Bu yazıyı çok müslüman olan arakadaşlarada yazdım..Belliki sizde çok ateistsiniz..Arada gocunamca olmasın..
Uzun süredir forumu ziyaretçi olarak takip ediyordum..Bugün üye oldum ve aklımda tanrı kavramıyla ilgili sizin tabirinizler ve burdaki gördüğüm yazılanlar karşısında "inananlar inanmayanalar şans eseri olan diyenler şuursuz diyenler matematiği kuvvetli diyenler falan hepinize bi kaç sözüm var en çok da körü körü ne bunları yapanalara...
Bi kere yukardaki konuyla ilgili söyleyeceğimiz dünyada bırakılan ve sevap haneninize bonuslu olarak dönen yapıtlarınız..en çok hayrat okul vb kullanılır bilirsiniz..E o zaman arkadaşım Edison cehennemlik yani..Bugün bu mesajı yazarken bile ona bol bonuslu sevaplar kazandırıyosun ama müslüman olmadığı için SIRF cehennemlik diyebiliyoruz..
Ben kendi bakış açımla kuran'a baktığımda ne sizin gibi zorba kuralları olan bir kuran ne de diğerleri gibi içi boş bir kuran görüyorum..Hepinizin karıştırdığı nokta bunu 4 boyutlu gezegeninizde size verilen akıl yetileriyle bi de üstüne ukalaca eleştiriyo olmanız..
Daha beyninin %7 sini zor kullanan siz enerji topları..her konuda maşallah diğer enerji toplarının yüzyıllar boyu yazdıklarıyla geçinip duruyosunuz..Mucizeden başlayarak..Diğerleride o üstün zekalarıyla yine diğer enerji varlıklarının 1000 yıldır yalanmı dolanmı oduğunu bilmediğimiz ve asla da bilemeyeceğimiz insanların yazdıklarını çürüterek allah yok 2 leminde gidip geliyolar..
Kuran ın en büyük özelliği nedir biliyorumusunuz ve içindeki tüm manaları yansıtmayı sağlayan anlamanızı sağlayan..Onun "SONSUZA KADAR BİZİ İDARE EDECEK OLMASIDIR" o bilgiyle donatılmıştır çünkü...
Buradan hareket edecek gerekli zeka ve öngörü ve mantık bilginiz varsa..Ne onu reddetmeye gerek kalır nede körü körüne bağlanmaya..Çok açık net ve basittir kuran..Kimilerinin diğer yazılarda bahsettiği gibi Allah 4 işlemmi kullanıyo yani utandırmayın allahı günah işliyosunuz diyen arkadaş da bilsin evet 4 işlemde kullanır..Çünkü matematik 4 işlemden başlar..O dalga geçtiğiniz evlat gibiler bi yerinden "Bİ ZAHMET" "OKUSUN" da en azından içindeki 4 işlemde bile nerler yattığını görsün diye basit de verilmiş olabilir..Bu Onun zekasının küçük olduğunu göstermez aksine işte kendimizi çok büyüttüğümüz bizlerin zekasının bu kadar düşük olduğunu gösterir..
İçinde integral de türev de vardır..8.boyut matematiği de belki 17.boyut matematiğide vardır birileri "OKU" sunda bulsun diye vardır..
Ama müslümanlık alemi 1400 yıldır yok efendim hz ali böyle demiş yok ibrahim sadrazam peygamberden şunu duymuş bunu yapmak günahmış ay 8 parçaya ayrılmış yer yarılmış cehennem dibine girilmiş gibi safsatalarla hala saç teliyle uğraşırken..diğer bilimsel adam modelimiz ve felsefeci modellerimizde ahanda 1 yamuk daha buldum kurana inanma ŞUURLU varlık var..Beni kimse yaratamaz yarattıysada ilgilensin cühelalığıyla birbirlerine sallayıp durmaktır..Bravo içine ettiniz elbirliğiyle..
Gören gözler okuyan akıllar Kuran ın kimya biyoloji matematik fizik anatomi v.s sizin bu salak 4 boyutlu aptal evreninizde ne varsa onu yazmaktadır..Ahlah kitabıdır aynı zamanda..Okumaya başladığınızda profesyonel olduğunuz konu neyse onla ilgili bilgi edinirsiniz..Duygusalsanız iyileri kötüleri söyleyen bir hikayedir KURAN..Fizik profesörüyseniz size ay la dübya arasında mesafeye ölçüleriyle verir..kabeyi bulabilmenin eğimine kadar vardır..Atom uzmanıysanız vardır içinde atomun basit yapısını anlatan ayetler..Mars a gidecek uzay gemisi inşaa edecekseniz onun yapımını yazıyodur..Atatürk ü ararsan onu da bulursun..Eğer enerjiysen kendini de görürsün kuranı kerim de..Başucu kitabını diz üstü kitabı haline getirenler utansın ne diyim..
Az öncede belirttiğim gibi ve zeki adamlarında anlayabileceği üzere KURAN niyet dininin kitabıdır..O yüzden sonsuza kadar da gidecektir..Çünkü sizin iradeniz torunlarınız iradesi onların torunlarının iradesi ve ahlakları bu süreç içerisinde kuranı sürekli ayakta tutmayı sağlar..O yüzden hep söyledğim gibi MİAMİ de yaşadığınız kuranın anlmıyla IRAK ta yaşadığınız kuranın anlamı aynı olamaz olmamalıdır da..
Ki bunu en somut örneğiyle denize gidenler bilir..Özellikle erkek arkadaşlar bi müddet sonra ordaki bir sürü mayolu genç kız arkadaşımızı gördükten sonra akıllarına kötü birşey gelmemeye başlar..Alışırsınız o ortama..Kötü düşünmezsiniz..Bu günah sevap mucize konuları tam bir kaos oluşturmuştur..Burdaki çıkış noktasıda NİYET tir..O yüzden zeki şuurlu varlığın yada yüce allahın adı herneyse yada büyük enerjinin günah sevap konusunda baktığı şey niyettir..
bir adam geldi senin başka bir adamı öldürmeni istedi yoksa seni öldüreceğini söylediki oda bu işi yapmazsa oğlu öldürülecek..Hadi say bakalım cehennemlikleri..moda mod kural yoktur..Olaylara yerlere şartlara göre kurallar vardır KURAN'da..Öyle Anayasa kuralı değildir..değişmeyen tek kuralı esnetilemeyen duruma göre şekillenmeyen oda iman ve islamın şartlarıdır..
Ki mesela namaz kılmak bile savaş durumları hastalık vb..durumlarda ne kadar kural olarak zaten esnektir..
Ayrıca herkesin yanlış bildiği üzere Allah tapınmaya falan da ihtiyacı yoktur..Ben size sağlıklı büyüyünce 100 kilo olacak bir inek verdiğimde ve 20 yıl sonra(kader) aldığımda bu şartlarda kalmasını isterim..Bunun içinde bu ineğe günde 5 vakit(ki kimine göre 3) bol bol egzersiz yaptır arada bir diğer ineklere süt versin(zekat) çünkü fazla süt vücuduna psikolojisine zararlı...4 kilo verdirtiyo..zaaaaaarrttt ve zuuuurrrt...Budur verdiği emaneti 100 kilo ve günde 100 litre süt veren bunu dağıtan kötü niyetli olmayan ruhuna ve bedenine zarar vermeden almak istemektedir..BUDUR öyle zorlama yollar ilahi nedenler bulmak bu zekanızla gereksizdir..
Sizde naparsınız namaz kılmazsınız halbuki vucüdun bütün kaslarını çalıştıran tek spor dur en az enerji sarfıyla..

