Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 03-01-2019, 18:56
ForumKirpisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ForumKirpisi ForumKirpisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yahudilerin kendilerini üstün görmeleri sadece aşırıcı Yahudi çok kısıtlı bir kesimdedir.
O kesim de BİR TAKIM din görevlileri ve çeşitli örgüt üyeleridir. Hepsi de değildir.

Yahudiler gayet Avrupa-i, çağdaş insanlardır. Genellemek gerekirse durum böyledir.
Eğitim sistemleri de bizden iyidir, ekonomik sistemleri de bizden iyidir.

Siyasetçilerini de, hükumetlerini de eleştirirler. Siyasetlerinden, hükumetlerinden veya sıradan, kötü kalite
bir insanına bakarak bir toplum hakkında yargı veremezsiniz.
Almanyadaki gibi Karadenizli bir Türk'e bakıp şöyle böyledirler yol keserler diyemeyeceğiniz gibi..

Bir topluluğun, bir halkın nasıl topyekün şöyle böyle olduğuna karar verebilirsiniz, tek tipçilik yapabilirsiniz.
Çağdaş toplum tek tipçiliği her türlü reddetmelidir, reddetmektedir. Bireylere bakarak karar vermelisiniz, toplumlara değil.

Bir X nasıl mutlak Y'dir diye önyargı yapabilirsiniz? Dünya her şeyden önce, ama her şeyden önce
ÖN YARGILARI, TEK TİPÇİLİĞİ kesin olarak reddetmelidir. Biz burada dinden önce bunu kabul etmeliyiz.

Nasıl olsa Bade' lenen daha evvel de bade' lenmiş Hatta bazıları '' Nur Çeşmesinden '' içerek ?? nurlanmışlardırlar
Alt 03-01-2019, 19:53
upuaut upuaut isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

upuaut - İCQ üzeri Mesaj gönder upuaut - AİM üzeri Mesaj gönder upuaut - YAHOO üzeri Mesaj gönder upuaut isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Polonya'nın kayıp heykeltraşı: Szukalski.

NETFLIX'te vizyona giren "Mücadele: Szukalski’nin Hayatı ve Kayıp Sanatı (2018)" filmini de izlemeniz gerekir.

Bu filmde Szukalski ya da Stach'ın Yahudiler hakkındaki şu tespitleri dikkat çekicidir:

"Stach z Warty: Uzak durun: Komünist dünyadan! Yaşlılar sosyal yaşamdan! Yahudiler Polonya'dan! Ruhbanlar politikadan!, 59:58"

"Szukalski, ekonomik ve kültürel alanların düzgün bir biçimde gelişmemesinin sebebinin Yahudiler'in Polonyalıları domine etmesi ve bu alanlardan uzaklaştırması olduğuna inanıyordu, 1:00:38"

"Ağzından asla Yahudi karşıtı bir kelime duymadım, asla, 1:06:09"

"Szukalski: 8 milyon Yahudi, vahşiler tarafından katledildi, 1:16:03"

Bunlar işkembeden sallama şeyler değil, doğrudan doğruya hayatın içinden alınmadır. Bu ve önceki örneklere göre, şimdi biz, tarihten gelen bu uyarılara mı kulak vereceğiz, yoksa bunları unutacak mıyız?
Alt 03-01-2019, 20:13
Üye

upuaut´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
NETFLIX'te vizyona giren "Mücadele: Szukalski'nin Hayatı ve Kayıp Sanatı (2018)" filmini de izlemeniz gerekir.

Bu filmde Szukalski ya da Stach'ın Yahudiler hakkındaki şu tespitleri dikkat çekicidir:

"Stach z Warty: Uzak durun: Komünist dünyadan! Yaşlılar sosyal yaşamdan! Yahudiler Polonya'dan! Ruhbanlar politikadan!, 59:58"

"Szukalski, ekonomik ve kültürel alanların düzgün bir biçimde gelişmemesinin sebebinin Yahudiler'in Polonyalıları domine etmesi ve bu alanlardan uzaklaştırması olduğuna inanıyordu, 1:00:38"

"Ağzından asla Yahudi karşıtı bir kelime duymadım, asla, 1:06:09"

"Szukalski: 8 milyon Yahudi, vahşiler tarafından katledildi, 1:16:03"

