Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Konu Kapatılmıştır

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 04-02-2009, 13:14
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Hakkımda duyduğum bazı aslı astarı olmayan hatta ağır konuşmak istemiyorum (.... )dedikodular üzerine üzüldüğümü ve kızdığımı bilmenizi istediğimden dolayıdır ki bu yazıyı buraya asma gereği duyuyorum...Daha sonra başka yere taşırsınız mühim değil..Unutulur gider.Ama ben bazı şeyleri unutmayacağım..

İyilere veda ediyor,dedikoducu ve çakallara etmiyorum..Onlar kendilerini bilirler..

Sn. Placebo, hakkınızdaki çirkin dedikodu ve çakallık her ne ise ve kimlerdense, bence tüm duyduklarını DK'ya bilgilendir.
Sen gideceğine çakallık yapan ya da dedikodu yapan yargılansın. Doğruysa o kişi hakettiği cezayı alacaktır.
Gerekirse o kişiyle artık muhatap olmaz, uzak durursun.
Ama bu şekilde ayrılman doğru değil ve sevenlerini üzersin.
Kişiliğinizin parçalanmaması gitmenizle değil, parçalamaya yönelik tavır içinde olanların cezalandırılmasıyla sağlanabilir.
Aksi takdirde dedikoduya dedikodu eklenecek ve yanıt veremeyecek konumda olduğunuzdan çakallık büyüyebilecektir.
Konuyu bizlerin bilmesine gerek yok. DK'dan da sızmaz.
Sizi kaybetmek istemeyecek çok insan var.
Yanıtınızı bekliyorum. Dilerseniz ö.m. atabilirsiniz.
Alt 04-02-2009, 13:20
Onursal Bedirhan
Üye Değil

Mep yazdıklarımı çarpıtıyorsun

Ben senin söylediklerinde farklı birşey demedim, hatta "Arkadaş aralarında olur böyle şeyler.. bu gibi nedenlerden dolayı ayrılmak gerekmez. Hem belki sen yalnış anlamış olabilirsin." demişim zaten.

Arkasında ne konuşulmuz bilmiyoruz, onu çok sinirlendiren birşeyse belki onuruna çok dokunmuş bir meseledir ve belki arkasından konuşan kişi gerçekten haksızdır. Sonuçta birinin gitmesi gerekliyse ve haklı bir nedense fitneyi çıkaran kişi gitmeli.

Biz fitneden, fesatta, dalaveredenkurtulmak için dinlerden ayrıldık, burada bu gibi arkadaşları barındıracaksak bende yokum tabiki
Alt 04-02-2009, 13:33
Titan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Titan Titan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

placebo,

Sitede çakallar olduğu gibi gerçek hayatta da vardır, gerçek hayatta ki çakallara kızdığınızda ne yaparsınız peki?

Tartışmaların olması doğaldır, forumun tuzu biberidir, bu tartışmalar bazen insanı zorlayarak güzel yorumlar yapılmasına olanak sağlıyor, daha çok düşünmeye ve hatta insanın kabalığının törpülenmesine bile neden olabiliyor, en azından "veda" değilde bir süre uzak kalarak yeniden başlayabilirsin, bu dileğim; forumda ki tüm üyeler içinde geçerlidir.

"Aç insanların karnını doyurduğum zaman bana kahraman diyorlar. Bunların neden aç olduğunu sorduğum zaman ise; bana komünist diyorlar"

Ernesto Che Guevera
Alt 04-02-2009, 13:59
sinner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sinner sinner isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

sinner - MSN üzeri Mesaj gönder

Sevgili placebo,
Bir kişinin yada birkaç kişinin yaptığı yanlışlarla bütün sitemizi mahkum etmemelisiniz.
Daha uzun yıllar birbirimizle paylaşacağımız şeyler olduğuna inanıyorum.
Alt 04-02-2009, 14:02
mep
Üye Değil

Onursal Bedirhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mep yazdıklarımı çarpıtıyorsun

Ben senin söylediklerinde farklı birşey demedim, hatta "Arkadaş aralarında olur böyle şeyler.. bu gibi nedenlerden dolayı ayrılmak gerekmez. Hem belki sen yalnış anlamış olabilirsin." demişim zaten.

Arkasında ne konuşulmuz bilmiyoruz, onu çok sinirlendiren birşeyse belki onuruna çok dokunmuş bir meseledir ve belki arkasından konuşan kişi gerçekten haksızdır. Sonuçta birinin gitmesi gerekliyse ve haklı bir nedense fitneyi çıkaran kişi gitmeli.

