Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 19-10-2005, 18:11
burkay
Üye Değil

SANA CEVAP YAZDIM DEMIN SENI KALA ALMIYCAM BUNDAN SONRA DIYE smile116
Alt 19-10-2005, 18:17
Materyalist Materyalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

madem kalâ almayacaktın, niye cevap verdin bakiiiim.
Seni gidi kereta
smile146

Tek Gerçek Maddedir
Alt 19-10-2005, 19:23
Üye Değil

Burkay böyle tek taraflı okuyarak islamı tartışamazsın, her iki kesimin kitaplarını okumalısın, yoksa akıl sahibi olduğunun anlamı kalmaz, sen islamı seçmiş olmazsın. sana bir kadın sunsalar ve tek gördüğün kadın olsa çirkin diyebilir misin? gördüğün tek kadın sonuçta. ama bir çok kadın arasından bir tanesini daha güzel bulma şansın oluyor(sen şimdi kadın örneği verdim diye sapık dersin yine bana)
sen niye korkuyorsun başka çalışmaları okumaktan, imanın akılınla beslendiği sürece niye korkuyorsun?
Alt 20-10-2005, 00:06
burkay
Üye Değil

Standart BU SITE BÜTÜN ÖZELIGINI KAYBEDIYOR

BEYLER NERDE O ESKI USLUB DOLU TARTISMALAR BIRIBIRINE SAYGI VE HOSGÖRÜ KEBDINI BILMEZ BIR KAÇ KISI ÇIKIP SOKAK MAGANDALARI GIBI TAVIRLAR ILE HAKARETLER ILE ALAYLI TAVIRLAR ILE INANAN INSANLARIN MANEVI DEGERLERI ILE OYNUYORLAR ... AMA BEN SOGUK KANLIYIM VE ONLARIN CAHILLIGINE VERIYORUM ... HAVLAYAN KÖPEK ISIRMAZ MISALI ... YÖNETICI KARDES CEM BU SITE MAALESEF BU GIDISTE DEGERINI KAYBEDIYOR ...
Alt 20-10-2005, 00:12
Üye

İşte bu kadar. Bu sitenin değerini kaybettiğini eninde sonunda anladın burkay bey. Ama nedenini biraz eksik açıklamışsın. Öyle cahil cahil yorumlar yapmaya çalışırsanız, elbette eski "dolu dolu" yorumlardan bir şey kalmaz. Her zaman ve her yerde olduğu gibi, burnunuzu nereye soksanız, orayı berbat edip bırakıyorsunuz. Ne bilimsel verileri kabul etme, ne manyıksal açıklamaları kabul etme, ne de gerçek verileri kabul etme var sizde. Sizinle neyi ne kadar tartışabiliriz ki? Ne söylense "Allahu tealayla" işi bağlamaya çalışıyorsunuz. Olacağı buydu.

Tek Gerçek Maddedir
Alt 20-10-2005, 00:15
burkay
Üye Değil

BENIM DEDIGIM GIBI SITENIN ÖZELLIGI KAÇTI TARTISMA YOK BIRI AK DIYOR ÖBÜRÜ KARA DIYOR DERKEN FENERBAHCE SCHALKE MAÇINA KADAR GIDIYOR ... CEM BIR KISITLAMA GETIRME ZAMANI HERHALDE GELMISTIR ..
Alt 20-10-2005, 00:18
Yavuz87 Yavuz87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

mATERYALİST ARKADAŞIM SENDE HAKLISINDA BAN SANKİ BURKAYDA HAKLI GİBİ GELDİ.yANİ FENER GOL ATTI DİYE KONU AÇAN ADAM BİLE WAR SİTEDE SERT USUPLARI GEÇTİM (BENDE YAPMIŞTIM WE HATAMI ANLADIM).
YANİ SERT USLUBLAR İSLAMCILAR BURDA OLUR ÇÜNKÜ BUNUN YERİ BURASI ONLARA GÖRE BİZ BİZE GÖRE ONLAR KAFASIZ.AMA ASIL KAFASIZLAR İŞ OLSUN DİYE FORUMLARDA GEZEN APTAL APTAL SİTENİN AMACINDAN UZAK ADAMLARDIR BENCE.CEM ADMİNİMİNDE BU KONUYA Bİ AÇIKLIK GETİRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

VE TEKRAR İY FORUMLAR DİLERİM...

EY AYDIN CEMAT UNUTTURMAYALIM TURAN ABIYI!
Alt 20-10-2005, 00:23
burkay
Üye Değil

INSANLAR APAÇIK ZIYAN IÇINDELER DOGRU BILDIKLERI SEYLER ONLARI SON NEFESINDE TERK ETIGI ZAMAN IS ISTEN GEÇMIS OLACAK ... FESATLIKLAR KOMPLEKSLER FITNECILIKLER IFTIRALAR BASKALARI HAKKINDA TANIMADIKLARI HALDE KENDI INANMISLARI DOGRULTUSUNDA YORUM YAPMALARI V.S ... KÖR GELIP KÖR GIDECEKLER ... SIKISTIKLARI BIR ZAMAN HASTLANDIKLARI ZAMAN VEYA ÇOK ZOR BIR DURUMDA OLDUKLARI ZAMAN ALLAHIM YARDIM ET DIYECEKLER SONRA ALLAH ONLARI O SIKINTIDAN KURTARDIKLARI ZAMAN UNUTUP GIDECEKLER ... VEYA MADDE BIZI KURTARDI DIYECEKLER ... ÇOK SÖZÜN AZI AZ SÖZÜN ÖZÜ MAKBULDUR ... ANLAYANA ...
Alt 20-10-2005, 00:23
Üye

Haklısın yavuz haklı olmasına da, inan ben bile bazen işi artık gırgıra vurmak zorunda kalıyorum. (Bu arada maç sonuçlarını buraya taşıyan da ayrı bir ekol tabi. O kesin çocoktur. Onun çocukluğuna verelim gitsin. Çocuk olmasa bunu yapmazdı.) Ne söylense işi kestirip atıyorlar. Uzun uzun yazıyorlar ama hep aynı şeyleri yazıyorlar. Bir şey tartışamıyoruzki!

Tek Gerçek Maddedir
Alt 20-10-2005, 00:41
burkay
Üye Değil

ÇOK SÖZÜN AZI AZ SÖZÜN ÖZÜ MAKBULDUR ... ANLAYANA ...

Önerilen Siteler