Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 28-10-2007, 23:21
InVitatio
Üye Değil

Standart Re: Veda..

Cikan Sonuc ....

DK Yönetim tarafindan tüzük geregi saf disi birakilabilinir.....
Pelikan forumdan uzaklastirilmisitir,
Pante gibi "yari inanir yari inanmaz" birisin dk üyelginden istifasi forum icin ayri bir kazanc *olabilir..
ve OKI sayesinde bu juntaci kültüre karsi gelmek'den ziyade, yönetim ve dk üyeleri arkadaslar OKI nin bu ciksini firsat bilip, "uyum" icinde bizim köy imamin dedigi gibi "saflari sig ve düzgün" tutmak ile mesguller.....

eh hayirli ugurlu olsun artik.....
Alt 28-10-2007, 23:30
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

İnvi, DK yönetim tarafından safdışı bırakılır diye birşey yok. Nerden uyduruyorsun bunu? Amacın nedir? DK'nın görevi kıdemli üyeler ve yöneticilerle ilgilidir. Bundan önce çok sayıda ceza talebini kıdemli üye olmadığı gerekçesi ile biz reddettik. Burda ortada sadece bir yanlış anlama vardır. Pante, Cem'in Pelikan'ın üyeliğini sonlandırmasını yanlış yorumlayıp, daha önce aldığımız kararla ilgili bir tutum sanıp tepki vermiş, ayrıca da sitedeki mekanizmaya karşı hoş olmayan bir tutum almıştır. Pante'nin ateist olmamasının da konuyla yakından uzaktan hiç bir ilgisi yoktur. Oki'nin ise ne yaptığını anlamış değilim. Amaç her ne olursa olsun TD sitesine etiket yapıştırmaksa zaten bunu yapan yeterince insan var. Bir de Oki olsun, bir de Invi olsun, ne çıkar.

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/
Alt 28-10-2007, 23:31
Üye Değil

Invitatio,

Senin bu sitenin işleyişini küçümsemek için her fırsatı değerlendirmen normal de bence sargon'a yakışmamış.

Bu sitede şöyle ya da böyle, başka sitelerde bulunmayan, hele de İslami sitelerde esamesi bile okunmayan bir demokrasi ve hakkaniyet mevcuttur. Ben Cem'den hiç hazzetmem ama yaptığı doğru bir davranışı da görmezden gelmem. Gerektiğinde dilaver'e lafımı geçiririm, ama kişisel nedenlerle siteden şutlanmam.

Bence sen bu anlayışı, parçası olduğun o İslami sitelerde de yerleştirmeye çalış.

Pante eninde sonunda doğru kararı verir, merak etme. DK başkanlığını sargon'a kaptırmaz *
Alt 28-10-2007, 23:38
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Sevgili youef,

böyle bir düşüncem şimdiye kadar olmadı, bundan sonra da olmaz, merak etme. Pante istediği için DK'ya girdim. Başkan maşkan olmaya da niyetim yok hiç. Böyle titrleri de oldum olası sevmiş değilim. Bu sitenin işleyişini oluşturmak için iki yıldır emek verenlerden biriyim, bu işleyişi korumak da benim sorumluluğumdur. Yazdıklarımda art niyet aramanı de esefle kınıyorum.

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/
Alt 28-10-2007, 23:48
InVitatio
Üye Değil

youef

islami sitelerde ne vardir nasildir , iymidir kötümüdür, bunlar beni cidden ilgilendirmedigi gibi, oradaki olumsuzlukara bak da "buraya sükür" et mantigi ile yazdigin yorumu, sadece gülerek es geciyorum
Alt 29-10-2007, 00:14
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

oki ,ben yaklaşık birbuçuk senedir üyeyim. cemin ağzından bir tane kötüleyici aşağılayıcı bir kelime duymadım.
Ama sen ilk ''eleştirini''eleştiri hudutlarını ,aşırarak yaptın . ikinizin arasındaki ''kalibre ''farkı bu
seninle ''sanalda ''olsa bir hukukumuz olduğunu düşnüyordum. ama yanılmışım ,iki dakikada D.K. ,dolayısıylada beni ''kedi''
yapmışsın.beni kediye benzetmen, belki kedileri üzebilir ama beni üzmedi. senin böyle bir tanımlamayla beni
itaatkar bir insan olarak göstermeni *ve görmen üzdü.demekki ziya paşa boşuna dememiş.
MEKTEB CEHALETİ ALIR
OKİ'LİK BAKİ KALIR

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 29-10-2007, 00:18
no_panik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
no_panik no_panik isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bu olaydan açıkcası bende çok rahatsız oldum. Pekala pelikana siteden atma yerine bir müddet uzaklaştırılma cezası da verilebilirdi. Malum ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Muhtemelen sevgili pelikanda iyi bir yurttaş olarak şehit cenazeleri karşısında kendini dizginleyemeyip fevri bir harekette bulunmuş. Gerçi forumda da bazı yöneticilerin bölücü örgüt yönündeki olumlu demek istemiyorum ama olumluya kaçan söylemleride pelikan'ın böyle bir harekette bulunmasına katkı sağlamıştır diye düşünüyorum...
Bu olayın en azından sonu böyle bitmemeliydi...
Bir başka hususta tüzükte 250 mesajdan öncesine site yöneticisi direk müdahale eder gibi saçma sapan bir maddenin bulunmaması gerekiyor.
Saygılarla..

dünle beraber gitti düne ait ne varsa bugün yeni şeyler söylemek gerek
Alt 29-10-2007, 00:20
mehmet mehmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ateist beyler sizlere tavsiyem bu okinonoyu kaybetmeyin.kırılmışsa sebebini iyi irdeleyin.bu adamın böyle küçük kompleksleri olduğunu sanmıyorum. *sizin adınıza büyük bir kayıp olarak görüyorum.
Alt 29-10-2007, 00:48
ozgur__ ozgur__ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Eleştirilerdeki amaç site tüzüğünün ihlali ise; Site tüzüğü dikkatlice okunursa sayın cem böyle bir yetkiye fazlasıyla sahip olduğu görülecektir.

Ençok sağduyu ve akliselim olamaya ihtiyacımız olan bu günlede cem gibi insanalara sadece bu sitenin değil ülkemizinde ihtiyacı var. Keske bu sitede porvokotorleri engellediğiniz gibi ülkemizde'de her türlü porvokasyonu ve şiddeti *engelleyebilecek bir mekanizmaya *sahip olabilsek.
Alt 29-10-2007, 00:50
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

adaş seni alnından öptüm ,yazın için

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman

Önerilen Siteler