Biz fitneden, fesatta, dalaveredenkurtulmak için dinlerden ayrıldık, burada bu gibi arkadaşları barındıracaksak bende yokum tabiki
]Mep yazdıklarımı çarpıtıyorsun

Nee..! bana ha.. bana çarpıtıcı dedin dimi sen..
tamam ben gitmezmiyim artık bu siteden be..!
yav valla ortam yumşasın diye sululuk yapıyom he..!
Zaten cigi abim orda demiş "moderatörlere kovayla su dökmek lazım
mep sen bu işi yaparsın" demiş.Yağmur yağıcak denince
kendine ördek denildi sanan adam gibi oldum birden.
"Hee.! su dökülcek mepppp...! gel su lazım..! "
seviyom hepinizi yaa..!
kavga etmeyin kırmayın birbirinizi..
Alt 04-02-2009, 16:16
prozac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
prozac prozac isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Preach seni üzen her neyse bilmiyorum..
Ama seni üzenleri değil seni sevenleri cezalandırdığını bilmeni isterim...
Gitmeni hiç istemezdim seni bir t.d üyesi ve arkadasım olarak cok sevdim.
Bir hiç veya birkaç boşboğaz laf yüzünden dostlarımı kaybetmek istemem..

Sen Tanrılığını bil..Ben de İnsanlığımı...
-----------------------------------------------------

Hayat Değişimdir...
Kuranda Mucize Yoktur..
Alt 04-02-2009, 16:27
qw19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qw19 qw19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bırak gitmeyi, mitmeyi allasen. Gayet güzel bir tempo yakaladın yazılarında, devam ettir. Kızdığın insanlar varsada kızgınlığını yazılarında ortaya koy, bir bakarsın kızdıklarınla aranda bir problem olmadığını görürsün.

Selamlar.
Alt 04-02-2009, 16:33
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger placebo;

Kendi nedenlerince ve kendince bir karar almissin. Sonucta buna saygi duymak gerekir. Ama, gordugum kadariyla; olay kisisel temelli ve seni, duygusal olarak karar aldirtmis. Bence, mantikli ve sakin bir dusunce uretirsen; en azindan; "pireye kizip yorgan yakma" atasozunu yerine getirmezsin. Ustelik; sitede memnun oldugun ortami terketmekte senin icin bir kayip olacaktir.

Hepimiz; zaman zaman; kisisel karsilikli gelmelere muhatap oluyoruz. Bence, bu zaten yasam ve iliskinin bir parcasi. Ama, bunun cozumu "kusmek" olmamali. Ustelik, bence; kimin senin hakkinda ne dedigi degil; senin kendini nasil degerlendirdigin onemli. Bi atasozu vardir" Alemin agzi torba degil ki; buzesin" Ustelik, boyle davranmakla; o kisiye cesarette vermis olursun. Halbuki o kisinin; yaptiklarinin yanina kar kalmadigini hissetmesi lazim.

Dedim ya karar senin. Ama; sakin kafayla ve mantiki olarak; almis oldugun karari, bir daha gozden gecir derim. Ben sahsim adina; senin bilgi birikimini kaybetmek istemem.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 04-02-2009, 18:45
Ratiönalism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ratiönalism Ratiönalism isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Preach ablam ne olur gitme
Onlar zavallı oldukları için senin hakkında böyle konuşuyorlar.Kıskanıyorlar seni.Lütfen bu nedenle gitme ne olur

Ben kalmanı çok istiyorum
Alt 04-02-2009, 19:08
placebo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
placebo placebo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sevgili Forum dostlarım,

Yazdıklarınızı okudum ve haklı olduğunuza karar verdim..Bana doğruları hatırlattığınız çin teşekkür ederim hepinize...Dün gece bazı şeyler duyunca,ani bir tepki ve galeyanla bu yazıyı yazdım..Ama mantıklı düşününce sizin dediklerinizin doğru olduğunu düşünüyorum..

Bir çok şey öğrendiğim ve değer verdiğim Td sitesini ve sevdiğim arkadaşlarımı,haddini bilmez bir iki kişi yüzünden neden bırakayım ki??..Benim yerime bu haddini bilmezler gitsinler..Keyfimi bozmuyorum ve kalıyorum..

Bu yazıyı hiç yazılmamış kabul edelim hep birlikte ve yazılarımıza devam edelim..

Hepinizin yazısı beni duygulandırdı gerçekten,ama en çok ta Karadenizli'nin yazısı ..Eeee Karadenizli nerede kalmıştık

Sevgiler
Konu Kapatılmıştır

Önerilen Siteler