ama çok müslüman olan 355 vakit sünnet kılar..çünkü tavşanın suyunun suyu bişey demiş 1400 yıl hiç içine bir kelime katılmadan bu günlere gelmiş hadis saçmalıklarına güvenerek daha çok yıpratır kendini..O yüzden çok müslüman amcalarımız genelde 70 li yaşlarda 50 yıl gereğinden fazla eğildikleri için ayçiçeği modunda iki büklüm takılırlar..Ki vücudunuza zarar verdiğiniz için buda günahtır..Diğer bilimsel ve felsefeci grubumuz da yoga yapar ne zaman kalkıp aya doğru havada ilerliycem diye..düşünce gücüyle havalanma vucüdu güzelleştirme yöntemi..OKU DA ANLA DEMİŞ EN GÜZEL EN ZAHMETSİZ SPORU vermiş..gündede benim için değil kendi sağlığın için 3 vakitten 2 rekat bi zahmet kıl demiş..ama yapamazsan da vucüdünu es geçme kaza yap vakitin olmazsa yinede yuap sporunu demiş..Ama nerdeeee...
Cehennemde yanma korkusu ve diğer tarafın ne cehennemi yaw savuntusu arasında geçiyor yaşam..Daha bir sürü şey var söylemek istediğim ama o kadar yer yok..ilerki günlerde yeri gelir gene söylerim..
Muhabir allaha soruyor : Bütün insanlığa bir cümle söylemek isteseydiniz bu ne olurdu?
-ALLAH : Hepiniz beni yanlış anladınız...
Ayrıca dipnot olarak şunlarıda yazan arkadaş sormak istiyorum..
Cehennem nedir? ruhun ateşte yanması nedir? Aşk acısının 500 trilyon katı ruhuna acı çektiricem midir? yoksa bedenini kızgın yağlarda çürüm çürüm çürütücemmidir..? nedir bu cehennem cennet ? saç telim kızarıncaki hissettiğim bedensel acının 4 katrilyon fazlasımı yoksa ruhen darlandığım günlerden vicdan azaplarımın 4 trilyon katı mı nedir? saç telim yanmıycaksa neden saçımı örtüyorum misal..binlerce soru vs.vs
anladık taam ebedi kalıcaz madem de..bunları yaparsak ki bence göreceli olanlarda var..müslümanı öldürmek kaka ebedi cehennem ama hristiyanı çek vur ne ala yaw..bugün ateist temizleme günü hadin dostlar..

varmı böyle bişey? senin karıncayı ezmen bile günah..sineği duvar yapıştırmanda günah..O sinek sen temiz olsan oraya gelmezdi...falan falan..

bu bahsettiklerim çoban olanlar anlasın diye..daha basit örnekler bulamıyorum..Tıpkı tanrının 4 işlemi kuranda yansıttığı gibi..
öbürüde hala Hadis demiş töbe allaam yaa..

insanın olduğu yerde HATA vardır arkadaşlar..ve KURAN da HATA YOKTUR!! bu böyle biline..