selamlar
mephisto herhalde yaşın küçük kardeşim.müslümanların siteye yazı yazmasından rahatsızsan yöneticelere söyle bizi atsınlar sizde kendiniz çalar kendiniz oynarsınız.
ayrıca t.d yi *iyi oku burda ti falan yok adam gerçekten böyle düşünüyor.
mephisto herhalde yaşın küçük kardeşim.müslümanların siteye yazı yazmasından rahatsızsan yöneticelere söyle bizi atsınlar sizde kendiniz çalar kendiniz oynarsınız.
Abim müslümanların siteye yazmasından niye rahatsız olayım.tabikii yazsınlar,ilginç tarafı inançsız insanlar yazıyo diye rahatsız olunuyo,ben bundan rahatsız oluyom ,dinlerden özgür bi site din hakkındaki görüşlerimi açık açık yazıyom,müslüman abiler rahatsız oluyo yani ne bileyim biraz tuhaf oluyo.kendimiz niye çalıp oynıyalım abim,bi sürü tebliğçi abim gelip hem çalıyo hem oynuyo bizde seyrediyoz.yaşımın küçük olmasının ne ifade ettiğini zaten anlıyamadım.AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR.
selamlar
ben şahsen rahatsız olmuyorum tabiki insan ateistte olsa önce insan olmalı.bu sitede çok ne olduğunu bile bilmeyen insan var.şahsen benim bu siteye uğramamın sebebi kendimi geliştirmek.benim düşünemediğim soruları sizler buluyorsunuz.bu şekilde münazaralar beni geliştiriyor.ee tabi bu esnada insanlarda faydalanıyor.sen gerçekten akıllı bir adamsın.bu kadar ince espri yapan çok keskin bir zekaya sahip olmalı.dediğim gibi mutezileyi takip etmen işine çok yarar.onun yerini dolduracak tek adayım sensin.kalbini kırmamışımdır umarım.
mehmet k abim.
*Kimsenin yerini doldurmak gibi bir amaç taşımıyorum.senin gibi bende okuyarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum,zaman zaman gelişime çok ihtiyacı olduğu halde insanlara din dersi vermeye kalkanlara biraz mizahi bir dille,karşılarına ben gibi kalın kafalı bi adam çıkınca nasıl çuvallıya bileceklerini anlatmaya çalışıyorum.Niye kırılayım abim, karşılıklı latife yaptık.şakalaşmak kırmaz insan kalbini had bilinince.saygılarımla.
Sağol mhmmd abim.
*Resimde görüldüğü gibi tüm sazanları kucaklıyoruz.
*Bu yolculukta görevlerini yerine getirebilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.gayret bizden taktir allahtan :wink: