Kutlama ekibi hazır ve program taslağı şöyle;
Cem prozac'ın gün görmemiş günlerinin günlüğü adında hazırladığı belgeselin yayınına başlayacak.
Dilaver gominist marşlar ile ilahi karışımından oluşan yeni hazırladığı ezanın tanıtımını yapacak.
unbe her üç saniyede bir benim ne zaman birinci yıl dönümüm kutlanacak diye soracak.
vartor biri bin anlayacak ve bininci yılın kutlu olsun prozac diye her 5 dakikada bir kutlamada bulunacak.
mehmetsalih ne olacak bu kadınların sömürgeci tutumları diye peşpeşe başlıklar açıp prozac'a hodri meydan çekecek.
Kızılordu çeşmeden rakılar için su taşıyacak. he he! benim birinci yıl dönümümde bu kovaları sana taşıtacağım prozac diye düşünecek.
site üyelerinden bir yurttan sesler korosu oluşturulup günün önem ve ehemmiyetini hatırlatıcı uyku mağmurluğunda sabaha kadar şarkılar söylenecek.
Sargon bu durum karşısında bir şey anladıysam ne olayım diyecek.
ucuncuyol yolunu şaşırıp siteden uzaklara gidecek prozac'ın siteye katılımının ikinci yıl dönümünde sitenin yolunu tekrar bulacak ve bu kadar zaman geçti kutlamalar daha devam ettiğine göre demekki fazla uzaklaşmamışım diyecek.
Frodo bu kalabalıktan yeni bir darbe zemini oluşturulabilir mi diye yeni strateji planlarını sergileyecek.
tensiz.denek prozac'ın sitedeki evrim süreci hakkında hazırladığı makale ve slayt gösterisini paylaşacak.
ulpian ama olmaz ki bu kadar artık, kesin ben yine birşeyleri kaçırdım diye neler döndüğünü anlamaya çalışacak .
bysps abi ben de onu diyorum. benim için ne zaman kutlama programı yapıldı diyecek.
Titan kutlama töreni bittikten birkaçgün sonra gelip kutlamada bulunacak.
Bu yılki kutlama töreni bitiminde YK bir sonraki sene için "geleneksel mod şenlikleri" adı altında her yıl etkinlikler düzenlenmesi için karar alacak ve bu gün ileriki yıllarda site ve mecliste resmi tatil ilan edilecek.
devam edecek.....