Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 16-05-2011, 13:08
xcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
xcan xcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Allah her gün trilyonlarca sperme üflüyor olmalı o yüzden meşkul bu zırvalarda hikmet arıyanlara internette dolaşın çocuk nasıl meydana geliyor araştırın okuyun Muhammedin zavallı kitabının bilimle alakası yok zırva uydurma ilkellik bu ilkelliği yaşatmak için uğraşanlara şöyle bir bakıverince herşey ayan beyan ortada çoğunluk bu zırvalara inanacak çakallarda istifade edecek olay budur
Alt 16-05-2011, 14:51
art_kitekt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
art_kitekt art_kitekt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

AAAAAA bu ayetleri hiç okumamıştım nasıl da yanılmış ateist olmuşum... ben abdest almaya gidiyorum...

"Bir çağın dini bir sonrakinin edebi eğlencesidir" Ralph Waldo Emerson
Alt 16-05-2011, 16:22
Firestorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Firestorm Firestorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

ateist.bakış´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bebeğin altını değiştirmeyi de anlatıyor mu?

Etrafına bak bakalım ateistler yenilmeye mahkummuymuş...
Dünyaya iyi bak...

Senin torunun bile sana kıçıyla gülecek.
Zamanında çocuk doğumunun ayla bile ilişkilendirildigi bir dönem oldu. Çocukların annelere ay tarafından verildigi. Bununla ilgili bir şeyler okumuştum bi aralar bu ihtimale düşemleri yinede en uc nokta gelmedi işte zamanın durumları

Winchester´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet sperm yaratabiliyor musunuz ?

Yapay Sperm üretilmiştir. Yani yaratılmıştır mı demek lazım
Alt 16-05-2011, 16:52
vivident vivident isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

zümer 6 ayetı ateistliği çökertmıştır...
bunu nasıl acıklayacaksınız!kendı iftiranızla sizleri vuruyorum dikkat edın..musluman olmayın sonra
Alt 16-05-2011, 16:57
istatistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
istatistik istatistik isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

İlk mesaja göre adım adım gidecek olursak:

1) Spermler kişinin kendi testislerinde oluştuğuna göre burada kafa karıştıracak bir durum yok. Spermleri kişi yaratmakta.

2) Yine spermi gözlemlemek onun suya benzediğini anlamak için yeterlidir. Olağan üstü bir durum yok.

3) Ayetin diyanet çevirisi:
Diyanet İşleri
İNSAN 76/2. Biz insanı katışık bir nutfeden yaratmışızdır; onu deneriz; bu yüzden, onun işitmesini ve görmesini sağlamışızdır.

Nutfe sparm anlamına gelmektedir. Kuranda çokça bulunan tekrarlardan biri.

4) Yine sperm. Evet sürekli bir tekrar var.

5) Çocuğun nasıl yapıldığını bilen birisi için bunu yazmak ya da söylemek pek zor değil.

6) Evet doğru burada da spermle ilgili bir tekrar var.

7) Yine ayetin diyanet çevirisine bir göz atalım:
Diyanet İşleri
MÜMİNUN 23/14. Sonra nutfeyi kan pıhtısına çevirdik, kan pıhtısını bir çiğnemlik et yaptık, bir çiğnemlik etten kemikler yarattık, kemiklere de et giydirdik. Sonra onu başka bir yaratık yaptık: Biçim verenlerin en güzeli olan Allah ne uludur!

Rahme sperm yolladığınız biliyorsunuz. Sperm kemiksiz ancak insanda kemik bulunur. Ayrıca hamile kadının karnının da yavaş yavaş büyüdüğünü görmek zor değil. Sanırım bir sonuç çıkarımı yapmak pek zor değil.

8)

Diyanet İşleri
ZÜMER 39/6. Sizi bir tek nefisten yaratmış, sonra ondan eşini varetmiştir; sizin için hayvanlardan sekiz çift meydana getirmiştir; sizi annelerinizin karınlarında üç türlü karanlık içinde, yaratılıştan yaratılışa geçirerek yaratmıştır; işte bu Rabbiniz olan Allah’tır. Hükümranlık O’nundur, O’ndan başka tanrı yoktur. Öyleyken nasıl olur da O’nu bırakıp başkasına yönelirsiniz?

Ayetin ilk kısmı es geçilmiş. Malum ensest tartışmasına girilmek istenmemiş. Asıl önemli olarak ise

sizi annelerinizin karınlarında üç türlü karanlık içinde, yaratılıştan yaratılışa geçirerek yaratmıştır;

alınmış. Peki bu doğru mu? Hem evet hem hayır. Evet, çünkü anne karnındaki gelişim 3 temel bölüme ayrılır. Hayır, çünkü bunlar da alt bölümlere ayrıldıkları için evre sayısı artmaktadır. Tıpkı yerin 7 katmandan oluşması durumunda olduğu gibi, kimin işine hangisi gelirse o sınıflandırmayı kullanır.

