Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 02-02-2005, 13:18
ngcoskun ngcoskun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

damdanakan o benin babaannem değil anneannem.
yaw okuduğunu da yazamaz oldun hayırdır yaw.
ehehhe
iyi çocuk seni...
ben sana ne ettim peki iyi çocuk.bak ilk gelmiş merhaba demişsin ben de sana hoşgeldin demişim.ayıp değil mi yani .cık cık cık...

Gerçeklikle karşılaştırıldığında, bilimde vardığımız düzey ilkeldir, çocuk oyuncağıdır.Ama sahip olduğumuz en değerli şey de odur.
ALBERT EINSTEIN
Alt 02-02-2005, 13:54
slycako slycako isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Cok afedersiniz ama bu mahalle agziyla birbirine dalasmak nedir? İnsanlar foruma ego tatmin etmek için mi yazıyorlar yoksa fikir ortaya atmak için mi? Bu forumlardaki tartısmalar gitgide televizyonlardaki yarisma programlarındaki düzeysiz çemkirmelere dönüyor. Ne ciddiyet kalıyor ne birşey. Hacı, siz bu forumların moderatörü değil misiniz? Nasıl oluyor da bunu sürdürüyorsunuz? Onlar yazıyor da ben engelleyemem diyecekseniz bu bana pek doğru gelmiyor, kusura bakmayın. Forumlar chatlardaki anlamsız diyaloglara donusuyor. Turan Dursun''un titizliğini, ciddiyetini, kitaplarını okumuşsanız bilirsiniz. Bu site onun adını taşıyorsa biraz daha dikkatli olmak gerekmiyor mu? Çözüm basittir, bu şekilde yazan, hakaret eden insana cevap verilmeyecek. İstediği kadar bağırsın çağırsın, alay etsin. Ben herkesi, bu konuyu daha ciddi düşünmeye davet ediyorum. Çünkü iş gerçekten çığrından çıktı, mide bulandırıyor.
Alt 02-02-2005, 15:36
at_arabas? at_arabas? isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sevgili slycako
burdaki tartışmaların bu düzeyde olması, irticacı karanlıklar prensinin fanatikleri ve taraftar toplama ,aydınları yıldırma ve öldürme , Türkiyeyi arap putuna daha çok taptırma , isteklerinin yansımasıdır .
dinini yaşamak isteyene burdan kimsenin diyecek bir şeyi yoktur , karanlıkarda kalmak ve cennet hayali ile yaşamak onlara bu dünyayı kaybettirir, öyle yaşamak o insanın seçeceği bir iştir , her kesin keyfi bizi ilgilendirmez .
Ancak buranın turan dursun sitesi olduğunu ve onunda din uğurunda öldürüldüğünü onlarda unutmasın, ve gene kafası karanlıklar prensine adanmış fikri ve amacı bu olanlara nazik olmaya hiç gerek yoktur .
bunların insanları 1400yıllık hikayelerle kandırıp canlı bomba yapma hakkı varmı.
vatanı bu tür irticai fikirler böler , bunların devam edip meydanı boş bulmaları doğrumu .
arap putuna gençlerimizi ve çocuklarımızı hediye etmeye mecburmuyuz ?

saygılar

yar?m do?rular yalanlardan daha tehlikelidir
Alt 02-02-2005, 16:36
haci haci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Slycako kardeşim. Ben bu forumun moderatörüyüm. Görevim polislik yapmak değildir. Herkesin aklı başında olgun insanlar olduğunu farzediyorum. Onlar uyarmak bile beni rahatsız ediyor. Tartışmaların tonunu karşılıklı anlayış üzerine oturtmak iyi olurdu.. Arada ortak bir payda olsaydı bu gerçekleşebilirdi. Ama teist ateist tartışmalarında ortak payda yoktur. Allah veya Tanrı kavramı ortak payda değildir. Çünkü ateistlere göre Tanrı yoktur. Tartışmalar çığrından çıkar veya forum sabote edilirse, elbette müdaha ederiz. Ama öyle bir durum ortaya çıkıncaya kadar karşılıklı atışmaları tolere etmeye mecburuz. Hiç bir grubun diğerleri üzerinde hakimiyet kurmaması ilkesine sadık kalmazsak, forum izlenmez. Herkes kendi düşünce, inanç ve onları ifade ediş şeklinden sorumludur. Buna ben de dahilim, siz de..
Selamlar
HACI
Alt 02-02-2005, 19:16
Üye Değil

Ben Salyco kardesme hak veriyorum(umarim bu sefer adini dogru yazmisimdir).

