Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 08-09-2007, 17:26
Üye Değil

Standart Re: Sitelerimizin Tanıtımı Bilim ve Gelecek Dergisi'nde

İnvitatio,

Ya Panteyle girdiğin son tartışmadaki gibi kuran tutarlı ve doğrudur demeyeceksin,ya da ateist olana dönerek dinimi kurtarıyorsunuz *teşekkür ederim demeyeceksin.Birisi doğru değil çünkü.Her seçiş bir vazgeçişdir.

İslam dini hurafelerinden arınacaksa bunu o dine inananlar yapacaktır.Ateist olan,senin savunduğun dinini ve peygamberini redderken bir de dönüp dinimi kurtarıyorsunuz,teşekkür ederim dersen,ben seni inancın konusunda da ciddi bulmam.
Alt 08-09-2007, 17:49
InVitatio
Üye Değil

Sayin Ikikereiki

cidden anlamak istemeden , kendi kaliplasmisligiizin kurbani olarak benim hakkimda yorumlarinizi yaziyorsunuz, Pante ile özel bir tartismam yok ! Ben Pante'ye degil onun nezninde onun gibi düsünenlere yazdim , o sadece vesile oldu....
tabiki kurani kerim dogru ve tutarlidir bundan zerre kadar süphem yok....

benim ateistlerin toplumsal konumu hakkindaki görüslerim kendi kisisel deger yargilarim ile pek ala bagdastirabile biliyorum.
Ateistlere göre Allah olmadigi icin, Alllah adina Allah'dan cok Allahci olanlar ile konumlari ise benim kendi deger yargilarim ile kismen bir benzerlige sahip.
benim 15 yildir örgütlü sosyalist olusumun , materialist oldugum anlamina gelmedigi gibi,
cember sakkali takimin degil , sosyalistlerin bireylerin din ve vicdan hürriyetini koruyucularin oldugundandir.
Bilmem neden InVitatio nik'ime "taktiniz" , biraz Zahmet yagdanlik ile itham ettiginiz insan hakkinda biraz Hz Google( InVitatio ad Veritatem ) danismis olsa idiniz, belki kendi ön yargilarinizin kurbani oldugnu fark edip benim hakkimda bu gibi amatörce yorumlar yazmaycaktiniz....

bilmiyorum ben bunlari anlatsam bile bunlari anlayabilecek durumdamisiniz?

sizin benim inancimi ciddi bulup bulmamniz ise cidden beni baglamadigi gibi, sizin gibi ön yargilar üzerine itham eden birisinin benim hakkindaki yorumlari da gayri ciddi ve gerekcesiz olarak degerlendiriyorum...

keske benim hakkimda desteksiz yorum yazdigniz icin harcadigniz enerjinin yarisini, satir aralarini okuyabilseydiniz sizde bu durumlara düsmezdiniz....

Dedigim gibi sizden olgun bir durus beklemek ile en büyük yanlisi ben yapiyorum.
ama sizinde bu konuda olgunlasacaginiz umudunuda tamen yitirmis degilim.....
Alt 08-09-2007, 19:54
-Maximus- -Maximus- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sevgili ikikereiki

tavsiyem bu kişilik bölünmesi yaşayan şahısla bir tartışma ortamına girmemen, ben
girdim pişman oldum, öylesine midem bulandıki üyeliğimi iptal edip girmeme kararı
aldım, ve yaklaşık bir ay kadar da girmedim, tavsiyemdir hiç bulaşma git ellerini
güzelce yıka.
Alt 08-09-2007, 22:32
el-alem el-alem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

arkadaşlar bu sitada çok düzeysiz yazışmalar yaşanıyor...

olmasa daha iyi olur okuyacak çok konumuz var....

yazacak çok şeyimiz var....

zamanımız egerlidir...

boşa harcamayalım...

Sermayeye selam, tanrı'ya devam...

Önerilen Siteler