|
Nasıl hayatımım İdolu Turan Dursuna kurşun sıktılarsa burada ki ayet yazanlar da senin düşüncelerine kurşun sıkarlar.
Bakalım bu mesajımdan sonra ben burada yaşayabilecek miyim?
Zira sırf Orhan Pamuk Yusufunu yanına alıp US dolarlarıyla birlikte memleketi terki diyar etti diye bir cümle kurmamdan dolayı burada neredeyse katledilecektim.
|
Sevgili Antimuhammed;
Bu siteden seninle Orhan Pamuk tartışmasını yapıp "Seni adamdan saymıştım. Bir b.k değilmişsin" diyen arkadaşımızın dışında uzun zamandır kimse atılmış değil.
Yani senin şikayet ettiğin konudaki muhatabın gönderilmiş sadece.
Bu konuda daha önce de açıklamada bulunmuştum ama tatmin olmamışsın demek ki?
Hindistan'la ilgili yazındaki diğer tartışmalar ise Orhan Pamuk dışında idi. Sanırım Avrupa ülkeleri ile ilgiliydi. Bu tartışma da normaldi.
Ama anladığım kadarıyla Ateistforumdaki TD karşıtlığı rüzgarından sen de etkilenmişsin.
Bu doğru değil. Halbuki senin gibi olgun, seviyeli arkadaşların bu tür çekişmeleri, ayrılıkları düzeltici "rol oynaması gerekir. Sen ise uzun zamandır elini ayağını çekmişsin ve ilk yazında siteye vuruyorsun. Siteden yönetici ünvanıyla bugüne kadar sana bir müdahale, engelleme oldu mu?
O halde bu tavır niye?
Kaldı ki Orhan Pamuk konusunda aynı görüşleri paylaşmıştık. Ama sen böyle düşünüyorsun, ben farklı düşünüyorum. Neden?
Çünkü o konuda sana yüklenen şahsı yönetimden sandın. Halbuki küfür ve hakaretleri nedeniyle banlanmış durumda şimdi. gerçi bizi de üzen bir durum onun ayrılmış olması ama senin siteden atılmış bir kişi nedeniyle siteyi suçlaman ise çok manidar.
"Bakalım bu mesajımdan sonra burada yaşayabilecek miyim?" demişsin.
Bu sitede kimse keyfi olarak adam atamaz. Hele kıdemli üyeleri asla. Sitenin bir disiplin kurulu var ve bir ceza uygulanacaksa bu kurul uygular.
Bakalım sen benim bu açıklamamdan sonra hala Turan Dursun sitesine karşı bu tavrını sürdürmeye devam edecek misin?