Bunlar işkembeden sallama şeyler değil, doğrudan doğruya hayatın içinden alınmadır. Bu ve önceki örneklere göre, şimdi biz, tarihten gelen bu uyarılara mı kulak vereceğiz, yoksa bunları unutacak mıyız?
Toplumun bir organının bir kesim tarafından domine edilmemesi gerektiğini topyekün bir Yahudi düşmanlığı ile nasıl bağdaştırabiliriz?
X tarikatının Y bakanlığını domine etmesi de yanlıştır. Ben yazmadım mı, CHP belediyelerinde Alevi dominasyonunu. Peki buradan nahoş söylemler mi çıkartmalıyız, bu kişiler Alevi olduğu için o yeri suistimal etmemiştir, Aleviliği bir araç olarak kullanmıştır. Aynı şekilde AKP belediyeleri de Sünni Müslümanlık anlayışını veya tarikatçılık anlayışını suistimal etmiştir. Y'ler şöyle diye önyargı mı yapmalıyız?

Hayır, CHP belediyesinde X kişisi Z özelliğini kullanarak çıkar sağlamak istemiştir. Bunun etnisite ile anlayış ile alakası yok, bu suistimaldir. Ben başından beri yazıyorum bu memlekette farklı anlayışlara düşmanlık aynı Avrupa'daki metodlarla yaratılıyor.
Burada TD forumda bile insanlar bunu içlerine sindirmiş almış.

Yahudilik bir din olarak safsatadır, fakat şu anda Yahudi olarak bir de bir halk var ve bu halk geçmişini unutmuş Yahudi olmuş. Bunlar ne yapsın intihar mı etsin şimdi? İmkansız.

Şimdi aynısı İslamafobi ile yapılıyor. İslam bir etnik grup olmadığı için olsa gerek önce bir etnik grup yarattılar kafalarında. Şimdi de ona düşmanlık.

İsteyen hala Yahudiler, Marslılar, Şirinler anlayışlarından, tevrattan, genetik sebeplerle Dünya'yı ele geçirecek diye inanmaya devam etsin. (Tabi bildiklerimize laf ettirmeden)
Birileri de uzay programlarını uyguluyor şimdi. Biz başörtüsü yahudi cemevi cami islam muhammed yaşadı mı zart zurt burda vakit öldürelim.

Nasıl olsa Bade' lenen daha evvel de bade' lenmiş Hatta bazıları '' Nur Çeşmesinden '' içerek ?? nurlanmışlardırlar
Alt 03-01-2019, 21:53
bilgivehis bilgivehis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Dünyaya yansıyan Yahudi katliamının gerçekleri yansıtmadığını söyleyen ve kanıtlamak için bir çok deliller sunan "İnkarcılar" diye oldukça geniş sayıda bir gurup var. Bu gurubun iddiaları iddiayla kalmıyor, bir de bazı kanıtlar sunuyorlar, kendim o kanıtları irdeledim, irdelerken Hitler'i katliama iten ve maddi-manevi destek veren yine Yahudilerin kendisi olduğunu gördüm. Hitler'e Yahudi katliamı yaptıran yine Yahudiler olunca bu gurubun ellerindeki deliller de haliyle inandırıcı geliyor.
Alt 04-01-2019, 07:33
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bilgivehis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dünyaya yansıyan Yahudi katliamının gerçekleri yansıtmadığını söyleyen ve kanıtlamak için bir çok deliller sunan "İnkarcılar" diye oldukça geniş sayıda bir gurup var. Bu gurubun iddiaları iddiayla kalmıyor, bir de bazı kanıtlar sunuyorlar, kendim o kanıtları irdeledim, irdelerken Hitler'i katliama iten ve maddi-manevi destek veren yine Yahudilerin kendisi olduğunu gördüm. Hitler'e Yahudi katliamı yaptıran yine Yahudiler olunca bu gurubun ellerindeki deliller de haliyle inandırıcı geliyor.
o da bişey mi
asıl baba bilgiyi açıklayayım
hitler'in kendisi de yahudi.
Alt 04-01-2019, 10:23
Üye

Nihilist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o da bişey mi
asıl baba bilgiyi açıklayayım
hitler'in kendisi de yahudi.
Şimdi Hitler'in ne olduğunu bilmiyorum da arkadaşlarının Freud falan olmasından (dahası da var dahası) yani Nihilist'in iddiası baya desteklenebilir. Tabi bu burada Yahudi ülküsünden, ajanlığından, illuminati üyeliğinden falan mı kaynaklanıyor yoksa aslında başka şeylerden mi bakalım.

