habilis";p="´isimli üyeden Alıntı
tabiki birlik beraberlik daha çabuk sonuç getirir ancak yaptığımız siyaset yada felsefe sözde kalmasın istiyorum ben , bir yandan sosyalizmi övüyoruz ama
birine yardım etmeye geldiğinde ( olanaklarımız varsa bile ) yardım etmiyoruz , sadece kendimiz varmış gibi düşünüyoruz,, buna karşıyım ben
svg
|
Ya hangi birlik beraberlikten bahsediyorsunuz... Siz galiba Türkiye değilde başka bir ülkede yaşıyorsunuz.. Bana bu ülkede adaletten, özgürlükten, demokrasiden, insanlıktan bahsetmeyin.. Kafanızı kuma gömmekten vazgeçin artık.. Sanki olan biteni görmemek için kalın bir siyah gözlük takmış gibisiniz..
Bu ülkede eli kolu bağlı bir basın yokmu.. Hükümetin kuklası olmuş bir basın yokmu.. Bu ülkede insanlar sırf kendi şahsi çıkarları uğruna düşüncelerinden vazgeçip onurlarını ayaklar altına alarak oylarını hiçde istemedikleri partilere vermedilermi. Şeriat şeriat diye bağıran onca insanlar hangi ülkede yoksa ben başka bir ülkedemiyim..
Ramazan ayında sokak ortasında bir simit yedi diye bir üniversite öğrencisi patagonyadamı linç edildi. *Dünyanın hangi memleketinde onlarca sanatçısını bir otele hapsederek salyalar sümükler sarkıtarak ateşe verip cayır cayır yaktılar. İnsanlığın mercekle arandığı bu ülkede daha düne kadar dereye inip serinlemek isteyen bir ayıyı taşlayarak öldüren millet uzayın neresinde var.. Tabi ayımı ayı yoksa ayıyı taşlayanlarmı gerçek ayı orasıda ayrı bir konu..
Ya hangi birini anlatalım.. Malatyada insanlar sandalyeye bağlanıp boğazlanmadımı tavuklar gibi.. Bir başkası tarafından kaçırılıp tecavüze uğrayan bir genç insanı aile meclis kararıyla namusu temizlenecek diye öldürmedilermi.. Hangi birini söylesek.. hangi birini..
Artık anlatacak ne gücümüz nede mecalimiz kaldı... Bu kadar koyun bir millet daha olamaz.. Nerde kaldı Atatürk ün gençliği. Nerde... Atatürk ün kemikleri sızlamazmı.. Dini inancım yok ama Ata nın kemikleri mutlaka sızlıyordur. Bunu hissidiyorum.. Yazık, yazık..
Saygılar....