis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

bide ozgur abim olmasa * *yutturcaklar yani

NO GOD
NO RELIGION

"İnsanların varlığını belirleyen şey,
onların bilinçleri değildir; tam tersine,
onların bilincini belirleyen, toplumsal varlıklarıdır."

K. Marx
Alt 09-08-2007, 22:52
beelzbb beelzbb isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

beelzbb - MSN üzeri Mesaj gönder beelzbb - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Aphrasijab";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu baslik da ne demek ya?

sonra o Mah-Amed kim?

sonda yazdigi artistlik bitiris cumlesi ne?

???
daha çok yenisin burda aphraijab siteye yazı yazmadan önce forumlarda biraz dolaşmanı öneriyorum anlarsın o zaman Mah-Amed in ve kültigin in kim olduğunu

ayrıca yeni bir başlık açmadan önce de başlıkları incele forum kirliliği olmasın ok?

SAYGILAR
Alt 09-08-2007, 23:39
ziggurat ziggurat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bu dinci tipleri görünce, dogru yolda olduguma inancim bir kat daha artiyor.
Alt 10-08-2007, 07:16
Üye Değil

Kültigin";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu site ne yapıyor, mekke islam dinini çok güzel ve bilimsel bir şekilde eleştiriyor.

Kuran bu mekke islam dinine ne diyor: Batıl...

Kuran bu mekke islam dini zamanına ne diyor: cahiliyye.

Kuran bu mekke islam dinine inananlara ne diyor: ümmi, yani dinbilmezler.

Kuran neden iniyor?

Bu batıl yani sahte mekke islam dinini lav etmek için.

Hak geldi batıl çökertildi ayetini realize etmek için.

NEREDEN *anlıyoruz: maun suresinde müslümanlara çatılıyor. enfal 35 te ise, kabe namazı kılanlara çatılıyor. sadece bu ayetler değil, kuran tümüyle mekke islam dinini çökertecek ayetlerle doludur.

Bu site gerçek kuran dinine ve onun gerçek peygamberi olan Mah-Amed e *hazırlık yapıyor, son derece detaylı bir şekilde.

Evet son derece Kurani bir yolda bu turan dursun sitesi,

fakat, mekke batıl yani sahte dinini çökertelim derken, ayni turan dursunun hatasını yapıp, kuranı da eleştirme yanılgısına düşmeyin. turan dursun yoksa neden ölecekti: bu hatayı yaptı; yani sahteyle hakkı ayıredemedi. onca uzmanlığına rağmen.

aferim size, koçlarım benim...
Sayın kriptocumuz aziz kültigin ;

Yazınızdan naçizane bir kaç şey çıkardım.Acaba kripto'yu doğru çözebilmiş miyim ?

"Kuran bu mekke islam dinine ne diyor: Batıl..." *
Kur'anın geldiği dönemde yaşanan Mekke dini(İslam),Kur'anın varlığına rağmen değişmemiş olan Mekke İslam dini ve geleneği Kur'ana göre hala batıl.

"Kuran bu mekke islam dini zamanına ne diyor: cahiliyye."
Yani mekke İslam dininin yaşandığı her zaman dilimi,zaman dilimleri değişse de,1. şık değişmediği için zaman ne zaman olursa olsun onun adı :Cahiliye dir.

"Kuran bu mekke islam dinine inananlara ne diyor: ümmi, yani dinbilmezler."
1. ve 2. şıklara bakıldığında mekke İslam dinine inananları da o mananın içinden çıkarabilmek olası değil.Yani Batıl'ı yaşayanlar ümmi'dir,dinbilmezdir,ve cahiliyededirler

"Kuran neden iniyor?
Bu batıl yani sahte mekke islam dinini lav(Özgür_beyin haklı lağv) etmek için."

Turan Dursun sitesinde zahiri görüntüde Kur'an kaynaklı ama batın'da mekke islam'ı olan,cahiliye dönemi ümmi,dinbilmezlerine karşı bir mücadele veriliyor.
Ama site adını taşıdığı kişi gibi bir yanlışa düşüp asıl Kur'anla mücadele etmemeli yoksa ?

Cesaretimi mazur görsün tüm arkadaşlar.Bu soruyu tüm Turan Dursun sitesi adına soruyorum.

