Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 31-10-2004, 21:53
HACI
Üye Değil

Çok uzun yazıyorsunuz. Yukardaki yazınızı okumadım..
Benim açtığım yeni başlıkta kısa yazılar yazmazsanız, sizi malesef yanıtlayamayacağım.
Beni mat etmek istiyorsanız, size orada bir fırsat veriyorum. Laf kalabalığı yapmadan az ve öz yazamaz mısınız?
Selamlar
HACI
Alt 01-11-2004, 01:41
HACI
Üye Değil

İletinizi hala okumadım ve gerçekten okumayacağım ama, bir hatırlatma yapmak istiyorum..
Kendinize fazla güvenmeyin.. Benim birçok konuda umulmadık başarılarım olmuştur. Sorgulamadığım bilimsel konu olmamıştır. Size kısa ve öz iletilerle yeni açtığım sayfada tartışmanızı tavsiye ediyorum. Belki siz benim sandığım gibi bağnaz ve gerici biri değilsiniz. Belki ben sizin sandığınız biri gibi entropi cahili değilimdir..
Bunu izleyiciler ancak kısa tartışmaların yapıldığı yeni bir sayfada anlayabilir.
Kendinize güveniyorsanız, açtığım başlık altında laf ebeliği yapmadan yazarsınız. Uzun hiç bir iletinizi yanıtlamayacağım..

Selamlar

HACI
Alt 01-11-2004, 10:52
Haci2
Üye Değil

Ulan ne kadar terbiyesiz bir insansin be HACI.
Ahlaksiz kelimesini her tarafta kullanacak kadar ahlaksizsin.
Ahlaksizliklarina devam et Allahsiz HACI.
Alt 01-11-2004, 16:51
HACI
Üye Değil

Tebrikler...
Ne kadar terbiyeli ve dürüst bir Müslüman olduğunuz meydanda..
Bu ileti için teşekkürler..

HACI
Alt 01-11-2004, 19:55
Yeni
Üye Değil

Ne oldu efendice yazman icin insanlarin senin gibi olmasimi gerekiyordu
Terbiyeli Haci.
Ayrica ben musluman degilim.On yargili haci.
Alt 01-11-2004, 20:13
HACI
Üye Değil

Hakkımda böyle bir sounca varabildiğinize göre asıl önyargılı olan sizsiniz..
Bu arada Müslüman olmamanızın benimle ne gibi bir ilişkisi olabilir. Sizle, eğer varsa, Allah arasında olmalı o inanç, ya da inançsızlık..
Durup dururken böyle bir ileti yazmak gerçek bir idiotluk olacağına göre (ki şimdilik sizi bir idiot olarak kabul etmiyorum ama bu durum değişebilir), daha önce benden birkaç zılgıt yemiş olmalısınız.
Size ne yaptığımı bilmiyorum ama, her ne yaptı ise, hak etmişe benziyorsunuz..

Keeeeeeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

HACI
Alt 01-11-2004, 23:19
haci2
Üye Değil

" Muslumanlik ahlaksizliktir.Muslumanlar ahlaksizlardir." yazisini eger sen yazmamissan ozur dileyebilirim.Ama yazmissan gerisini senin vijdanina birakiyorum.(Istersen diger forumlarda yazdiklarini bir daha oku.
Ayrica "idiot" kelimesinin anlamini bilmeyecek kadar salak olamazsin.Zannedersem turkce forumda tartisiyoruz.
NOT:Idiot fransizca kokenli bir kelime olup "salak" anlamindadir.Turkce sozluklerde idiot diye bir kelime yoktur.Eger kendini AYDIN kabul ediyorsan once turkce ogren.Bu sekilde halki daha iyi aydinlatabilirsin HACI kardesim.
Bir insana idiot demek terbiyeli olmakmidir.
Alt 01-11-2004, 23:26
Haci2
Üye Değil

"Tarih: Cmt Ekm 30, 2004 5:38 pm Mesaj konusu: MÜSLÜMAN AHLAKSIZLIK ABİDESİ, HADİSLER"
Bunu bir daha oku.Belki balik hafizani tazeler.
Alt 02-11-2004, 00:03
HACI
Üye Değil

Herkes kendi yaptıklarından, düşünce ve inançlarından sorumludur.
Onlar benim düşüncelerim olabilir.
Onlar sizin düşünceleriniz değilse, konuyu gündeme getirmenizin bir esprisi yoktur.
Onlar benim düşüncemi temsil ettiği ve siz benim düşüncelerimi beğenmiyor olduğunuz için gündeme getirdiyseniz, kendinizi sizinle ilgili kelime ve tümcelerle belirtmeniz gerekmektedir...
Hatalı buldugunuz benimle ilgili bir stili kullanarak bana karşı çıkmanız, hır çıkarmak isteğinizin kesin delili gibi durmaktadır. Ayrıca bu tür davranarak hipokritiklik de yapmaktasınız.

Bu yaptığınızı ben hiç yadırgamıyorum. Siz Müslüman’ları boş yere ahlaksızlıkla suçlamadığımı benim yerime sizler kanıtlıyorsunuz..

Bunun için size teşekkür mü etmeliyim? Emin değilim.

HACI
Alt 02-11-2004, 00:15
haci2
Üye Değil

HACI Bey
Allah varmidir yokmudur tartismanizi ilgiyle takip ediyorum.Ama muslumanlarlar hakkinda kullandiginiz cumleler biz inanmayanlarin imajini ciddi bir sekilde zedeliyor.Ateist=antiislam denklemini ortaya koymanin inanki hic bir anlami yok.Ateizm gercekliktir.Ateizm bilimdir.Ateizm herhangi bir dinin karsiti degildir.(Var olan dinlerin sayisini goz onunde bulundurursak o kadarda farkli ateist dusuncelerin olmasi gerekir.)Buda malessef cok tanrili ateist dusunce anlamina gelirki eteizmin dogasina aykiridir.

Önerilen Siteler