Dinler çoğunluğun korkusu ve azınlığın kurnazlığı üzerine kuruludur. (Stendhal)

SERBEST KALEM
Alt 16-05-2011, 17:29
ateist.bakış ateist.bakış isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Son Dakika:

Allah insanlardan bazılarını eşek yapmaya karar vermiş.
Buna göre eşek olacakların öncelikle ağızları ve kulakları uzayacak sonra ise toynakları ve eşek tırnakları çıkacakmış.

Allaha bunun sebebini sorduğumuzda kendisinden şu yanıtı alıyoruz:

- Müminlere tapınma hareketlerinde kolaylık olsun diye hem kafalarını hem de gövdelerini yere paralel yapmaya karar verdik. Bu kararın mimarı Muhammed'dir. Ona sorun.

Sayın Muhammed bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
(Bu sırada Allah kulağına eğilir ve fısıldar ve şöyle der - De ki, o insanı en iyi bilendir, dilerse insandan eşek dilerse öküz yapabilir.)
- ben bilmem Allahım bilir. Allahım ne diyorsa doğru diyordur. Allah eşek olmalarını takdir etmişse olacaklardır.
Alt 17-05-2011, 13:39
Üye

ZÜMER 6. Allah sizi bir tek nefisten (Âdem’den) yarattı, sonra ondan da eşini yarattı. Sizin için hayvanlardan sekiz eş meydana getirdi. Sizi de annelerinizin karınlarında üç katlı karanlık içinde çeşitli safhalardan geçirerek yaratıyor. İşte bu yaratıcı, Rabbiniz Allah’tır. Mülk O’nundur. O’ndan başka tanrı yoktur. Öyleyken nasıl oluyor da (O’na kulluktan) çevriliyorsunuz?
Bu ayet Ateizmi minderden silmiş lafını okuduğumdan beri katıla katıla gülüyorum
Demek Allah hayvanlardan sekiz eş vermiş ben hiç göremedim siz gördünüzmü Demek zoofilide varmış kuranda Tamam artık namaz kılacam
Yuf be bu kadar cahilce bir laf duymadım.Adem ensest birde zoofili nekadar ikna edici .Müslüman ülkelerin geri kalmışlığıonı ,İlkelliğini Kafadan gayrı müsellah oluşunu açıkladınız
Saçmalıklarla ve dinle mücadele eden Adım adım dinsel ilkellikleri tek tek yıkan bilimi şu zırva ayetle yıktınız ya acıdım size şimdi
Alt 18-05-2011, 00:45
Üye

Vivident aşağıda yazdığım ayeti oku

bilimle ilgili laf etme .hani yağmurun ne zaman yağacağını Allah bilirdi

Hani Ana rahmindeki bebeğin cinsiyeti bilinmezdi bak iki tane net yalan sana

Kuran 31:34 - Lokman Suresi 34. Ayet

Diyanet Vakfı
LUKMAN 34. Kıyamet vakti hakkındaki bilgi, ancak Allah’ın katındadır. Yağmuru O yağdırır, rahimlerde olanı O bilir. Hiç kimse yarın ne kazanacağını bilemez. Yine hiç kimse nerede öleceğini bilemez. Şüphesiz Allah, her şeyi bilendir, her şeyden haberdardır.

Diyanet İşleri
LUKMAN 31/34. Kıyamet saatini bilmek ancak Allah’a mahsustur. Yağmuru O indirir, rahimlerde bulunanı O bilir, kimse yarın ne kazanacağını bilmez ve hiç kimse nerede öleceğini bilemez. Allah şüphesiz bilendir, her şeyden haberdardır.*
Yaşar Nuri Öztürk
LUKMAN 34.O kıyamet saatine ilişkin bilgi Allah katındadır. Yağmuru O yağdırır. O, rahimlerde olanı da bilir. Hiçbir benlik yarın ne kazanacağını bilmez. Ve hiçbir kimse hangi yerde öleceğini bilmez. Allah Alim’dir, Habir’dir.
Elmalılı Hamdi Yazır
Her halde Allah, saate ılim onun yanındadır ve yağmuru o yağdırır, rahimlerde ne var o bilir ve hiç bir nefis yarın ne kazanacağımı bilmez, bir nefis hangi Yerde öleceğini de bilmez, şübhesiz ki Allah alîmdir, habîrdir
Alt 18-05-2011, 01:05
Winchester - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Winchester Winchester isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Firestorm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yapay Sperm üretilmiştir. Yani yaratılmıştır mı demek lazım
Yapay sperm için ne lazım ? Kök hücre. Yani yaratılmış birşey...
Yaratmaktan bahsediyorum !
Alt 18-05-2011, 01:22
Üye

Yazıları okumuyorsun sallıyon İnsan ölünce ruh gider nereye giderse cennet cehennem farketmez ölünün hücresi ile birebir aynını bilim yaratıyor yani bilim sizin ruh palavranızıda bitirdi yağmur palavranız ana rahmi palavranız gibi şimdi okumadan cevap vermezsin umarım

Önerilen Siteler