Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kur'an'da Mucize Yoktur

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 11-12-2009, 18:23
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Dileseydik, onu âyetlerimizle yüceltirdik.

Gayet acik bir sekilde, dilemedigimizden seytana yoneldiler anliyorum ben.Bu kadar basit birsey anlasilmaz mi? hem diledigimi diledigim sekilde yaratirim de, sonra da yok diledigim sekili, ufacik kulum degistirebilir de. Hangisi dogru? Demek insanin allaha kafa tutabiilecegini, onun cizdigi yoldan cikabilecegine inaniyorsun? Hani herseye kadir olan oydu? Bir karar verseniz de biz de ona gore elestirseydik su kafanizda yarattiginiz allah adindaki tanriyi..

allahın ayetlerinden sıyrılın sonra allah bızı neden saptırdı dıyın
Bizi neden saptirdi diyenimiz yok zaten de, sizler neden kafayi bu ici bos, ancak 1400 yil oncesi insanlarin deger verebilecegi sacmaliklara tanri sozu dediginize sasiyoruz sadece..Uyanin 21'inci asirdayiz, millet nelerle ugrasiyor, siz ayetlerle....

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 11-12-2009, 19:50
LAİLAHEİLLALLAH LAİLAHEİLLALLAH isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

vartor´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gayet acik bir sekilde, dilemedigimizden seytana yoneldiler anliyorum ben.Bu kadar basit birsey anlasilmaz mi? hem diledigimi diledigim sekilde yaratirim de, sonra da yok diledigim sekili, ufacik kulum degistirebilir de. Hangisi dogru? Demek insanin allaha kafa tutabiilecegini, onun cizdigi yoldan cikabilecegine inaniyorsun? Hani herseye kadir olan oydu? Bir karar verseniz de biz de ona gore elestirseydik su kafanizda yarattiginiz allah adindaki tanriyi..

allahın ayetlerinden sıyrılın sonra allah bızı neden saptırdı dıyın
Bizi neden saptirdi diyenimiz yok zaten de, sizler neden kafayi bu ici bos, ancak 1400 yil oncesi insanlarin deger verebilecegi sacmaliklara tanri sozu dediginize sasiyoruz sadece..Uyanin 21'inci asirdayiz, millet nelerle ugrasiyor, siz ayetlerle....

Eğer biz onu başka dilde bir Kur’an yapsaydık onlar mutlaka, “Onun âyetleri genişçe açıklanmalı değil miydi? Başka dilde bir kitap ve Arap bir peygamber öyle mi?” derlerdi. De ki: “O, inananlar için bir hidayet ve şifâdır. İnanmayanların kulaklarında bir ağırlık vardır ve Kur’an onlara kapalı ve anlaşılmaz gelir. (Sanki) onlara uzak bir yerden sesleniliyor (da anlamıyorlar).”

sanki burda senden bahsediyorlar.
Alt 11-12-2009, 19:53
Üye

anlaşılmayacak bir şey yok

allah insana irade vermiştir.insan iyi,yada doğru olmayı kendi seçer.bir kul kötü olmayı seçtikten sonra allah cc buyuruyor ki dileseydim iman ederlerdi.
Alt 11-12-2009, 20:06
naper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naper naper isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

lahahahahah ha;
arkadaşım en az 7-8 yerde daha aynı şeyi yazmışsın.aynı yanıtları alıyorsun.inatla yazmaya devam ediyorsun.bu ısrarın sonunda "ya bu herif sussunda,tek biz de inanalım" falan diyeceğimizi sanıyorsun heralde.
senin allahın dilesin ben de iman edeyim,arkadaşlarda görsün!varsa
atma yahu din kardeşiyiz

bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak,sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz
Alt 11-12-2009, 20:09
AerA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AerA AerA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

LAİLAHEİLLALLAH´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
anlaşılmayacak bir şey yok
allah insana irade vermiştir.insan iyi,yada doğru olmayı kendi seçer.bir kul kötü olmayı seçtikten sonra allah cc buyuruyor ki dileseydim iman ederlerdi.

"Dileseydim iman ederdi" ,işte teolojik Allahın gerçek yüzü.
Dileseydin be rabbim(!).
Dileseydin be Allahım(!)
Dileseydin de bu kötülük olmasaydı Dünyada.Hem her kötülüğün sorumlususun hem ibadet beklersin kullarından.Dileseydin keşke be yavrum.Bir "OL" deseydin de "OL"saydık.

Teoloji gece yarısı, karanlık bir mahsende, orada olmayan kara kediyi aramaktır. Robert A. Heinlein
Alt 11-12-2009, 20:12
Üye

emrerd´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
lahahahahah ha;
arkadaşım en az 7-8 yerde daha aynı şeyi yazmışsın.aynı yanıtları alıyorsun.inatla yazmaya devam ediyorsun.bu ısrarın sonunda "ya bu herif sussunda,tek biz de inanalım" falan diyeceğimizi sanıyorsun heralde.
atma yahu din kardeşiyiz

müdessir/31 seni anlatıyor.
Alt 11-12-2009, 20:14
Üye

emrerd´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
lahahahahah ha;
atma yahu din kardeşiyiz
laf kalabılığı yapıyorsunuz,farklı kelimelerle aynı soruyu soruyorsunuz,cvp vermek 10 saniyemi almıyor
Alt 11-12-2009, 20:15
Üye

müdessir/31 seni anlatıyor.
bak yaa.kesin yani,müdessir 31 beni anlatıyor.bende onca yıldır kendimi anlamadım,bir açıp okuyayım...

bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak,sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz
Alt 11-12-2009, 20:18
Üye

"Biz, cehennemin görevlilerini ancak meleklerden kıldık. Onların sayısını inkâr edenler için bir imtihan vesilesi yaptık ki kendilerine kitap verilenler kesin olarak bilsinler, iman edenlerin imanı artsın, kendilerine kitap verilenler ve mü’minler şüpheye düşmesin, kalplerinde bir hastalık bulunanlar ile kâfirler, “Allah, örnek olarak bununla neyi anlatmak istedi” desinler. İşte böyle. Allah, dilediğini saptırır, dilediğini doğru yola iletir. Rabbinin ordularını ancak kendisi bilir. Bu, insanlar için ancak bir uyarıdır."

müdessir 31 buymuış.yalnız lellelleh haklı...aynı beni anlatıyor.melek gibi adamımdır.çok pis ateş yakarım birde.dost meclislerinde hep mangal bana kalır.

Alt 11-12-2009, 20:20
AerA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AerA AerA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

senin dine bakış açını anlayamadım.bıraz anlatsana.
Hemen aşağıda ,imza olarak kullanıyorum.

Teoloji gece yarısı, karanlık bir mahsende, orada olmayan kara kediyi aramaktır. Robert A. Heinlein

Önerilen Siteler