Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 29-08-2007, 01:48
eylull eylull isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Selam! Ben ozgurlukcu...

Hosgeldiniz ozgurlukcu, iyi paylasimlar dilerim.
Alt 29-08-2007, 02:20
antimuhammed antimuhammed isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Merhaba özgürlükçü...
Bende senin gibiyim bir bakıma.. Özgürlüğün sesini dinledim burayı keşfettim..
Sonunda farkk ettim ki buranın özgürlüğü Alevi yada Sünni olmak gibi bir şey. Buranında ayetleri var. *
Burayı kuran yüce, ulu şahısların ayetlerine ters düşüncelerin yani onların fikirlerine karşı yazarsan hepsi birden üzerine gelir... CISSSSSS.

Nasıl hayatımım İdolu Turan Dursuna kurşun sıktılarsa burada ki ayet yazanlar da senin düşüncelerine kurşun sıkarlar.

Bakalım bu mesajımdan sonra ben burada yaşayabilecek miyim?

Zira sırf Orhan Pamuk Yusufunu yanına alıp US dolarlarıyla birlikte memleketi terki diyar etti diye bir cümle kurmamdan dolayı burada neredeyse katledilecektim. Şu anda o zaman aldığım yaralarım iyileşti ama eminim bu yorumlarımdan sonra katlim bu sitede de vacip olacaktır....

Zaten benim yüzümden http.wordpress.com da kapatıldı.. Derdim özgürlüktü ama wordpress te yazdıklarımdan dolayı sadece ben değil tüm Türkiye engellendi. Ha bu arada worpress te yazdıklarım ne kişisel hakaretti, ne de anayasal bir suçtu. Tıpkı burada Orhan Pamuk yüzünden katledilişim gibi Harun Yahya yada Adnan Oktarın yazılarımı sansürleme sebebiydi. Yani özgürlük ve gerçekler....
Alt 29-08-2007, 03:32
InVitatio
Üye Değil

Sevgili Forumdasim antimuhammed....
anladigim kadari ile burasi üylerin kendisini tanittigi bir baslik....ve senin bu baslik altindaki yazdiklarini senin su an ki ruhsal durum hakkinda biraz ipuclari veriyor....
yani burada birseyler yazdin gazi oldunda simdi sanal sehid olmaya mi geldin ?
geldin ise kendi kisisel sorunlarini ve garezlerini ayri bir baslik altinda acip , forum icindeki üyeler ile kendin hakkinda biraz dertlesmeyi denese idin ?

arabin derdi ille de kirmizi corap misali , derdin ne dostum ?
Alt 29-08-2007, 20:35
ozgurlukcu ozgurlukcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

hoşgeldin mesajları için hepinize teşekkür ederim. hoşbulduk.
Alt 30-08-2007, 00:45
thunderpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
thunderpoint thunderpoint isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili antimuhammed,

Bilmem bunları söylerken sen de herkesin düşüncesine kurşun sıktığının farkında mısın?

Sevgiler...
Alt 30-08-2007, 01:22
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Nasıl hayatımım İdolu Turan Dursuna kurşun sıktılarsa burada ki ayet yazanlar da senin düşüncelerine kurşun sıkarlar.
Bakalım bu mesajımdan sonra ben burada yaşayabilecek miyim?
Zira sırf Orhan Pamuk Yusufunu yanına alıp US dolarlarıyla birlikte memleketi terki diyar etti diye bir cümle kurmamdan dolayı burada neredeyse katledilecektim.
Sevgili Antimuhammed;
Bu siteden seninle Orhan Pamuk tartışmasını yapıp "Seni adamdan saymıştım. Bir b.k değilmişsin" diyen arkadaşımızın dışında uzun zamandır kimse atılmış değil.
Yani senin şikayet ettiğin konudaki muhatabın gönderilmiş sadece.
Bu konuda daha önce de açıklamada bulunmuştum ama tatmin olmamışsın demek ki?
Hindistan'la ilgili yazındaki diğer tartışmalar ise Orhan Pamuk dışında idi. Sanırım Avrupa ülkeleri ile ilgiliydi. Bu tartışma da normaldi.

Ama anladığım kadarıyla Ateistforumdaki TD karşıtlığı rüzgarından sen de etkilenmişsin.
Bu doğru değil. Halbuki senin gibi olgun, seviyeli arkadaşların bu tür çekişmeleri, ayrılıkları düzeltici "rol oynaması gerekir. Sen ise uzun zamandır elini ayağını çekmişsin ve ilk yazında siteye vuruyorsun. Siteden yönetici ünvanıyla bugüne kadar sana bir müdahale, engelleme oldu mu?
O halde bu tavır niye?
Kaldı ki Orhan Pamuk konusunda aynı görüşleri paylaşmıştık. Ama sen böyle düşünüyorsun, ben farklı düşünüyorum. Neden?
Çünkü o konuda sana yüklenen şahsı yönetimden sandın. Halbuki küfür ve hakaretleri nedeniyle banlanmış durumda şimdi. gerçi bizi de üzen bir durum onun ayrılmış olması ama senin siteden atılmış bir kişi nedeniyle siteyi suçlaman ise çok manidar.

"Bakalım bu mesajımdan sonra burada yaşayabilecek miyim?" demişsin.
Bu sitede kimse keyfi olarak adam atamaz. Hele kıdemli üyeleri asla. Sitenin bir disiplin kurulu var ve bir ceza uygulanacaksa bu kurul uygular.

Bakalım sen benim bu açıklamamdan sonra hala Turan Dursun sitesine karşı bu tavrını sürdürmeye devam edecek misin?
Alt 30-08-2007, 11:48
Üye Değil

Sevgili antimuhammed,

Ben de senin gibi "kırgınlıktan" kaynaklanan serzenişlerimi yaptıktan, hatta site yönetimini ciddi şekilde bazı konularda sansür uyguladıkları ile suçlayan bir başlık açtıktan sonra normal moduma döndüm. O eski güzel başlıklardan birkaç tane aç, sen de güvenli moddan çıkar normal moda dönersin.

Sevgiler,

yfln (müstafi kıdemli üye, sabık disiplin kurulu üyesi * *)

Önerilen Siteler