parmis´isimli üyeden Alıntı
vahşete bakarmısınız? ambulansa bindirilirken beş yeinden bıçaklanıyor bunu yapanlar insan mıdır? korkunç ya aklım almıyor... gerçekten hala böyle hayvandanda aşağı güdülerle yaşayanlar olması ne korkutucu..
Bunun bir açılaması olabileceğini bile düşünemiyorum kabulda etmiyorum..
parmis Güneşin_kızı
|
Sayın parmis...
Bu sözettiğiniz insan görünümlü mahlukatlara,hayvan sıfatını bile yakıştırmak hayvanlara haksızlık oloyur bile...
Arkadaşlar her şey olduğu gibi buda cehaler ve yozluktan kaynaklanmakta.Bu dünyada eğer insanlar özgür birer bireylerse herkezin kendi kişisel hakları vardır.Cinsellikte bunun içindedir.Kimse kimseye bu konuda karışamaz.
Daha önce yazmış olduğunuz bir yazıyıda özellikle çok beğendim.Bir kadının mal gibi parayla alınıp satılması hatta babası belkide dedesi yaşınad insanlara üstelik belirtmiş olduğunuz gibi 2.3. eş olarak verilmesi son derece mide bulandırıcı ve korkunç bir olaydır.
Fakat bu benim genelde her zaman sorun olarak gördüğüm eğitimsizlikten kaynaklanıyor.Genelde doğudan göç etmiş veya oaralarda yaşayan insanların bu türlü şeylerle meşgul olduklarını görüyoruz.
Bunların engellenmesi için tümden eğitim kızlı ve erkekli olarak devam etmeli bu durumdaki insanlar bilinçlendirilmeli ve hukuki bakımdan namıus ve töre cinayetleri hafif cezalarla bırakılmamalıdır.
Yani bırakın hepsini bir insan sevdiği bir kişinin nasıl canına kıyabilir,işin traji komik tarafı bunu namusunu temizlemek insiyatifiyle nasıl aklına erdirir,doğrusu ben cevap bulamıyorum buna.
Tüm bu bağnazlık,cehalet ve gaddarlık,hayvanlık,vahşilik ve çirkin sıfatkları yakıştırabileceğimiz bu kötü olgu dilerimki gelecekte kaybolarak hayatımızdan ve toplumumuzdan uzaklaşır ve yok olur...
Saygılarımla...