ileti gondermistim ama site database error hatası verdi gonderemedim.neyse bu soruna cevap verim.ben Allaha tum kalbimle inanıyorum.cunku tesadufcu degilim.Allah birdir ve evrenin yaratıcısıdır.ben buna inanıyorum.senin tesadufun benim Allahım iste...elestireceksen ikisinide elestir.taraflı olma
peki sen evrimin tesadufen canlıları yarattıgına inanıyor musun yoksa ispatlayabilir misin.ispatlayamayacagına gore sende inanıyorsun.o zaman ikimizinkiside inanc.hiç bir şey degismez dilaver.yani al gulum ver gulum.ben seninkisini almıyorum sen benimkisini almıyorsun.stop.
iyi geceler.bak ben sana super soru soruyorum.ilkel cagda tesaduf insan yaratıyorsa.o zaman teknoloji hayli hayli yaratır ama bakıyoruz saman copu bile yok.o zaman dusuneceksin sevgili dilaver.
Birgun karsına Allah cıktıgı zaman.o zaman hesabını veremezsin.neden mi.cok konusuyorsun ama bıdı bıdı.hiç bir sey yok hani nerde yarattıkların diyecek.Ha diyeceksin.öyle bir Allah yok ki.kime hesap sorsun.

ben anca gulerim buna.
Son model arabaya gelince.vay be herifler yapmıs ehh ulen be.
yooo ne yapması kimse yapmadı ki onu.araba iste kendiliginden olustu.ben para mara vermem buna.kardesim ne yaratıcısı sacmalamayın.illa yaratıcısı mı olmak zorunda.para vermiyorum.ver arabayı kullanıcam.
he kullanırsın dilaver

bankada ki paraların sahibi yok.illa sahibi mi olmak zorunda.yok kardesim sahibi mahibi.ben istedigim kadar kredi cekerim.geride ödemem.
he cekersin dilaver.
git cek.ben cekmiyorum.sonucuna katlanırsın.aynı bu minval sizin dusunceniz.hiç bir şey yaratıcılı degil.hersey yaratıcısız. ne kadar komik oluyor dimi bu sozler sevgili dilaver.
ama iş gunese aya gelince.massallah Allah yok.bu ne yaman celiski.
Hadi size bir teklifim var.Bana gunesin sizin yarattıgınızı soyleyin dinden cıkayım.hadi buyrun belgesiyle istiyorum sizden.bekliycem cevabınızı.
Allahın yarattıgını nerden biliyorsunuz diyeceksiniz simdi.kardesim ben ona inanıyorum.senin neyine inanayım.1 kursunluk canın var.neyine guvencem ben senin .Mezara da mı beraber gircez.gel sen aynı yere girelim.ben seni kurtarırım.bu mu yani.kendini kurtar ilk once sen.
iyi geceler.