14-10-2007, 20:03
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Re: Sevgili Öz Nar Hakikat Seyahat İşletmesi Yolcuları;
Hafta boyu yuttun; gelip buraya kustun, değil mi?
Hoş geldin!...
Düşünebildiklerinin hepsini düşünülebileceklerin tamamı zannetme!
|

14-10-2007, 20:07
|
|
|
Sevgili Dostum tuhunderpoint;
İnan aynen dediğin gibi oldu. Yav çok mu belli olmuş, tühh yine ettik içine desene
Geldim ve artık rahatım. Ne zaman isterseniz Nurtopu oynamaya hazırım 
Hoşbulduk.
|

14-10-2007, 20:25
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Sen ışığın üstünü ört, feri kaçmasın! Ben dericiye gidip derileri alayım, terziyi de bulup şu topları bir diktirelim..
Belki de satar para kazanırız ha! (yok ya olmaz, çok dağılmayalım.. Muska işi de var zaten, sermayeyi bölmeyelim)
Uygun zamanda ok...
Sevgiler...
Düşünebildiklerinin hepsini düşünülebileceklerin tamamı zannetme!
|

14-10-2007, 20:38
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Aleykümselam sevgili okinono *
* * ama gene de ben pek almayayım. malum deli de olsa hakim selamı pek iyi degildir. Demek ki buluşacagız yakınlarda. *:cry:
* * Akıllıları bırakıp ta deliler bile bizle ugraşmaya başladılarsa durum vahim desene. Belki de ancak deli delinin hakkından gelir demişlerdir. *
* * *Sayılı gün çabuk geçermiş ama son güç geçmiyor bilirim. Geçmiş olsun.
* * * saygılarımla
|

14-10-2007, 20:52
|
|
|
Sevgili Dostum Dilaver;
Baktım bu milleti akıllandırmakla olmayacak, en iyisi delirsin hepsi diye çalışmaya karar verdim.
Che çevirisini okudum demin. *Gerçekten çok etkilendim, daha ince yüzlerce kez okuduysam da bunları. Teşekkür ederim.
Bir ara bunu da konuşmak lazım. orda da bir kılçık var ve bence Castro ile direkt alakalı. Caryz Komüns gurubunu kurmak da sana düşer artıkın
Yav hakim de deyip duruyordu bu dilaver adı bana hiç yabancı gelmiyor,içim nerden ısındı diye. demek ki buymuş  (Burası kurgu) *
Selamlar.
|

14-10-2007, 22:53
|
|
|
Sevgili dostum İnvitatio,
Yazımda seni unutmuşum. Kusura bakma.
Şimdi okudum.
Teşekkür ederim, o içten ve samimi yazına. Çok duygulandık ailece ve biraz mutlu çokca umutlu yağonlukla buruk bir tat oluştu dilimizde.
Nuhun Filikasını artık harekete geçirmelisin. bu görev de senin olsun. 
Okinono ailesi olarak, çok teşekkür ederiz manevi desteğin için.
Bir de Tanrı nerde lazım derler. Aha da burda lazım oldu işte.
Selamlar...
|

