Re: Sitelerimizin Tanıtımı Bilim ve Gelecek Dergisi'nde
Sayin Ikikereiki
cidden anlamak istemeden , kendi kaliplasmisligiizin kurbani olarak benim hakkimda yorumlarinizi yaziyorsunuz, Pante ile özel bir tartismam yok ! Ben Pante'ye degil onun nezninde onun gibi düsünenlere yazdim , o sadece vesile oldu....
tabiki kurani kerim dogru ve tutarlidir bundan zerre kadar süphem yok....
benim ateistlerin toplumsal konumu hakkindaki görüslerim kendi kisisel deger yargilarim ile pek ala bagdastirabile biliyorum.
Ateistlere göre Allah olmadigi icin, Alllah adina Allah'dan cok Allahci olanlar ile konumlari ise benim kendi deger yargilarim ile kismen bir benzerlige sahip.
benim 15 yildir örgütlü sosyalist olusumun , materialist oldugum anlamina gelmedigi gibi,
cember sakkali takimin degil , sosyalistlerin bireylerin din ve vicdan hürriyetini koruyucularin oldugundandir.
Bilmem neden InVitatio nik'ime "taktiniz" , biraz Zahmet yagdanlik ile itham ettiginiz insan hakkinda biraz Hz Google( InVitatio ad Veritatem ) danismis olsa idiniz, belki kendi ön yargilarinizin kurbani oldugnu fark edip benim hakkimda bu gibi amatörce yorumlar yazmaycaktiniz....
bilmiyorum ben bunlari anlatsam bile bunlari anlayabilecek durumdamisiniz?
sizin benim inancimi ciddi bulup bulmamniz ise cidden beni baglamadigi gibi, sizin gibi ön yargilar üzerine itham eden birisinin benim hakkindaki yorumlari da gayri ciddi ve gerekcesiz olarak degerlendiriyorum...
keske benim hakkimda desteksiz yorum yazdigniz icin harcadigniz enerjinin yarisini, satir aralarini okuyabilseydiniz sizde bu durumlara düsmezdiniz....
Dedigim gibi sizden olgun bir durus beklemek ile en büyük yanlisi ben yapiyorum.
ama sizinde bu konuda olgunlasacaginiz umudunuda tamen yitirmis degilim.....
|