Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Felsefe > Etik, Estetik, Sanat, Politika, Bilim & Eğitim

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 29-10-2008, 11:22
aydoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aydoe aydoe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

''Yeni bir işe soyunmuşsun Aydoe kardeşim Benim HanifTürk Nikimle Yeniislam sitesinde ve daha bir kaç sitede yazdığımdan bahsetmişsin varmı bir sıkıntı bunu Duyurucuyada yapmışsın eğer sende açtığın başlıkları başka sitelkerde açarsan başka nikle bizde google seni bulabiliriz.''

Sıkıntı şu ,Site Tüzüğü
2- Uzun Metinleri Kopyala-Yapıştır Yöntemiyle Forumlarımıza Taşımayınız
Kendi yorumlarınızı da katmadığınız sürece başka sitelerdeki yazıları kopyala-yapıştır (copy-paste) yöntemi ile forumlarımıza taşımayınız. Uzun kopyala-yapıştır mesajları genellikle sıkıcı olduğu ve okunmadığı gibi veri tabanımızın gereksiz büyümesine neden olmaktadır.

Kopyala-yapıştır yöntemi kullanmak yerine ilgili web sayfasının linkini yazmayı tercih ediniz.

LaMevcud mu HanifTürk'mü?
Siteden siteye nickler değişiyorsa yazılar neden değişmiyor?
Ben bir yazdığımı bir daha da yazmam,bir forumda belli bir konuda yazdığım yazıyı da gidip başka bir foruma asmam.
Yazdıklarınızı değişik forumlara aynen asmak tebliğ gibi bir durum oluşturuyor.

Duyurucu1 6 sene önce başka forumda asmış olduğu yazıyı getirip forumumuza asıyor

D) CİNSEL YAŞAMDA KADIN’IN DURUMU NEDİR? 2002 yılında ateist forumda asılmış

http://arsiv.ateizm2.org/ARSIV-I/KUR_A-25.HTM

Şimdi 6 yılda hiçbir düşüncesi değişmedimi,burası saaf değil ,bende alayım elime eski bir kitap sayfa sayfa asayım foruma.

Sizler yazdıklarınızı çok beğeniyor ve herkes tarafından okunsun istiyorsanız bu yazılarınızı bir kitapta toplayıp neşredersiniz,ya da kendinize bir blog yapar ve forumlarda linkini verirsiniz ,ya da site kurar internette yayınlarsınız.

''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
Alt 29-10-2008, 11:30
HanifTürk HanifTürk isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

aydoe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Sıkıntı şu ,Site Tüzüğü
Kendi yorumlarınızı da katmadığınız sürece başka sitelerdeki yazıları kopyala-yapıştır (copy-paste) yöntemi ile forumlarımıza taşımayınız. Uzun kopyala-yapıştır mesajları genellikle sıkıcı olduğu ve okunmadığı gibi veri tabanımızın gereksiz büyümesine neden olmaktadır.

Kopyala-yapıştır yöntemi kullanmak yerine ilgili web sayfasının linkini yazmayı tercih ediniz.

Ben bir yazdığımı bir daha da yazmam,bir forumda belli bir konuda yazdığım yazıyı da gidip başka bir foruma asmam.

Duyurucu1 6 sene önce başka forumda asmış olduğu yazıyı getirip forumumuza asıyor

D) CİNSEL YAŞAMDA KADIN’IN DURUMU NEDİR? 2002 yılında ateist forumda asılmış

http://arsiv.ateizm2.org/ARSIV-I/KUR_A-25.HTM

Şimdi 6 yılda hiçbir düşüncesi değişmedimi,burası saaf değil ,bende alayım elime eski bir kitap sayfa sayfa asayım foruma.

Sizler yazdıklarınızı çok beğeniyor ve herkes tarafından okunsun istiyorsanız bu yazılarınızı bir kitapta toplayıp neşredersiniz,ya da kendinize bir blog yapar ve forumlarda linkini verirsiniz ,ya da site kurar internette yayınlarsınız.
Sıkıntı şu ,Site Tüzüğü

Evet Kardeşim aynı kişi ikisde benim

Bak Ne demişsin Kardeşim ben Yazmam Bu senin prensibin bense Yazarım sonuçta fikir hırsızlığı varsa kendimin fikir hırsızlığını yapıyorum Selamlar

LaMevcud Diyor ki Gerçekler Hayaldir; Hayallerse gerçek. Ama Tekbir HAKİKAT vardır. O

Önerilen Siteler