frodo´isimli üyeden Alıntı
Spartan 48 kromozomdan 46 kromozoma geçmek başka bir şeyi anlatır. Maymunla ortak
atadan gelme fikrine karşı ileri sürülen en büyük karşı çıkış kromozom sayılarındaki fark idi.
Ama şimdi 2.kromozomun insanda maymundaki sıralamaya uygun olarak birleşmiş olduğu
anlaşıldı. yani insan kırkaltı, maymun 48 kromozom nasıl oluyor bu diyenler yine boşa atmış oldu.
Glükoz enzimlerinin yüzde yüz benzemesi sence ne anlama gelir ?(bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum) Biraz düşününce bulacağına eminim.
Eğer bir köyde yaşayanların soyadları demir ise yandaki köyde yaşayanlardan da demir
soyismini taşıyanları nasıl yorumlarsın ?
Maymun nerden geldi de ne demek ? Maymun kendi evrimsel doğrultusunda yürüyen bir
canlı.
|
baska koydeki demir soyadlıların bana benzedigini nerden soyluyorsun...hani memeliydik hani hayvandık...
bak evrimde cıkmaz su; ve bunu anca yorumlarla gecistirirsiniz...maymun kendi evrimini izliyor kelimesi hiç bir şey anlatmıyor...ben 48 kromozom yaa 46 kromozom benzerliginin evrime delil olduguna asla ve asla kanaat getirmiyorum..en azından ateistin carptırdıgı evrime koz olmaz...cunku solunum reaksiyonlarını gerceklestiren tum enzimler her canlıda aynıdır...maymunda degil sadece..eee hani sınıflandırma hani gelişim...cope mi gitti...
ve yine soruyorum...maymunun nerden geldigini acıklayamazsınız...cunku boyle bir teknoloji yok yok yok....kabul edin bunu...