Esasen bu tarzdan herkes memnun degil, ama kimi zaman bu tarza insanlari karsi tarafin tutum vede davranislari sevkediyor.

Bu arada derli toplu olmak bencede herkes acisindan vede forum acisindan iyi olacak.

Damdanakan
Alt 02-02-2005, 19:30
ngcoskun ngcoskun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

zeytin yağı gibi üste çıkmak diye buna denir.

ben özellikle cevap yazmadım slycako hak verdiğim ama yine bu atışmalara alet olduğum için.
ama neyse....
ben daha önce de sessiz katılımcılardan verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı kendim adıma özür dilemiştim.tekrar özür dilerim.böyle tartışmaları tabi ki bende sevmiyorum.ama adam cevap alamadı mı kendini haklı çıktı sanıyor ona ben gelemiyorum.

Gerçeklikle karşılaştırıldığında, bilimde vardığımız düzey ilkeldir, çocuk oyuncağıdır.Ama sahip olduğumuz en değerli şey de odur.
ALBERT EINSTEIN
Alt 02-02-2005, 19:50
Üye Değil

Kusura Bakma ama seninle adamin hakkaten isi zor yaw. Suna bak heryere laf yetistirmek icin yemiyor icmiyor, zayifliktan olcekesin vallaha boyle giderse.

Boy sirik gibi, kilo yok, saclar uzun akil kisa, gozler buyuk, dil bir karis(karis ne kelime bir kol boyu) ne olacak senin sonun bilmemki, endiseleniyorum inanki.

Zeytin yagi dedinde, zeytinyagli dolma yapmayi bilirmisin . Bilmiyorsan anneannene sor ogren.

Damdanakan.
Alt 02-02-2005, 20:11
kitapsiz kitapsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bu damdanakanin beyni ishal olmus. circir circir circir, vir vir vir vir.

hic bir cümelsinde dise dokunur anlam yok. her seye bulasiyor. okuduklarini anlammiyor ama anlayamadiginida anlayamiyor. konularla isi yok. bütün problemi insanlarla.
Alt 02-02-2005, 20:23
Üye Değil

Kitapsiz, hangi konular, ortada disimin kovugunu doldurabilecek duzeyde tartisma yokki, hepsi atolarin bilinen masallari, bunlarin cevaplari defalarca verilmis ama siz anlamamissiniz, bide anlamayan benmisim gibi gostermen ise ayrica bir komedi.

Sen ne yaptin insan yapisi bilgisayar ile olan problemini halledebildinmi, sen onu soyle. Ondan sonrada aklinin ermedigi seyler hakkinda agzini acip beynini kapiyarak(gerci varmi bilmem ama) konusma ki komik olmayasin.

Yasini basini almis koskoca kadinsin, biraz daha duzgun davran yaw. Haci adamlarin sende karilarin temsilcisisin, ikinizde yoldan tam cikmis fasiklarsiniz. Allah yardim etsin genede, bak nekadar sicak kalpliyimki sizlere allahdan yardim dilemekteyim.

Damdanakan.
Alt 02-02-2005, 22:00
oguz oguz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Insan vucudunda olusan gazlar, anus vasitasiyla atilir. Bu isleme Turkce''de "ossurma" denilir. Dogaldir...

Bazi insanlar vardir ki, bunlar sadece bos laf uretip, mevzu yapiyormus gibi takilirlar. Bunlara da "ossuruk" denilir... Fakat bunlar dogal degildir... Kendilerini dogal gostermeye calissalar da, aynen yel gibi gelir gecerler...

Bunlara bir ornek istiyorsaniz "damdanakan" denen "acaip"i ornek verebiliriz...

Bu kisi Ateistforum''da epeyce bir "yellenmis" (yani ossurmus), kafasina vurula vurula bir garip olmus ve yellenmeyi unutup gitmeye karar vermistir. Simdilerde, "acaba TuranDursun forumunda ne kadar yellenebilirim" mevzuatindadir...

Damdanakan''i ciddiye almayiniz...

Bunlar gelip gecici soytarilardir...

Giderler, gelirler...

Onemsizdirler..

Önerilen Siteler