Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 17-07-2009, 23:55
placebo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
placebo placebo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

mehmetsalih´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam,

Kadın yalakacılı ve lavaliği beni rahatsız ediyor.

Sevgi...
Mehmet Salih,mütemadiyen senin kadın takıntınla uğraşacak değiliz..
Alt 18-07-2009, 00:01
mehmetsalih mehmetsalih isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Selam,

O zaman Tanrı varmıdır? sormakta hakaret! olarak algılayabilirim! ben. Veya İnsan düşünen bir hayvandır tezinide. Muhammed yalancımıdır sözünüde... Kısaca o zaman sorgularıon hepsi bazılarına göre hakarettir. Bence biraz Akıl eksenli ve Vicdan eksenli düşünelim. Benim düşüncelerime sevgi gütmeyen beni eleştiremez.

Sevgi...
Alt 18-07-2009, 00:35
toli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
toli toli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Burda tartışılan soyutsal veya inançsal bir kavram değil; tartışılan konu kadın! 'İnsan düşünen bir hayvandır' cümlesinde ne gibi bir hakaret var? Hayvan kelimesi mi hakaret? Hayvan da canlı değil mi; onları sevmiyor musunuz? Muhammed' in yalancılığı da inançsal bir içeriğe sahip..

''Bir şahinin nasıl eğitildiğini bilir misin? Gözleri dikilir; geçici olarak körleştirilmiş bir halde "tanrı"sının gereksiz emirlerine sabırla boyun eğer, ta ki kendi iradesi bastırılana ve itaat etmeyi öğrenene kadar..''
Alt 18-07-2009, 14:01
Yasaklandı

Selam,

Görünen ''Hayvan'' kelimesi hakaret olamaz. Bütün İnsanlara Hayvan demekte... Bana göre zaten İnsan Hayvan Türlerinden bir tür. Kaldıki Ben Kadına Hayvan bile demiyorum... Çünkü Kadın Hayvanda da üstün. Ama şunu anlatmaya çalışıyorum ERKEK İLE KADIN bir tür veya bir değiler. Çok ayrı hatta arlarında dağlar kadar fark var. Sevdikleri şeyler, duyguları, ağlama şekileri, konuşma şekileri, yürüme ve fizik yapıları. Buna benzer bir sürü şeyde ayrılırlar... Bir konuda ERKEK İLE KADIN hareket ediyorsa ikisininde duyguları ve amaçları farklı olur. Bu farkı anlatmam hakaret ise artık beni yasaklayanlarda anlama sorunu var derim. O yüzden Kadfın-Erkek aynı şeyleri ve aynı konuları işleyemezler çünkü Kadın bir Tür Erkeke ise bir Türdür.

Sevgi...
Alt 18-07-2009, 14:04
Yasaklandı

Selam,

Soyutsal ve somutsal ikiside gerçek değil mi? Ayrıca sen eğer somutu gerçek sanıyosan bende soyutu. Sen duyularına ve zihnine nasıl güveniyorsan bende soyutsal şeylerede öyle inanıyorum. İkiside inanmadan geçe bu yüzden ikiyüzlü olmayalım. Hiçbirşey tartışılmayacak durumuna gelemez. Yakında Kadın ile ilgili tartışmalar çoğalınca ki çoğlacak o zaman bu çok normak olur. Ben gelenekle ve oluşan tabularla savaşıyorum. Binlerce yıldır Kadın üzerinde tartışmak yasaklandı çünkü Kadsın hep gül sayıldı...

Sevgi...
Alt 18-07-2009, 14:46
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Binlerce yıldır Kadın üzerinde tartışmak yasaklandı çünkü Kadsın hep gül sayıldı...
hönk......

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 18-07-2009, 15:42
VraeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
VraeL VraeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Kadın insan değilse, kadınlardan doğan biz erkekler nasıl insan oluyoruz?
Birşeye bilimsel ve mantıksal bir bakış açısıyla yaklaşmassanız, kadınların dünyayı istilaya hazırlanan üstün nitelikli pisişik güçlü alienler olduğu sonucuna da varabilirsiniz elbet.

Tezim biraz korkunçmu oldu ne (.
Ben direk teslim olurdum açıkçası, istilacı alienler olsalar da çok güzel yaratıklar (.
Alt 18-07-2009, 17:52
toli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
toli toli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Eğer kadın-erkek farkını konuşmak istiyorsanız başlığı da ona göre açın.. 'Kadın İnsan mıdır?' başlığı bu anlatmaya çalıştığınız şeyle alakası yok..

''Kadın bir Tür Erkeke ise bir Türdür.''

Kadın ve erkek aynı türdür; insandır.. Kadın-erkek ise cins farkını anlatır.. Hayvanlarda da bitkilerde de bu böyledir.. Eşeyli üreyen tüm canlılarda 2 cins vardır; aynı türün 2 cinsi..

''Bir şahinin nasıl eğitildiğini bilir misin? Gözleri dikilir; geçici olarak körleştirilmiş bir halde "tanrı"sının gereksiz emirlerine sabırla boyun eğer, ta ki kendi iradesi bastırılana ve itaat etmeyi öğrenene kadar..''
Alt 18-07-2009, 20:32
Yasaklandı

Selam,

Kadın insan değilse, kadınlardan doğan biz erkekler nasıl insan oluyoruz?

Eğer zahmet edip FELSEFE bölümdeki yazımızı okusanız ve yasağın kaldırılmasını dilerseniz bu sorulara cevap verdiğimi göreceksiniz.

Sevgi...
Alt 18-07-2009, 21:07
pervane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pervane pervane isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Selam,

Görünen ''Hayvan'' kelimesi hakaret olamaz. Bütün İnsanlara Hayvan demekte... Bana göre zaten İnsan Hayvan Türlerinden bir tür. Kaldıki Ben Kadına Hayvan bile demiyorum... Çünkü Kadın Hayvanda da üstün. Ama şunu anlatmaya çalışıyorum ERKEK İLE KADIN bir tür veya bir değiler. Çok ayrı hatta arlarında dağlar kadar fark var. Sevdikleri şeyler, duyguları, ağlama şekileri, konuşma şekileri, yürüme ve fizik yapıları. Buna benzer bir sürü şeyde ayrılırlar... Bir konuda ERKEK İLE KADIN hareket ediyorsa ikisininde duyguları ve amaçları farklı olur. Bu farkı anlatmam hakaret ise artık beni yasaklayanlarda anlama sorunu var derim. O yüzden Kadfın-Erkek aynı şeyleri ve aynı konuları işleyemezler çünkü Kadın bir Tür Erkeke ise bir Türdür.

Sevgi...
hem mehmet hemi de salih kardeşim, bakın tartışmak istiyorsanız sizin için bu başlığı güncelliyorum.

buyrun yukarıdaki satırlarınız ile, burdaki 59 nolu mesaja cevap verin. kolaylıklar...

http://www.turandursun.com/forumlar/...?t=6767&page=6

Önerilen Siteler