Evet sayın kriptocu, yoksa ne olur ?
Alt 11-08-2007, 00:00
Üye Değil

Respendial,

Turan Dursunun Kuranın "batıl" dediği sahte dinle mücadelesine hak vermemek için şey olmak lazım. Elbetteki Turan Dursunun çabası türk milleti ve insanlık ve müslümanlık-müslüman toplumu için dünyanın en büyük çabalarından birisidir.

Fakat Rahmetli Dursun nasıl oldu da, Kuranın mekke islam dini ile hiçbir alakası olmadığını anlayamadı. Nasıl oldu da birisi BATIL yaniş SAHTE, diperi HAK olmak üzere iki din olduğunu, ve hem sahtesinin (mekke islamı) hem de hak olanının (mehdi selam dini) Kurana dayandığını anlayamadı. ne var ki biri sahte, birisi hak. Kuran böle diyor , ben değil.

Kuran Muhammedi olduğu empoze edilmiş olan Mekkedeki hz Muhammed bile, kendisinin gerçekMuhammed olmadığının kanıtını tüm hadisi şeriflerde veriyor. Müslümanlar bunları bilmiyorlar, bilemezler ÇÜNKİ *ÜMMİDİRLER, YANİ DİNBİLMEYEN KAVİMDİR (REF, BKZ: YÜCE KURAN). Ama Turan Dursun bunu neden anlayamadı, düşünüp duruyorum. Yoksa iki cehennemlik kafir kiralık katil, nasıl olur da Turan Dursunun canına kastedebilirlerdi.

İnvitatio;

Katılıyorum görüşlerine. Buradaki arkadaşlar Turan Dursunun katil güruhu gibi katil ruhlu olmadıklarından, elbetteki , daha insancıllar. hataları olsa bile katil değiller. O allahsız , kitapsız katiller gibi, cana kastedecek tıynette değiller. Bu nedenle zaman zaman önyargı ve hataları olsa da güzel çocuklar.

Spartan troy;

Spartan Troyun site hk eleştirisi bazen doğrulanıyor. Sitedeki bazıları, din çalışma teknikleri, tümel din, tora, töre, tore bilmeden polemik yapıyorlar.

felsefeci87;

Bu *site,gerçekleri *apaçık *ortaya *koyan *ve *bunları *da *kişilere *sunan *bir *sitedir.
Tamam da, zaman zaman maksadını aşıyor site, yani zaman zaman, özellikle Kuran ayetleri konularını çalışırken, (bakın islam konularını çalışırken demiyorum), gerçeği bilmeden üfürdükleri de oluyor.

bayraktaro;

abicim ben ne dersem Kurana dayanır, hevamdan konuşmam ben. neden biraz da şüpheci bakmıyorsun olaylara, hep at gözlüğüylen bakıyorsun. ama senle aramda bir frekans var, çünki foruma bu dönüşümde seninle bir iki kez muhatap oldum. mekke islam dini , mah amed bunlar benim uydurduğum şeyler değil, Kuranda yazan şeyler. neden Kurana bu denli acımasız yaklaşıyorsun. O ki kutsal wahylerin en kutsalıdır. sevdim seni.

Panter;

İslam *kılıç *zoruna *dayanan *bir *din
Evet bu mekke islam dinidir, Kuran bu dine batıl der. Kuranın dininin adı bile islam değildir aslında : SELAM dır Kuran dini. Ankebut sursi uyarınca henuz gelmemiştir.

pantenin izahı çok doğru, bunlar uğur mumcuyu , turan dursunu, nice güzel vatan evladını öldüren ve müslümanlığı kimseye bırakmayan katiller güruhudur. Bunlar oruç tutmayanı bile öldürürler, ama emperyalizme karşı en ufak bir bilinçleri olmayan kafirler grubudur, sizin açıklamanızdaki güruh. Allah bunları Kuranda azapla uyarmaktadır, bunların kafir ve gafil olduklarını söylemektedir. Bunların önemli bir bölümü ise, cehennemde ebediyyen kalacaklardır.

habilis;

"aferim size koçlarım benim" iltifatı size yapılmış değildir, türk toplumuna ve insanlığa büyük hizmet yapan site önderlerinedir. Bu nedenle üzerinize alınmamanızı reca-istirham ederim. Ayriyeten sizin dediğiniz gibi "
islama hızmet
demiş olduğumu düşünmüyorum, Kurana hızmet demiş olmalıyım.

