thunderpoint";p="´isimli üyeden Alıntı
Sevgili beel,
Herhalde sen bu konuyu tavsiye almak için açmadın. Amacın -toplumumuzda geleneksel öğretilerle alışılageldiği üzere- ölenlerin 'Cennet' e gidiyor olduklarını vurgulamak ve bunu biz inanmayanlara da tasdik ettirmekti.
Restini gördüm ve ben de "rest" dedim. Dayanağım da 'Kurandaki Cennet'ti.
Anladın mı bilmiyorum ama Mert bu soruyu sana sorsaydı O'na, babasının orada neler yapacağını -göğüsleri tomurcuklanmış kızlar, dolu kadehler, inci gibi saçılmış oğlanlar- söyleyemeyeceğini anlatmaya çalıştım. Yani seni silahınla vurmaya...
Sevgiler...
|
sn thunderpoint bu konu geçenlerde ziyaretine gitttiğim bir akrabamın çocuğunun annesine bu soruyu sorması üzerine aklıma geldi ben de bu başlığı açmaya karar verdim.
İnançlı olsun ya da olmasın tüm forumdaşlarıma da sorayım dedim ve sadece merak ettim.Amacım bundan ibaretti...İginç ve gayet hoş da cevaplar geldi.Bana sorduğunuz ''sen olsan ne derdin'' sorusunu tam olarak anlamadığım için size sorumu yönelttim tekrar.
Benim içim dışım bir neysem oyum yani.Oyundan laf cambazlığından ise hiç anlamam.Dosdoğruyum.Şu saatten sonrada değişebileceğimi hiç sanmıyorum.Gönül isterki sizin gibi olayım ama çook zor...
Cahilliğimi bağışlayın ama ''rest'' tin manası nedir?Çok ciddi soruyorum bu soruyu size.
Cennette ya da cehennemde bizleri nelerin beklediğini bilemiyorum.Tam olarak.Bu da mühim değil...Tasdik ettirmek gibi bir amacım ise hiç yok

yoksa aylardır bu güzel ortamda sizin gibi güzel insanlarla bulunmazdım...
SAYGILAR