Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 15-05-2009, 23:09
Akhenaton
Üye Değil

Felsefeci 87´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Elbette hepimizin öğreneceği çok şey var. Bu muhakkak. Zaten bende herşeyi öğrendim, ve herşeyi ben biliyorum havasında değilim. Harun Yahya'nın arkasına sığınan sensin. Bunu, yazmış olduğun yazıdan anlıyorum. O kadar da kör, cahil değilim.

Sevgilerimle.

Harun Yahya bunların hangisini biliyorki kitap yazıyor.Bu bilgiler yoğun olarak amerikan ve ingiliz araştırmacı yazarlara aittir. Şimdi bunları HY çevirip kendi çıkarları için kullanıyorsa bizde HY arkasınamı sığınmış oluyoruz.

HY sitesine bak dünya dışı yaşamcı bir çok bilim adamının düşüncelerinin içerisine tanrı figürü katarak adamlar kitap yazıyor.Ve bizde bir çok bilim adamını HY kullanıyor diye yazılarda açamıyoruz.Şimdi burda HY arkasınamı sığınmış oluyoruz yoksa en fazla zararı görenmi oluyoruz.
Alt 15-05-2009, 23:15
Felsefeci 87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Felsefeci 87 Felsefeci 87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Akhenaton´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Harun Yahya bunların hangisini biliyorki kitap yazıyor.Bu bilgiler yoğun olarak amerikan ve ingiliz araştırmacı yazarlara aittir. Şimdi bunları HY çevirip kendi çıkarları için kullanıyorsa bizde HY arkasınamı sığınmış oluyoruz.

HY sitesine bak dünya dışı yaşamcı bir çok bilim adamının düşüncelerinin içerisine tanrı figürü katarak adamlar kitap yazıyor.Ve bizde bir çok bilim adamını HY kullanıyor diye yazılarda açamıyoruz.Şimdi burda HY arkasınamı sığınmış oluyoruz yoksa en fazla zararı görenmi oluyoruz.

Sevgili akhenaton, Ateist ve din savunucusu olan Amerika'lı ve İngiliz yazarlar Harun Yahya ve onun gibilerine bu konularda destek vermektedir.. Kendisi de, hem bu yazıları yazmakta hem de referans olarak bu yazarları göstermektedir. Yazılarında Sosyalizm'i ve evrim teorisini yerden yere vuran, bu insan aynı cesareti dünyayı kasıp kavuran, insanları sömüren, kanını emen Kapitalizm karşısında gösterememektedir.... Çünkü beslendiği yer Abd'dir. Irak'ta milyonlarca insan acı çekip, öldürülürken neden aynı eleştiriyi bu ülkeye ve onun ideolojisine bağlamıyor. Alakası olmayan konuları Komünizme bağlıyor, Evrim teorisine bağlıyor ya da Darwin'e bağlıyor.. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?
Alt 15-05-2009, 23:29
Akhenaton
Üye Değil

Sevgili akhenaton, Ateist ve din savunucusu olan Amerika'lı ve İngiliz yazarlar Harun Yahya ve onun gibilerine bu konularda destek vermektedir..
Hy nin çevirdiği kitaplarda belirli bir grup yok, herkesi cevirip içine bilgi karıştırıyor. Sosyal konulardaki cevirilerinin çoğunda din olgusu yoktur.

Kendisi de, hem bu yazıları yazmakta hem de referans olarak bu yazarları göstermektedir. Yazılarında Sosyalizm'i ve evrim teorisini yerden yere vuran, bu insan aynı cesareti dünyayı kasıp kavuran, insanları sömüren, kanını emen Kapitalizm karşısında gösterememektedir....
Bunu bende yapıyorum, HY cimi oluyorum şimdi.Evrim bir teoridir, çöp olmuş bir teori, kilise bilimi.
Sosyalizm ise soyal olmayan esaret düzenidir.Şimdi HY cimi olduk.
İşin birde şu tarafı HY nin sitesine koyduğu her düşünce doğrudur çıkıyor ki, Hegelci yahudilerin dünya düzenide budur zaten.
Alt 15-05-2009, 23:32
Kıdemli Üye

Hy nin çevirdiği kitaplarda belirli bir grup yok, herkesi cevirip içine bilgi karıştırıyor. Sosyal konulardaki cevirilerinin çoğunda din olgusu yoktur.

