önyargılı olan benmiyim senmisin?bilememislami sitelerin seni kesmediğine dair birşey dememişsin
yanılıyormuyum yoksa
yaff islami site ayrı senin durumun ayrı...evet islami sitelerde bir konu yazılır o da cp dir copy paste..sonra altına Allah razı olsun...sinir oldugum seylerden bir taneside...yazık o veritabanına be...bos bos mesajlara bellek acıyor
hayır dedigim sey su ; içimden gelmiyor ama dedin ya o na binaen dedim...hala aramız limoni galiba
Sen dayanamazsın internet her yerde var ,nereye gidersen git
İngiltere'den ,Amerika'dan hatta hatta cennet ve cehennemden bile siteye yazanlar var
godo troy
''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
Sen dayanamazsın internet her yerde var ,nereye gidersen git
İngiltere'den ,Amerika'dan hatta hatta cennet ve cehennemden bile siteye yazanlar var
godo troy
heuhee...iyi espriydi..ya soyle diyim..3 sene zarfında elbet nete girecegim..ama ne zaman bu siteye girerim bilmem..cunku yazacak vaktim olmaz.google hazretlerini ziyaret edicem nasipse;bilişim fuarlarına katılıcam..ayıptır soylemesi ufak bir programım var guvenlik uzerine.onu tanıtıcam bakalım.
TroyyaCezayı kişiler değil bu tür paylaşım ortamlarında davranış ve gösterdiği tutum alır. Paylaşım ortamlarını aşan, paylaşım kurallarını aşan ya da hiçe sayan tavırların değişmedikçe, değişmeyecek olan bir şey var. O'da ister Troyya ol istersen herhangi birisi yine aynı sorunlarla karşılaşacaksın demektir. Bu bir standarttır ve kişilere göre değildir.Sürekli kendini farklı görüp birileri ya da bir yerleri değiştirmek yerine, önce uyum göstermek ve birazda kendini değiştirmek için çaba sarfetmelisin.
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
------- Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Gittiğin ülke, 3 sene sonunda hayat tarzının (inançsal, fikirsel) üzerinde bir etkisi olurmu bilemem, ancak yukarıda ki samimi itiraflarında da belirttiğin gibi, nereye gidersen git bu siteya ara sıra da olsa uğrayacağını gösterir. Diğer islami siteler için dediklerin doğru. Ben de bu sitelere girdiğimde sadece başlığı okuduktan sonra bir tane yorum okumak yeterli, diğer yorumlar hep aynı. Hoşgeldin ve güle güle git!
"Aç insanların karnını doyurduğum zaman bana kahraman diyorlar. Bunların neden aç olduğunu sorduğum zaman ise; bana komünist diyorlar"
arkadaslar gidiyorum ben...her biriniz kendinize cok iyi bakın..yer yer sataştık yer yer iyi sohbet ettik,ama uzun bir sure bilgisayar ortamında olsamda masaustu yazılım programı c programcılık seviyesinde çalışma ve seminer toplantıları verileceginden dolayı net ortamına giremicem.belki hafta sonları girebilirsem girerim.temelli ayrılmıyorum sizden yanlıs anlasılmasın ama net ortamım kopuyor yogun bir çalışmanın içine giricem.hem ingilizce ust duzey hemde masaustu programcılık seviyesinde ust duzey durum için 1 eylulde Allah nasip ederse houston bölgesindeyim...
hepiniz hakkınızı helal edin...bundan sonra size USA dan yazıcam...yazabilirsem...sizleri seviyorum.
hoscakalın şimdilik.
not: saat 21:30 a kadar burdayım
Konu troyya tarafından (27-08-2008 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir.
Ne cabuk tükendi oldugun günler,
yinemi hasretle yasayacagiz?
Dün gelmis gibisin doymadik sana,
ne olur go away birgün daha kal.
Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli