placebo´isimli üyeden Alıntı
Sn.Cyctec,kendimi ne kadar zorlasam da anlattığınız belirsiz,kanıttan yoksun rüyalar alemini hissedemiyorum..Her şey çok somut benim için..Metafiziksel bir bakış açısı bana çok yabancı..Söyledikleriniz de kesinlik yok..Peki bu durumunuzla nasıl yaşıyorsunuz?..Neyin soyut neyin somut olduğunu bile kestiremiyorsunuz ki siz daha..Sizin yazıyı okuyunca ben neredeyim,kimim,burası neresi dedim yahu..
|
gercek varlıgın ispatıdır esas benlıklerımız. içinde var oldugumuz bu denızın her kosesı fızıkın esasları ıle kaplanmıstır. var oldugumuz bu evrende baska evrenlere ait doneleri hıssetmek ıcın onları bılmek lazım, bilmek içinde bu evrendeki doneler ıle eslestırmek lazım, eger karsılıkları yok ıse bu evrende ne care zorlasanızda.
her ne kadar ınsan olsakta buradayız, gilikoz ile beslenir , cay ıcer sogukta usuruz, bunlar bırer gercektır ama nerde? burada gercektır! burası ıse nerde gercektır? sadece hıclıkte.!!!!!!!
esas ne dır sorusu vardır akıl sahıbı her yaratıkta! esasın varlıgının gerceklıgınden nasıl suphe duymuyorsak hıclıkle varlıklarımızıda acıklayamayız. işte burda meteryalızm bıtmekte bilimsel mantıkla felsefe , ılerısındede metafızık baslamakta.
bu ızahı kafanızda netlestırmek ıcın sıze bır mevzudan bahsetmek sıterım. ama once uyarmak isterım sızı. hala ıcınızden bazı korkuları atamadıysanız hıc okumayın.
1-) rüya;
ormanda muhtelıf kısıler ıle sen sakrak dolasmaktayım, bırden bır magara gorduk, 1 metre en ve boyda gırısı olan yere sıfır hatta eksı kotta.
iceri baktım dısarıdan bıldıgınız derın bır magara ıcerıde hol gıbı bır gecıt var. bu holun sonunda ıse dar bır donemec oradan sonrası dısarıdan gorunmuyor. iki arkadasım daldı maraya ve sondakı o dar holden daldı ve kayboldu, bende kafamı magara ıcerı uzattım, egılmıs ıcerı dalacakken zemını gordum.
işte bu zemın benım dunyada gordugum hıc bır seye benzemeyen ama benı acılen uyandıran, tansıyonumu anormal bır sebıyeye cıkardıgında ıse olecegım aha sımdı dedıgım bır durum. ama su garıp tanımlayamadıgım ama bu kadar benı korkutan bu nesnelerın varlıgını bılmesemde benı zıbartacaktı. nerdeyse
işte olay burda saklı , nerden emınız varlıgın sadece gorduklerımız olduna?
eger bu kafı gelmez ıse bır tane daha var ama onu anlatmam cıddı sıkıntılara yol acabılır yada bana şizofren yakıştırması yapabılırsınız ama nnutmadan ben baya baya analıtık dusunen farklı bır adamım
saygılar