15-10-2007, 06:02
|
|
|
Degerli Okinono
Kusuru arayan mutlaka *bulur, biz aramiyoruz ki bulalim,
daha senin ile yapilcak cok is varda, hayirlisi diyelim.....
yorumlarini buralaradan eksik etme,
haaa tanri neye mi lazim  ? tanri bizlere vesile yollamasi icin lazim, burada aklima senden iyi olmasin dostum hidirin bir fikrasi geldi c/p yapayim.....
Imani yüksek Imam...
Bir köyün Camiisinde bir imam vaaz vermektedir.
Birden iceri bir köylü dalar ve köyü sel basmakta oldugunu haber verir.
Bütün cemaat hemen kendini disari atar ve kacar.
Sadece bizim imam kalir Camiide ve bütün israrlara ragmen kurtarilmayi reddeder. Allah'in kendisini koruyacagini ve kurtaracagini söyler. Bir süre sonra sular Camii'ye ulasir, imam caresiz minareye cikar. Sular minarenin ilk katina yükselirken bir tekne gelir ve imami kurtarmak ister.
Bizim imam Allah'in kendisini koruyup kurtaracagini söyler ve israrla tekneye binmeyi red eder.
Sular birdaha yükselir ve imam bu sefer minarenin ikinci katina cikmak zorunda kalir...
Bir tekne daha gelir ama imam yine Allah'in kendisini kurtaracagini söyler ve yine tekneye binmeyi red eder.
Sular yine yükselir ve imam bu seferde artik minarenin en tepesine cikar.
Bir bakarki onu kurtarmak üzere bir helikopter gelir ancak imam yine Allah'in kendisini koruyup kurtaracagini söyleyerek ona da binmeyi red eder ve sonunda iyice yükselen sel suyu icinde bogulup ölür.
Kendisini cennet kapisinda melekler karsilar...
-Melek: Hosgeldiniz. Köskünüz Cennette hazirlandi, buyrun.
-Imam: Cennete girmek istedigimden pek emin degilim ?!.
-Melek: Ama neden ?
-Imam: Allah'a biraz kirginim.
-Melek: Ne olduki ?
-Imam: Ben hayatimi ibadet etmekle gecirdim. Insanlara hep iyilik yaptim, günahtan uzak durdum. Yasadigim köyü sel basti, herkes kacti ama Allah beni kurtaracagina inandigimdan kaldim. Görüyorsunuzki burdayim...
-Melek: Birsaniye efendim..Suanda bir VAHYI almis durumdayim...okuyorum: O SALAGA SÖYLE ALSIN IKI TEKNE BIRDE HELIKOPTER GÖNDERDIK !!
özletme kendini , birisi de sen gelene kadar su otobüsün yagina suyuna baki versin....benim kafam bu islere basmaz.....
evet dostum nerde olursan ol, ister dipsiz kuyularda ister 12ler ile bir sofra basinda , ister 40 kisi ile ayni mekanda ol, gökten inen "o" ipi hic olmazsa gönlüne girmesine izin ver :-)
saygilarim ile
|

15-10-2007, 07:19
|
|
|
Sevgili okinono ;
Hoşgeldin *
|

27-07-2008, 18:13
|
|
Denetimdeki Üye
|
|
|
|
Yaw aramizda bir usta yok mu
sunun yagina, suyuna, yakitina bir el atsin....
olmadi Sanayi'ye bir götürsün ya.....
|

