Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 07-10-2007, 12:37
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Re: ufo heyecanı...

Sadece yaşanmış bir olay!!!

İki ay önce bir kuzenin düğünü için Sapanca'ya gitmiştik.
Sapanca gölü kıyısında, açık havada, muhteşem bir düğündü.
Bir ara kalabalıkdan ayrı, bizim velet ile göl kenarına geçtik.
O bulduğu taşları göle atıyor. Ben manzaranın keyfini sürüyorum.
O sırada, daha sonraki bir gösteri için Çin malı bir mumlu kağıt balonu yakıp bırakmışlar.
Ben onu fark etmedim.
Fark ettiğim iki tane meraklı insanımızdı.
-Aaa bak. Dedi biri diğerine, heyecanlı ve şaşkın bir vaziyette.
-Ufo bu, ufo...!!!
Diğeri de, iyice yükselmiş ve ne olduğunu anlayamadığı aydınlığa garip ve korku ile bakarak onaylıyordu.
-A aaaa. Harbiden abi yaaaa.

Dayanamadım.
-Yok dedim, o ufo değildir. Herhalde şu *Çin malı kağıt balonlardır.
Gecenin cevabı gecikmedi.
-Ciddi misin? Bizi kandırmıyorsun değil mi?
Kafaları bu balona yatmamış, bir yandan daha da uzaklaşan ufo!!! ya bakarken bir yandan da küçümser ve oldukça tepkili bakışlarıyla bana bakıyorlardı.

Hey Ya Rabbim...

Hatalarımı, cehaletime bağışlayın
Alt 07-10-2007, 12:55
AYATA AYATA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

sorun ufoların varlığı ve yokluğu sorunu değildir. Sorun nereden geldikleri...başka bir galaksiden veya gezegendenmi?, başka bir boyuttan mı? yoksa gelecektenmi?.
Alt 07-10-2007, 12:57
thunderpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
thunderpoint thunderpoint isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili Pante,

Tabii ki görüntüler hakkında her zaman olduğu gibi bu tür atıflarda bulunuldu.
Buradaki hedef mesafe çok uzak. Ellerindeki kamera da bu iş için yetersiz. Zoom yapıldığında görüntüde bozulmalar oluyor. 3 yönlü olarak yere doğru bıraktığı dumanla bazen teçhizatlı uçan insan bazen de uçan piramit şekilli bir nesne gibi görünse de cisim yükseldiğinde çok dikkatli bakılıp iyi incelenince disk şeklinde olduğu anlaşılabilmekte...

Sevgili vartor,

Bu güne kadar kişisel olarak 5 defa ufo olayı yaşadım. Bunlardan 2'sinde cisim hiç hareket etmiyordu. Bazen salınıyorlar, bazen çok uzun bir mesafeyi akıl almayacak bir zamanda aşıyorlar.
Bir defasında (sanırım 98 yılıydı) bulutsuz bir gecede havada asılı olarak 20 saniye duran sonra birdenbire kayboluveren bir cismi fotoğraflamaya çalıştım ama başaramadım. Aramızdaki mesafe 400-500 metreydi..

Ayrıca bazen "merhaba" da diyorlar. Dünyanın değişik bölgelerinde birbirinden habersiz yaşayan ve kaçırıldığını iddia eden tüm insanlar hemen hemen aynı şeyleri anlatıyorlar.

Konuyla ilgili ülkemizde profesyonel uğraş veren sanırım sadece Haktan Akdoğan var. Bir çok zorluk yaşamalarına rağmen ekibiyle hala insanları aydınlatmaya uğraşıyor ve gerçekten büyük mücadele veriyor bu konuda...

http://www.siriusufo.org/index_t.asp

Dünyadan seçme ufo videoları:

Düşünebildiklerinin hepsini düşünülebileceklerin tamamı zannetme!
Alt 07-10-2007, 12:59
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Hadi ,ufolar var diyelim. Bu adamlar(UZAYLILAR) *Aksaraydan dolmuşa binip, Taksime gitmiyorlar. Nereden geliyorlarsa,
büyük bir para ve zaman kaybına uğrayarak ,dünyaya bir ceee *deyip ,gerimi dönüyorlar?
Bu işler, dinlere benziyor. Her düzmece görüntüyü ''delil ''olarak görüyorlar.
İnanıyorlar ve inandırmaya çalışıyorlar.

