Bir kesinti oldu, ancak saldırı değildi, veri merkezli(data center) bir sorundu.
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
------- Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Youtube'dan video paylaşan arkadaşların dikkatine;
Forumumuzda youtube videolarının düzgün görünmesi için youtube adres satırındaki adresi kopyalayıp direkt editöre yapıştırmayın.
Adresi direkt olarak yapıştırırsanız video görünmeyebilir.
Bunun yerine;
Yukarıdaki linkte 'v=' kısmının sonrasındaki bölümü kopyalayıp (3dnzLM_N-2Q)
'Gelişmiş' tuşuna basınca çıkan detaylı editördeki youtube ikonuna tıklıyoruz.
Editörde beliren [YOUTUBE ]3dnzLM_N-2Q[/YOUTUBE ] etiketlerinin ortasına yapıştırıyoruz.
--/--
Bazen youtube linkleri biraz daha ayrıntı içerebilir, örneğin başlangıç zamanı da içerebilir.
Bu durumda, linkte 'v=' kısmının sonrasından ilk '&' işaretine kadarki kısmını kopyalayıp [YOUTUBE ]3dnzLM_N-2Q[/YOUTUBE ] etiketlerinin ortasına yapıştırıyoruz. (web adresi belirtirken '&' işaretleri birden fazla parametre aktarmak için ayıraç olarak kullanılır, bu örnekte filan saniye sonrasından çalmaya başlaması için kullanılmış)
İyi forumlar.
* Bir ben vardır bende, benden içeri. (Yunus Emre) * Gören bizi sanır deli, usludan yeğdir delimiz. (Muhy-i) * Kadınlar insan, biz insanoğlu. (Neşet Ertaş) * Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz) * Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun) * Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta) * O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal) * Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran) * Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran) * Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)
Konu Şüpheci Dinsiz tarafından (30-04-2019 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
Sevgili şüpheci dinsiz;sanırım dündü..Bir video ekleyecektim,dediğiniz gibi mesaj kısmında video gözükmedi..Bir boşluk gözüktü sadece..Sonra dediğiniz gibi yaptım ve video mesajda gözüktü..
Az önce bir konuya direk link ekledim ve video mesajda gözüktü..
Sevgili şüpheci dinsiz;sanırım dündü..Bir video ekleyecektim,dediğiniz gibi mesaj kısmında video gözükmedi..Bir boşluk gözüktü sadece..Sonra dediğiniz gibi yaptım ve video mesajda gözüktü..
Az önce bir konuya direk link ekledim ve video mesajda gözüktü..
Bazen belki anlık hatalarda bu gerçekleşemiyordu, dün buna müdahale edildi..
Çünkü bir önceki gün bazı videoların çevirisinin yapılamadığını gördüm. Mesajalrı editleyerek videoları görünür yaptıktan sonra müdahale edildi.
Aslında sağlıklısı ve geçerli yol, ID'yi kopyalayıp, ilgili butonu kullanmak. Diğer çözüm ise, direk adres satırının dönüştürülmesi, video paylaşım linkini almayı bilmeyenler için, çözüm olarak kullanılıyordu.
Normalde youtube videoları, dış sitelerde "embed, share" olarak, youtube.com adresinden değil(bu kullanıcalar için web sitesi), ".be" adresinden yayınlanır. yani burada aktarılan her link veya ID, ilgili "youtu.be" yoluna çevrilerek yayınlanabiliyor.
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
------- Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Bir şey soracağım..
Forumdaki bir konuya eklemek istediğim resmi,masaüstüne kaydedip konuya ekledim..Eklentiler ve grafik ekle butonları ile bir şekilde hallettim diyelim..Sonra masaüstündeki resmi silersem,foruma eklediğim resim de silinir mi?
Bir şey soracağım..
Forumdaki bir konuya eklemek istediğim resmi,masaüstüne kaydedip konuya ekledim..Eklentiler ve grafik ekle butonları ile bir şekilde hallettim diyelim..Sonra masaüstündeki resmi silersem,foruma eklediğim resim de silinir mi?
Silinmez sevgili Ahlaksız.
* Bir ben vardır bende, benden içeri. (Yunus Emre) * Gören bizi sanır deli, usludan yeğdir delimiz. (Muhy-i) * Kadınlar insan, biz insanoğlu. (Neşet Ertaş) * Bu otobüs de benim Maserati'm, halkımla birlikte kullanıyoruz. (Tuncel Kurtiz) * Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım? (Turan Dursun) * Beneath this mask there is more than flesh, beneath this mask there is an idea Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. (V for vendetta) * O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. (Yaşar Kemal) * Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. (Nazım Hikmet Ran) * Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar her milli bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var. Dostlar ki; bir kere bile selamlaşmadık, aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz.. (Nazım Hikmet Ran) * Bir insan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, ona şunu sorun; kimin alın teriyle?.. (Don Marquis)