Hitler'in derdi toplum tarafından kabul görmemiş bir geçmişten gelmesi. Sosyal olmaması. Çizimlerinde dahi insan öğeleri olmaması.
Reddedilmiş olması. Klasik bir Avusturya köylüsü, dağlısı. Hatta Hun geçmişi bile çıkabilir, yani izole kalmış etrafındaki toplum ile de kendini birleştirememiş. Ne Almanlık, ne başka bişeylik önemli mi? Değil. Zaten ırk denen bir şey yoktur, bunu ben demiyorum evrimagaci.com 'da konusu var. Üstün ırk denen bir şeyde yoktur, neye göre kime göre üstünlük. Neyse.

Kötü zamana denk gelmiş. Dünya'da sözde bilimin hakim olduğu, emperyalizmin etrafa sömürgeci, ayrımcı idealleri saçtığı kaynakları sömürmek isteyenlerin modern bilim diye adlandırdıkları falan gerçekte hiç bir elle tutulur yanı olmayan erken bilim denemelerini
desteklemeleri. Afrikalılar zaten aşağı imiş gidelim onları sömürelim kafasında olmaları. Almanların gidip bunu denemesi, sonra 2015'te gelip bizi boklaması. Her neyse.

Kabul görmek için bir topluluğa üye olup, o topluluğa kendini adapte etmek için üstün çaba harcaması ve geçmiş travmalarının train ettiği beynini yeni sapkın ideallerle şekillendirmesi. İdealist olması. Karmaşık cinsel eğilimlerinin iddia edilmesi, ölmüş adamın arkasından bunu demeyeydim iyiydi millet diyor günahı boynuna.

Bana tanısı konulmamış bir akıl rahatsızlığını çağrıştırıyor.
Bu ayrımcılığın altından dinleri de çıkartabilirsiniz. Hitler onay almak için yapmaması gereken şeyleri yapmış, kendi tebaasını da uçurmuş olabilir.

Yahudi ayrımcılığı, Avrupa'da ortaçağdan sonra başlıyor. Bu konuda ben üyelerde bilgisizlik görüyorum. Yahudi kesim aslında her milletle dönmüş fakat Hristiyan motivasyon güç kazanmak için hedef göstermiş. Hayvansal taktikler.
Haskala hakkında okuma yapmanız lazım.

Alt 04-01-2019, 12:17
Felâsife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Felâsife Felâsife isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bu mesele ilginç hakikaten, olay sadece Hitlerle kalsa söyledikleriniz komplo teorisinden öte anlaşılmaz ama birde Yahudilerin eski Avrupa da ki büyük göçü var, o zamanda Yahudiler Avrupada belli başlı mevkilere geliyor, fakat akabinde de sürülüyorlar veya katlediliyorlar.

İşin tuhafıysa, bu olayların altında da Yahudiler varmış, yani Yahudi, Yahudi'ye ihanet etmiş görünüyor. Başka değişle de Yahudilerin kuyusunu kazan yine Yahudilermiş. Hitlerde kökleriyle ilgili bir takım kayıtları filan sildiriyor, bazılar şaibeli ölüyor filan, Yahudi olabilir, doğrudur.

Bende okuyunca çok şaşırdım bu iddiaları görünce ama işin altında Mesih inancını, onun yeniden gelmesinin zemininin hazırlanmasını görünce de yok artık dedim.
Kripto Yahudiler varmış vs.

Bkz. BÜYÜK YAHUDİ GÖÇÜNÜN GERÇEK HİKAYESİ

Yahudilerin kutsal kitabı Tora'da Hahamlar, sürgünleri yorumlandığı bölümlerde, İspanya sürgünü ile ilgili şunları yorumlamaktadırlar.

Tanrı Yahudileri tarihin gidişatına, tarihsel olayların doğal etkilerine teslim edecektir. Tanrı onların gözünde sadece tesadüf olan tüm bu olaylarda onları tamamen yalnız bırakmayacaktır. Onları görünüşte tesadüfi olup, sürgüne çıkmış halkı geri getirme amacını taşır gibi görünmeyen bir olaylar zinciriyle, eski Ülkeleri'ne geri gelmeye hazırlayacaktır. Gizlenmiş olan Tanrı, uzun ve dolambaçlı yollarla, onları eski yurtları'na orijinal ve ebedi hedeflerine geri getirecektir.
Tora - Vayikra, Behukotay, Açıklama, s.645

Rabi Meşeh Hohma, Tora'da sürgünü şöyle yorumlamaktadır.