İşte , size * Türkiyenin ''uzay bilimleri merkezi'' Bir sürü resim ,hepsi *flu, hepsi yoruma açık.Bence hepsi mizansen.

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 07-10-2007, 13:18
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart Re: UFO Heyecanı...

özgür beyin kardeşim zaman ve para kaybı bize göredir...onlarda para kavramı olduğunu bilemezsin ve zamanı yönlendirebildiklerinide bilemeyiz...ufolarda göze batan en önemli şey hızlanmadan evvel parlak ışıkla çepeçevre sarılmaları sanki cisim forum değiştiriyor gibi geliyor. *bana. Ben ufolara inanıyorum ilkel dinlerdeki tanrıların onlar olduğuna inanıyorum, bir çok izlerinin hala var olduğunada ve tek tanrılı dinlerinde onların bizlere mirası olduğunada inanıyorum...dünyadan çekilirken veya artık aleni görünmek istemediklerinde insanlar birbirlerine düşmesin diye alel acele tek tanrılı dinleri oluşturmuş olamazlarmı basit bir noel süsü ile musa'yı (yanan çalılar ile) etkilemiş olamazlarmı...

* Çok çok eski olan Hint mahabarata destanından iki alıntı size...

mahabarata destaninin drona parva cildinin 690 sayfasi 62 nci fikrasi...
* Kaçip gitmis olan tanrilar geri döndüler.Bu güne kadar Mahecwara'dan korkmuslardi.Önceleriyigit asuralar,''gökteki üç kent''e egemendiler.Bu bu kentlerin hepsi büyüktü ve harika sekilde insa edilmisti.Biri demirdendi(demirdenmisgibi görünüyordu)Ikincisi gümüsten,3ncüsü altindandi.Altin kent ,Kamalaksha'ya;gümüsten olani Tarakshsa'ya aitti üçüncüsüne ,demirden olanina ise Vidyunmalinhükümdar sifati ile sahipti.Bunca silahina ragmen mahagvat bu gök kentlerini her hangi bir sekilde etkilemeyi basaramadi.Bu zorlanmadan bunalan tanrilar,Vasava'yi sözcü yapip ona giderek dedilerki ''bu gök kentlerinin korkunç halki,Brahmanin koruyuculugunu elde etmisler.Bu koruyuculugun sonucu olarakta tüm evreni tehdit ediyorlar.Ey tanrilarin efendisi,onlari perisan etmeye senden baska kimsenin gücü yetmez.Onun için,Ey Mahadeva yok et tanrilarin bu düsmanlerini....

* 691 sayfa 77.fikra kentlerin yikilisi

* ''Kiva,bütün göksel güçlerin bir araya getirildigi bu harika arabasiyla uçarak üç kentin yikilmasini hazirladi.Ve Sthani yikicilarin bu birincisi,Asuralarin bu en yok edicisi,nice nice yigitlikleri ile göklerdeki her kesi kendine hayran birakmis,bu heybetli savasçi....benzeri görülmemis,olagandisi bir savasdüzeni buyrugu verdi...ondan sonra gökteki üç kent bir araya gelince (çok uygun bir atis hedefi olunca)Tanri Mahadeva ,üç katli saldiri kemerinden firlattigi korkunç isiniyla onlari delip parçaladi.Danava'lar yuga atesi ile tutusturulmus ve visnu ile soma'dan meydana gelmis bu isina karsi birsey yapabilecek yetenekte degildiler.Üç kent yanarken Parvati,gösteriyi seyretmek için hemen oraya kostu

* Dzyan kitabi altinci bölüm....''Yaraticilar ile yikicilar arasinda savas oldu,Uzay için savas''
HarunKAHYA HarunKAHYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sn.özgür beyin elinize sağlık iyi özetlemişsiniz..
zaten görüntünün You Tube daki yayınlandığı kategori de işi özetlemiş. * KOMEDİ...

Sadece kendini akıllı sanan salaklara bayılıyorum..
Onlar olmasaydı hayatımız ne kadar renksiz olurdu..
A.Einstein (Yaw benim böle bi lafım yokk..kim uydurdu bunu.. )http://image.donanimhaber.com/image....miley/hiho.gif
thunderpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
thunderpoint thunderpoint isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili özgür-beyin,

O görüntülerin düzmece olduğunu düşünebilirsin bu çok doğal çünkü bu hep böyle oluyor. Tanık olana kadar bu tepkiler veriliyor.

Bir gece saat 03.30 da beni telefonla uykumdan uyandıran danışmanım " Şu anda iskele üzerinde ışıklı bir cisim salınıyor ve inanılmaz haraketler yapıyor. Birden kilometrelerce yükseğe spiral tırmanışlar yapıyor, sonra tekrar iniyor. Bu güne kadar sana inanmamıştım ama bundan sonra inanıyorum." demişti.

Ayrıca para kullanıyorlar mı bilmiyorum. Ve de ayrıca gece gündüz farketmez gökyüzüne bakınca -takımyıldızlar dahil- bütün parlak şeyleri ayırt edebilirim. Ve daha da ayrıca bizler de birer UZAYLI'yız..

Sevgiler...

Düşünebildiklerinin hepsini düşünülebileceklerin tamamı zannetme!
Alt 07-10-2007, 13:27
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Sevgili sirius, *Erich Von *Daniken, bu uzaylılar konusunda (yanılmıyorsam)beş kitap yazmıştı.
Anlattığı *''UZAYLI'' senaryoları çöpe gitti.
Bence , uzayda, belki binlerce, belki milyonlarca, belkide milyarlarca yaşam formu var. Bundan eminim.
Ama ,ufo efsaneleri, bana gerçekçi değil ,fantastik'' ürünlerl'' olarak görünüyor.

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 07-10-2007, 13:35
Üye Değil

ozgur_beyin";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hadi ,ufolar var diyelim. Bu adamlar(UZAYLILAR) *Aksaraydan dolmuşa binip, Taksime gitmiyorlar. Nereden geliyorlarsa,
büyük bir para ve zaman kaybına uğrayarak ,dünyaya bir ceee *deyip ,gerimi dönüyorlar?
Bu işler, dinlere benziyor. Her düzmece görüntüyü ''delil ''olarak görüyorlar.
İnanıyorlar ve inandırmaya çalışıyorlar.

İşte , size * Türkiyenin ''uzay bilimleri merkezi'' Bir sürü resim ,hepsi *flu, hepsi yoruma açık.Bence hepsi mizansen.

İlahi özgür_beyin ;

Elin uzaylısı hazır Aksaray'a gelip oradan da Taksime çıkacak ha * *
Alt 07-10-2007, 13:36
Üyeliğini Sonlandırmış

sevgili özgür beyin eric von daniken araştırmasını yaptı kitaplarını yazdı ve insanların önüne sürdü...bu konuları araştıran ne ilk nede sonuncu kişi kendisi...İnsanlar gerçeklere değil inanmak istediklerine inanırlar. Bu her zaman böyledir, ben şahsen uzaylılarla iç içe yaşadığımıza inanıyorum ve onların çok çoookkkk önceden beri bu dünyayı bizlerle paylaştıklarına ve gelen ufolarında bizim gezegenimizinde dahil olduğu güneş sistemindeki bazı gezegenklerdeki üsleren geldiğine inanıyorum, satürn ün etrafındaki en az bir uydunun da yapay olduğuna inanıyorum buda benim inancım size ne kadar saçma gelirse gelsin....

Önerilen Siteler