Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Biyoloji > Evrim

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 21-08-2008, 21:03
troyya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
troyya troyya isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

vgm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Spartan yaratılışı anlatacakmısın? Boş sözlerle zaman kazan kazanmayı bırak.
vgm cim guzel kardesim...bak sana anlatamıyorum...eger benim soruma cevap veremiyorsan yaratılıs otomatikman arkasından gelir...ayyy anla artık yaa...birazda onyargısız oku mesajlarımı...bak kesin soyluyorum sana...benim sorularıma cevap veremezsiniz...hiç biriniz...cunku hiç bir prof cevap veremiyor...kendiliginden deyip geciyolar...ispat edemezsiniz...bosuna ugrasmayın..hepsi teoride kalıyor bunların...cevap veremiyorsun cunku yaratılısı ispatlıyorum sana ama sen anlamıyorsun...sıra sende
Alt 21-08-2008, 21:03
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Spartan 48 kromozomdan 46 kromozoma geçmek başka bir şeyi anlatır. Maymunla ortak
atadan gelme fikrine karşı ileri sürülen en büyük karşı çıkış kromozom sayılarındaki fark idi.

Ama şimdi 2.kromozomun insanda maymundaki sıralamaya uygun olarak birleşmiş olduğu
anlaşıldı. yani insan kırkaltı, maymun 48 kromozom nasıl oluyor bu diyenler yine boşa atmış oldu.

Glükoz enzimlerinin yüzde yüz benzemesi sence ne anlama gelir ?(bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum) Biraz düşününce bulacağına eminim.

Eğer bir köyde yaşayanların soyadları demir ise yandaki köyde yaşayanlardan da demir
soyismini taşıyanları nasıl yorumlarsın ?

Maymun nerden geldi de ne demek ? Maymun kendi evrimsel doğrultusunda yürüyen bir
canlı.

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 21-08-2008, 21:09
Üyeliğini Sonlandırmış

frodo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Spartan 48 kromozomdan 46 kromozoma geçmek başka bir şeyi anlatır. Maymunla ortak
atadan gelme fikrine karşı ileri sürülen en büyük karşı çıkış kromozom sayılarındaki fark idi.

Ama şimdi 2.kromozomun insanda maymundaki sıralamaya uygun olarak birleşmiş olduğu
anlaşıldı. yani insan kırkaltı, maymun 48 kromozom nasıl oluyor bu diyenler yine boşa atmış oldu.

Glükoz enzimlerinin yüzde yüz benzemesi sence ne anlama gelir ?(bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum) Biraz düşününce bulacağına eminim.

Eğer bir köyde yaşayanların soyadları demir ise yandaki köyde yaşayanlardan da demir
soyismini taşıyanları nasıl yorumlarsın ?

Maymun nerden geldi de ne demek ? Maymun kendi evrimsel doğrultusunda yürüyen bir
canlı.

baska koydeki demir soyadlıların bana benzedigini nerden soyluyorsun...hani memeliydik hani hayvandık...

bak evrimde cıkmaz su; ve bunu anca yorumlarla gecistirirsiniz...maymun kendi evrimini izliyor kelimesi hiç bir şey anlatmıyor...ben 48 kromozom yaa 46 kromozom benzerliginin evrime delil olduguna asla ve asla kanaat getirmiyorum..en azından ateistin carptırdıgı evrime koz olmaz...cunku solunum reaksiyonlarını gerceklestiren tum enzimler her canlıda aynıdır...maymunda degil sadece..eee hani sınıflandırma hani gelişim...cope mi gitti...

ve yine soruyorum...maymunun nerden geldigini acıklayamazsınız...cunku boyle bir teknoloji yok yok yok....kabul edin bunu...
Alt 21-08-2008, 21:55
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

go away

yaratılışı bize başka bir başlıkta anlatırsan iyi olur. Yoksa bu başlıktaki mesajları kaldırmak zorunda kalırım.

Bir konu aç ve yaratılış evrim baglantısını bize anlat.

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 21-08-2008, 21:58
Üyeliğini Sonlandırmış

dilaver´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
go away

yaratılışı bize başka bir başlıkta anlatırsan iyi olur. Yoksa bu başlıktaki mesajları kaldırmak zorunda kalırım.