Nedenmi sürgün edildiler?
"Çünkü bazen ulus olarak yok olma derecesine kadar asimile olmalarını önlemenin tek yolu budur".
Tora – Vayikra, Behukotay, Açıklama, s.649

Tora'da Hahamlar sürgünün asıl amacını ve nedenlerini şöyle yorumlamaktadırlar.

Son olarak sürgünden dönen Yahudiler, tarihin altında yatan gerçek amacı kavrayacaklardır. Sadece kurtuluş için değil, sürgünün sıkıntıları için bile şükran duyguları taşıyacaklardır; zira çekilen acıların, kurtuluş ve manevi saadetine giden olaylar zincirinin bir parçası olduğunu anlayacaklardır.
Tora – Vayikra, Behukotay, Açıklama, s.827

Derinde ittifaklar var, yüzeye çıktıkça ayrılıklar.
Zıtlar temelde aynıdır, gayrı hikayedir ayrılıklar.
Artık yersen bu ayrılıktır, yemezsen de aynılıktır.
Aynılaşanlar ayrı olamaz, kandırmacadır ayrılıklar.
Alt 04-01-2019, 17:41
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Sn.bilgivehis;milyonlarca insanın katliamından bahsediyoruz..Bunu tek bir kişinin emri ile yapamazsınız..Yani Hitler'e kulluk eden milyonlarca Alman var..Bu nazileri de,yahudiler mi kandırmış?Saçmasapan iddialar bunlar..

Hitler Hristiyan değil mi?Hristiyan..Yahudiler ne oluyor?Tanrı'yı öldüren halk..Mevzu bu..
Diğer etnik meseleler filan o kadar önemli değil..Bu bir inanç..Vatikan'ın veya Müslümanların önemli bir bölümünün de Yahudilere olan düşmanlığını biliyoruz..Hitler'in bu insanlarla kanka olduğunu da..
Alt 04-01-2019, 18:01
upuaut upuaut isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

upuaut - İCQ üzeri Mesaj gönder upuaut - AİM üzeri Mesaj gönder upuaut - YAHOO üzeri Mesaj gönder upuaut isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Bak kim geldi?

Baylar bayanlar, Stach'ın kucağındaki çocuğu tanıdınız mı?

Kaynak: "The Horned Heart".
Alt 04-01-2019, 18:07
bilgivehis bilgivehis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Felâsife´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu mesele ilginç hakikaten
İlginçlikler o kadar çok ki, parçaları toparlamak da zor.

-İnkarcılar gurubunun da bir ırkçı gurub olması, örneğin başı çekenlerden biri ku klux klan örgütüdür.

-Bir yandan Yahudiler kendi dindaşına ihanet ediyor, diğer yandan ise bu ihanet sayesinde Yahudiler bir devlet sahibi oluyor.

-Yahudiler devlet sahibi olmakla kalmıyor bir de terörist devlet kimliğine giriyor.

-Bunca acı, zulüm ve vatan hasreti çeken Yahudiler, bir yandan çevreye ölüm saçarken, diğer yandan toprak genişletme projesini yürütüyor.

-Yine bir yandan Arap soykırımı uygulayan İsrail, diğer yandan da tüm dünyada bütün sosyal etkinlikleri kullanarak halen mazlum rolünü oynuyor.

-Yahudiler her ne kadar yüzlerce yıl vatansız, sürgün yaşamış olsalar da dünya egemenliği sürekli onların kontrolündeydi ve halen de öyle.

-Kendi aralarında bir kaç parçaya bölünmüşler, ancak bu bölünme bildiğimiz din, mezhep veya ideolojik bölünme değil, daha iyi kapitalist olma bölünmesidir.

Bütün bu parçalar ve dahasını toparladığımızda Yahudilerde iki önemli özellik karşımıza çıkıyor, oldukça zekiler ve kuralı çok iyi oynuyorlar.

Kapitalist olmak, antikapitalist olmak, yerinde acımasız olmak, yerinde vijdanlı olmak, bazen kukla bazen kuklabaz olmak gibi dünya imkanlarını çok iyi kullanıyorlar.

Bu yüzden bir yandan nefret kazansalar da diğer yandan takdiri hakeden bir millettir.

Önerilen Siteler