12-08-2008, 13:53
|
|
|
Sevgili Öz Nar Hakikat Seyahat işletmesi yolcuları
Çok kıymetli değerli Hakiki Öz Nar Seyahat Otobüs Yolcuları
Kaptanınız konuşuyor.
Otobüsümüze hoş gheldiniz. Bu süre zarfında otobüsten inmek yasak. İşeyecekler otobüs hareket etmeden işesinler, otobüse yapanı affetmem.
Yeni gelen yolcularımıza birkaç hususu hatırlatmakta fayda var.
Ben kaptan pilotunuz olarak geçen sefer direksiyon başında kafayı tırlattığım için yaka paça götürülmüştüm. İyi halden bıraktılar.
Bu süre zarfında bizim PANTER’e emanet ettiğim otobüsün her bir yanına bozkurt işaretleri yapıştırmışlar. Kurtları severim ama görüş mesafesini kapatarak hangi akla hizmet ettiler, bu arada benim Panter ne işle meşguldu hala çözemedim.
Peçete ver kolonya servisinden görevli Karaşimşek ise , al atını tımarını deyişine uygun olarak kendini torosların dağlarına vurmuş. Gören bilen varsa insaniyet namına müdüriyete bildirmeleri rica olunur.
Müdüriyet dedim de, bizim acentede bilet kesen CEMAZÜL EVVEL den kalma müdür de bir garip oldu bu sıralar. Cool ayaklarına işi gücü bırakmış
Dikilinin keyfine tatillerde geziyor. Acenteye hırsızlar girmiş, bütün benim garip cefakar yolcularımın hepsine şemsiye açmışlar. Birde imza bırakmışlar Çin mafyası işi gibi görünüyor. Neymiş efendim, “Döte giren şemsiye açılmazmış”
CEMAZÜL EVVEL konuşuyor- Haydi buyur işte,
Bir kere şemsiye ney?
Hangi düzlemde a noktasından mı bakıyorsun da içine giriyor. İçten bakarsa dışa doğru bir çıkış var. Yani soru anlamsız. Ayrıca madde ne ola ki, mesela bir orangutana giren şemsiyeyi o hayvancağız şemsiye olarak algılayabilir mi?
Hem ne malum, şemsiyenin bileşenleri insandan önce vardı zaten. Aslına o şemsiye de değil, girdiği yerde döt değil o zaman.
Algıladığın acı ise tamamen zihinsel. Düşünce, madde olmadığına göre, acı da madde değildir. Öyleyse acı yoktur. Şemsiye yoktur. Döt yoktur.
………….
Cemmmm, bırak bu felsefe ayaklarını, şemsiyeye elle şimdi. Uzat uzat geriye elini.. hah tuttunmu. Ok güzel.
Şimdi o sapın biraz üstlere doğru bir yerinde bir düğme var . Biraz daha yukarı az daha. Hah.. şimdi bas o düğmeye..
Oleyyy, ispatlandıııı…Demekki çin atasözü yanlışmış… Döte giren şemsiye açılırmışşş….
Sağol müdürüm. Büyük bir keşfe yardımlarınızdan dolayı, bilim sizlere müteşekkir kalacaktır.
Eeee yaniii,
Yanisi şu,,
Şemsiye bizim için vardır. Biz şemsiye için yok hükmündeyiz asıl. Ama şemsiye bizim için var olduğu için, şemsiye için var hükmünde olmadığımızdan, şemsiye için var hükmünde bir şey olması lazım ki, şemsiye bizim içinde var olabilsin.
Şemsiye açısından hükmün önemi yok denirse, insan ile şemsiye arasında madde yapı taşları arasında bir küme kapsaması olduğundan insanında hükmü olamaz.
Öyleyse şemsiye varsa insanda vardır. Şemsiye için var hükmünü çözdüğümüzde de ortak hükmün kaynağı bulunacaktır.
Aslında olay basit de, referans noktası olarak insana ait DÖT alınınca kafa karışıyor..
…..
Neyse, dedik ya cefakâr yolcular diye, şemsiye arkada kuyruk gibi olduğu halde yinede terk etmemişler seyahat şirketini.
Ben operasyonsuz olarak çektim aldım. Zira birkaç kez daha farklı işler için resmi olarak oymuşlardı.
….
Yeni gelen yolculardan bir muavin seçmem lazım. Bu konuda istekli olanlar ellerini kaldırsın bakayım.
Eski muavine ne mi oldu?
Köftehor benim yerime Ergen konmuş, ben de Hışım Kılıç’a teslim ettim. İçerde kuzu kuzu yatıyor şimdi. J yok ya şaka, Metal işlerinden Kuru işlerine kaymış. Kelek çıktı bizim muavin, attım bende.
………