Bunu bende yapıyorum, HY cimi oluyorum şimdi.Evrim bir teoridir, çöp olmuş bir teori, kilise bilimi.
Sosyalizm ise soyal olmayan esaret düzenidir.Şimdi HY cimi olduk.
İşin birde şu tarafı HY nin sitesine koyduğu her düşünce doğrudur çıkıyor ki, Hegelci yahudilerin dünya düzenide budur zaten.
Bunu ben demiyorum, görüşlerin zaten Hy'den farksız. Bunu desem nolur, demesem nolur? Evrim teorisi sandığın gibi çöp olmuş bir teori değildir. Sosyalizm ise; esaret düzeni değildir. Bunu objektif bir açıdan bakarsan anlayabilirsin.. Ama sen nasıl görmek istiyorsan, öyle takılmaya devam et. Hadi kolay gelsin sana
Alt 15-05-2009, 23:36
azınlık azınlık isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sayın felsefeci,

Boşa kürek çekeni Allah sevmez

- Mars atasözü

A.

The meek shall inherit nothing! - FZ
Alt 15-05-2009, 23:37
Kıdemli Üye

azınlık´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın felsefeci,

Boşa kürek çekeni Allah sevmez

- Mars atasözü

A.

Sanırım haklısın azınlık. Ama ne desem; biz kendi üzerimize düşeni yapalım, gerisini ise Allah'a bırakalım.
Alt 15-05-2009, 23:39
Akhenaton
Üye Değil

Yazı hakkında eleştiri yapabilecek bir M-L yokmu.

Ben ne diyorum tarihin 2 milletinin saçlarından yakalanarak

kullanılmıştır biri Ruslar diğeri almanlardır.

Alt 15-05-2009, 23:41
Kıdemli Üye

Yazı hakkında eleştiri yapabilecek bir M-L yokmu.

Ben ne diyorum tarihin 2 milletinin saçlarından yakalanarak

kullanılmıştır biri Ruslar diğeri almanlardır.

Eleştiriyi yapabilmek için M L olmaya gerek yok bence. Azcık mantığı olan da bu yazıyı eleştirir. At gözlüğüyle bakmamak yeterlidir..
Alt 15-05-2009, 23:47
Akhenaton
Üye Değil

Eleştiriyi yapabilmek için M L olmaya gerek yok bence. Azcık mantığı olan da bu yazıyı eleştirir. At gözlüğüyle bakmamak yeterlidir..
Mantıkla değil.
Somut veriyle.
Mantık , metafizik, ateistler ve teistler için geçerlidir.
benim için değil.
Ben siyon protokolleri ile manifesto birebir aynıdır yazdım itirazın varsa görelim.
Görelim ki , bende daha derine ineyim

Nice ne der ;

Gerçeğin düşmanı tabular ve inançlardır.DÜŞÜNÜN..
Alt 15-05-2009, 23:51
Kıdemli Üye

Mantıkla değil.
Somut veriyle.
Mantık , metafizik, ateistler ve teistler için geçerlidir.
benim için değil.
Ben siyon protokolleri ile manifesto birebir aynıdır yazdım itirazın varsa görelim.
Görelim ki , bende daha derine ineyim

Nice ne der ;

Gerçeğin düşmanı tabular ve inançlardır.DÜŞÜNÜN..

Mantıklı düşünmek, düşünmeyi başarmak her baba yiğidin harcı değildir.. Sen ve senin gibiler; farklı olduğunu gösterebilmek için böyle komplo teorilerini uydurdukça uydurur. Ama bilimsel olarak ve belgeye dayalı birçok şey isbat edildiğinde susup, otururlar aşağıya

Önerilen Siteler