Bir konu aç ve yaratılış evrim baglantısını bize anlat.

saygılarımla

dilaver vazgectim...hakkaten vazgectim..acarım acmam degil...tartısmaktan asla korkmam..zaten belli olmuyor mu korkmayacagım..ama uzar gider...zaten gidicem...yarım kalır...biraz geri cekiliyorum,biraz okuycam sadece siteyi.
Alt 21-08-2008, 22:03
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

17-07-2007, 04:05
spartan-troy Üyelik tarihi: 04 Jul 2007

Re: Evrim Eleştirileri

--------------------------------------------------------------------------------

dilaver ben yerine koyuyorum iste....yazımda okumus olman gerekiyor...bilinmezlik teoristyene goturur...bu cumle herseyi acıklıyor...

evrim karsısında hiç koseye sıkısmadım.bil akis...biyoloji ve evren bilim bilmeyenler koseye sıkısır..Allaha sukur onlarda bilgim var..ve aksine bir cok evrimciyi ben koseye sıkıstırıyorum..bu okumakla ilgili bir sey...kimseye bilmedigi icin koseye sıkıstı diyemezsiniz...yani sende kabul ediyorsun ki..evrim hala cozulme asamasında...yani net bir teori değil...bunu duymak guzel...bende diyorum kii....evrim var edilse bile bu Allahın olmadıgını ispat etmez diyorum...cunku evrende o kadar cok komplike kavramlar var ki...evrimin sahası dısında tonla atomik cevrim var...evrim bunlara parmak atmaz..o yuzden benim anlatımım su....bir teoristyen ve yaratılıs...ama evrim var diyorsanız..buyrun acıklayın....ispat edin...100 yıldan beri cıkmadı da ortaya ...ondan soyluyorum...simdi sen bana maymuna bakarak benzedigimizi mi anlatmaya calısıyorsun...benim gözlerim biraz bozuk...maymunda olaganustu kıl gören ben değilim herhalde..ama kadınlarda hiç kıl yok...soguyan evren teorisinde kıllar daha cok evrime gore cıkması gerekmiyor mu? buyrun burdan yakın.....en basit sorular bu sekilde cıkıyor...sempanze kromozom haritalarında neden 48 kromozom goruluyorda...insanda neden 92 kromatid adında 46 kromozom goruluyor...bunlara evrim cevap verdi mi ?
ben diyorum ki....maymuna benzedigimiz fiziksel olarak evrimi ispatlamaz...biyolojik ve tumevarım yontemi kullanarak sonuca varılır.
Evet bu kromozom işine evrimin cevap verebildiği anlaşılıyor.

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 21-08-2008, 22:30
Üyeliğini Sonlandırmış

K.C.´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet bu kromozom işine evrimin cevap verebildiği anlaşılıyor.

oyle inanmaya devam edebilirsiniz.. ama eger ispatlanıyorsa maymundan bilakis insan oldugunu cıplak gozle gormeniz gerekiyor demektir.goren eden var mı kc
Alt 21-08-2008, 23:58
qw19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qw19 qw19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

go_away´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dilaver vazgectim...hakkaten vazgectim..acarım acmam degil...tartısmaktan asla korkmam..zaten belli olmuyor mu korkmayacagım..ama uzar gider...zaten gidicem...yarım kalır...biraz geri cekiliyorum,biraz okuycam sadece siteyi.
Spartan tüm meselede bu arkadaşlar iyi/kötü düşüncelerini, iddialarını yazıyorlar sen sürekli onların yazdıkları üzerinden bir şeyler yazıyorsun, hiç emek vermiyorsun. Yaratılışsa iddian ortaya koy. Ama koyamadığın müddetçe, iddiana yeterince inanmadığını düşüneceğim.
Alt 22-08-2008, 16:39
Üyeliğini Sonlandırmış

vgm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Spartan tüm meselede bu arkadaşlar iyi/kötü düşüncelerini, iddialarını yazıyorlar sen sürekli onların yazdıkları üzerinden bir şeyler yazıyorsun, hiç emek vermiyorsun. Yaratılışsa iddian ortaya koy. Ama koyamadığın müddetçe, iddiana yeterince inanmadığını düşüneceğim.
benim mesajlarımı okumuyorsun ki sen kusura bakma.daha fazla senin baban benim babamı dover muhabbetine giremicem
Alt 28-08-2008, 02:09
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

go_away´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
oyle inanmaya devam edebilirsiniz.. ama eger ispatlanıyorsa maymundan bilakis insan oldugunu cıplak gozle gormeniz gerekiyor demektir.goren eden var mı kc
Yaratılışı çıplak gözle gören var mı

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik

Önerilen Siteler