Hahhhaaaa, sen hoopppp yeni gelen öne çık bakıyım.. Sen sen yok sen değil,yanındaki yok bu yandaki. Yav tişörtünde freedom yazan. Hah sen gel bakıyım.
Adın ne senin?
Anyone mı? Ohh adında iyiymiş.. Uzat kollarını bakayım. Hımmm, iyi iğne izi falan yok. Hapçımıızn sen bakıyım.
İyi aman hap mep içme. Sen bize lazımsın. İleride sana teslim edeceğiz bu otobüsü. Yolculuk süresince alkol yasak, molalarda ise kart zamparalardan otobüsün bayanlarını koruyacaksın ona göre.
Şimdi al bakalım şu megafonu ve herkes kemerleri bağlasın. Çıkıyoruz yola.
Üfle bakıyımmmm,, carttt winggg,
Çok değerli öz nar hakikat yolcuları, otobüsümüz hareket etmiştir. Lütfen sessizce oturun. Şimdi size müzik açıyorum.
“Yine de şahlanıyor aman , HASAN MUTLUCANNNNNNN” Gırççççç,,, Abooo, bu ne yaaa, Sayın yolcular etrafa bakın asker masker var mı? İhtilal mı oldu ne ?
Ohhh aman yanlış alarm. “Radyo Cumhuriyet” İlhan abinin makalesini yayınlamak için cıngıl girmiş. Neyse devam.
1 saat sonra…
Anyone git bak bakayım o arkada durmadan konuşan kim miş?
…..
Kim kim ? Evrensel ne ?
İnsan mı?
Hösttt, lem burada başka tür mü var ki???
Al gel bakayım şunu yanıma.
Gelmiyor mu? Niye,, Algısal konjöktörlerimizin içsel devinimlerinin kanıtsal veriler ile analizlerinin izdüşümündeki ivmenin nesi nesi?
Kaptan anguta benziyor anlamaz mı dedi ?. Biz Elma cinsiymişiz. O ise Armutmuymuş..!!!
Haa, peki git deki Evrensel Armuta , çöpünü sağa sola atmasın. Elinde biriktirsin… Birde etraf ayı dolu, armutum diyerek belli etmesin. Ben de ayı cinsi vardır bunu da söyle.
1 saat sonra,
“Sayın yolcularımız, otobüsümüz AŞK OLSUN tesislerinde bir saat yemek ve ihtiyaç molası vermiştir. Tuvaletler otobüsünüzün sol tarafındandır. Afiyet olsun.
Cosssss, garççç,,, plofff ……
….
Muavin, Sargon ile Spartacus’u ve Aydoe yi bul. Benim masaya gelsinler. Kafa dengi adamlar ile yemeğin zevki bir başka olur.. Vartor amcamın şerefine bir şişe sirke açalım..
Dilaver i Einstein’ın masaya oturt. Orada bir zamanlar canım dostum can yoldaşım Psiko oturuyordu.
Özgür Beyin’i de Evrenselin yanına koy. En özgür Beyin o içimizde, Beyin salatası olsun.
Çalışmadan kazanma nasıl olurmuş anlasın biraz.
Şu en arkada sessizce evden getirdiği sefer tası ile oturan âlim zata da sor bakalım bir isteği varmıymış. O bize Mhmmd ‘den miras.
Müslüman duvar ustamız vardı bir de garibim. Gurbet ellerde cefa çekiyor şimdi. Hiram, Usta olmaya usta da, ona da hayırlısı ile bir arsa bulsak da karkasa başlasa.
Almancı gardaşlara ayrı masa yap. Onlar ne de olsa medeniyet görmüş gardaşlarımız. Bizim gibi değiller. Yemek fişlerini İnvi’ye ver. Ne de olsa hesap kitap bilir o. Kazıklanmaz, kazıklatmaz.
Bayanların başına Pervaneyi ver. Yok aman verme,kadın milleti illa bir mızırıklık çıkartır. Nasılsa
Sen uzaktan aslına masılan varmı gözle. Olunca bana haber et. Onlar kendi aralarında karar verirler ne yapacaklarına. Neme lazım kadın milleti, peygamber başa çıkamamış kaptan ne yapar. J
…
Unutturma, Panter kayıp. O bu tesiste asla olmaz. Ama bir sonraki molada mutlaka çıkar ortaya.
Timsah ile birlikte bir sonraki molada onları arayacağız.
……..
Ohh getir bakayım şu halis Anadolu yemeğim işkembe çorbasını… Ohhh vay anam vay. Dök lem acıyı dök dök dök hah şöyle.. Nasılsa şemsiyeden döt açıldı. Çıkartması kolay olur artık.
Yiyelim ve sallayalım işkembeden demi ya…
Off offf sarımsak da dök koksun anasın satayım; kaptan dediğin osuruğundan belli olur anyone,öğreneceksin bunları.
Al bakayım bu da sana SÜT,, iç iç iç iç, ohh afiyet olsun. Yüzüne gözüne fer gelsin. Babana söz verdim sağ salim getireceğim diye seni..
Selamlar.
|