vartor";p="´isimli üyeden Alıntı
madem okadar akıllısınız alimsiniz bütün ateistleri biraraya topla kuranı kerimin benzerini yazın .
Alim olmaya gerek yok, kuran da da sizin gozunuze batmayan celiskiler, hatta allahin fikir degistirmeleri varolan bir kitap. ustelik kitap bile degil, ezberlenen ayetlerin sonradan bir araya getirilmesi denilebilir. Bu ayetler bir gunde , bir ayda, bir senede degil, kainati bile 6 gunde tarattigina inandiginiz allahin, 22.5 sene ugrasmasi sonucu meydana gelmis. ol deyince oldurtan, bunca sene ugrasmis sizlerin mantigina gore.
*22,5 sene ugrasan herhangi biri gayet rahatlikla yazabilir boyle bir kitabi. Nitekim true furqan adiyla yazildi benzeri bir kitap faniler tarafindan. *Sizin gordugunuz mucizeler, apacik yazildigini iddia ettiginiz kitapta pek de apacik olmadigindan, kahve falina bakar gibi bakmaniz sonucu ortaya cikardiginiz iddialar. Jules Verne bile daha apacik bir sekilde, gunumuzun aya seyahatlerini, denizaltilari televizyonu kitaplarinda bahsetmis. tutup tapinalim mi gelecegi bilmis diye simdi ona?
* Kendiniz de iman gozuyle bakmanin sart oldugunu soylediniz bir cok yazinizda, benim anlayisima gore, gozunuzu gerceklere kapatarak bakmaktir tavsiyeniz, cunki iman ask gibidir, gozleri koreltir, beyni muhurler.
|
vartor gene aldın sazı eline ablat söyle yaz dur *
dedinki : cunki iman ask gibidir, gozleri koreltir, beyni muhurler.[/quote]
sen nezaman imanlı oldunki ?
beyni mühürlesin gözleri köreltsin ?
imanlı olmayı sen hiç yaşadınmı?
sende mi yoksa laf salatası yapan dğer ateist arkadaşlar gibimisin , ben eskiden müslümandım anladımki kuranı kerim ve allah yok . *
eğer allahı algılayamıyorsan şunu şöylememde bir gariplik yokdur ozaman .
ATEİZM AŞK GİBİDİR KARA SEVDA GİBİDİR KESİNLİKLE GÖZLERİ ATEİZMDEN BAŞKASINI GÖRMEZLER VE SADECE KENDİ FİKİRLERİNKİ DOĞRU DİĞERLERİNKİ YANLIŞ VE ONDAN BAŞKA İHTİMALİ DE YOKDUR ..
Bakara(*) Sûresinin 7 . Ayetinde *
Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir. Gözleri üzerinde de bir perde vardır. Onlar için büyük bir azap vardır.