efresyab;

Mah Amed, Kuranın peygamberinin gerçek okunuşudur. Amed çağı, amed zamanı demektir. şimdi bu zamandayız. emperyalizm bu nedenle amede saldırıyor. çünki zaman geldi.

artistik bitiriş tümcem sizinle alakalı olmayıp, Türk Milletine ve Kuranın batıl dinle çelişkilerini Türk Milletine açıklarken çok ön saflarda bir yere oturan bu sitenin değerli önder elemanlarınadır. üzerinize alınmamanızı haseten reca-istirham ederim.

dolfen;

arapça ya da Kuran *okumayı biliyorsunuz sanırım, öyleyse neden mah ile muhu sorup anlamamış kimin yapıyorsunguz???

özgürbeyin;

biliyorum onu, fonetikte *ğ, uçan seslerdendir. bu nedenle uçurdum, lav ettim onu.

ziggurat;

sizi alnınızın orta yerinden öpüyorum, Kuranımızı iğfal eden bu türlü şeyler *yüzünden, insanlarımız Kurandan uzaklaşıyorlar. dahası bu türlü ibretlikler yüzünden, aklını, imanını işleterek *batıl din mensuplarına şüpheyle bakan güzel insanlarımızı tekfir ediyorlar bu türlü batıl ibretlikler.

psikokemoterapi

(abicim, şu nikini kısalt ya, elli defa hata düzelttim nikini yazana kadar, alla alla...) Kurbanım ben mekke islam dini derken, o zamanı kastetmiyorum, o günden bugüne olanı kastediyorum. ve batıl, cahiliyye, ümmi derken de tabi ki geneli söylüyorum. Mekkeden bahseden yok. Zaten islam mekkeden ziyade anadoluya ve Türklerin kafasına patlamış. Ha, bazıları diyebilir ki, ama osmanlı güzeeelll. Evet osmanlı güzeldir, çünki osmanlı Türk değilidr, sabetay ajandır, roma ajanıdır, kriptodur.

Gelelim *senin "yoksaa" yorumuna. Bu soruyu neden bana soruyorsun, ben ,"yoksaa"lı bir cümle mi kurmuşum. Kurana uyacaksın, yoksaaa... lı bir yorum, çelişiktir. Bu sitedeki kıymetli insanlar, Kuranın batıl dediği ve Kurandışı bir din olan islam denen dini eleştiriyorlar. çaba çok yüksek değerde, ve Kurana uygundur.

Benim dediğim şudur: Gönlüm istiyor ki, buradaki kıymetli arkadaşlarım, Turan Dursunun düştüğü hataya düşmesinler. Yoksa bana ne , ister inanın , ister inanmayın. Hiç olmazsa Turan Dursunu öldüren cehennemlik kafirler gibi, cana kıymıyorsunuz. Şüphesiz sizler, cehennemlik katillerden çok daha erdemli bir yoldasınız. Ama pireyi ökldürecem derken yorganı da yakmasanız iyi olur, yorganı yakmayalım arkadaşlar diyorum.

Allahü alem vesselam

selam sevgilerimle.
Alt 11-08-2007, 00:31
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

biliyorum onu, fonetikte *ğ, uçan seslerdendir. bu nedenle uçurdum, lav ettim onu. KÜLTİGİN

Yine sallamışsın kültigin, türkçede ''uçurma'' diye bir kural yok.delikanlıca şunu diyebilseydin(ya ,yanlış yazmışım diyebilirdin, yada afedersiniz ben bu kelimeyi böyle biliyordum'' karizmayıda çizmeden, durumu kurtarırdın .
Ama bunu tercih edeceğine işi şarlatanlığa vurmuşsun.
Bu işleri türk dil kurumundan iyi biliyorsan bilemem.Bak türk dil kurumunda ''lav'' ve'' lağv'' nasıl uçmuş!!!

http://www.tdk.gov.tr/TR/YazimKilavu...FF3F96B01BD67B

http://www.tdk.gov.tr/TR/YazimKilavu...FF3F96B01BD67B

yaz buradaki boşluğa kelimeleri bakalım ne çıkıyor
sen doğru söylediğine !!göre * t.d.k. yalan söylüyor.
Bak imzamda ne yazıyor. *Sen cahil bir yalancısın ,kültigin efendi

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman

Önerilen Siteler