Eski bir yazımı yapıştırıyorum.
Tamamen İslam'i kaynaklardan alıntılarıyla azil'i öğrenelim.
Azil, cinsi münabeset esnasında erkeğin meniyi kadının cinsel organının dışına dökmesine denir.
Azil şer'an caizdir.
"Adamın birisi Rasulullah'a gelir ve der ki: Bizim bir cariyemiz var. Bize hizmet eder; bizimle hurma sular. Ben bazen onunla buluşurum. Ancak, çocuk doğurmasını istemiyorum. Rasulullah (s.a.v.) ona şöyle dedi: İstersen azil yap. O'nun kaderinde ne varsa o olur."
(İstediğiniz zaman alıp satabiliyorsunuz,isteyip istememesine bağlı olmadan bir adamla yatmak zorunda kalmak nedir?)
"Rasulullah ile beni Mustalık gazvesine katıldık. Araplardan esirler aldık. Kadınları arzuladık, gençlik bizi sardı. Azil yapmak istedik. Durumu Rasulullah (s.a.v.)'a sorduk. Şöyle buyurdu: Azil yapmamanızı gerektiren bir şey yoktur. (Yani azil yapabilirsiniz) Şüphesiz ki yüce Allah kıyamete kadar yaratacaklarını yazmıştır."
(Irza geçmekten,tecavüzden farkı nedir?)
Ben sadece iki tanesini seçtim daha birçok hadis var.İlgili sitede--->
http://www.hilafet.com/kitaplar/ictimainizam/17.htm
İşin en acıklı tarafı bu yüzyılda bu insanların hala savaş alanında kadınlara azil yapılması hadisini kabul ediyor olmalarıdır.
Bir de günümüzün "Adem ilk insan değildir." diyecek kadar ileri derecede İslam'ın tozunu almaya çalışan Süleyman Ateş'e bakalım:
Soru: Bir ateist, Yahudi Benü Mustalik kavminin yaşadığı yer, Müslümanlarca fethedildiğinde Resulullah'ın, "kadın ve çocuklarla birlikte tümünün öldürülmesi" emrini verdiğini söyledi. Bir başka savaşta ise esir alınan kadınlar için yine Peygamber tarafından "azil" ruhsatı verildiğini ve Hz. Osman'ın halifeliği sırasında dinden dönenlerin ateş çukurlarına atıldıklarını iddia etti. İşin aslı nedir?
...
Hz. Peygamber savaşta gençlere müt'a yapmalarını önermiştir. Müt'a, geçici evlenmektir. Ama bu, esir alınan kadınlarla değil, bunu meslek edinen kadınlarla olmuştur.
...
http://www2.vatanim.com.tr/root.vata......id=4&wid=31
esir alınan kadınlarla değil, bunu meslek edinen kadınlarla olmuştur.
Süleyman Ateş insan zekasıyla alay ediyor.Kaş yapayım derken göz çıkarıyor.Mutayı meslek edinen kadın ne demektir?Fahişe olmasın sakın?Peygamber sahabelere izin veriyor bu konuda bu ayrı bir mesele...Allah için cihada çıkan sahabeler bunu nasıl düşünebiliyor o başlı başına bir mesele...
esir alınan kadınlarla değil
Sayfanın başında koyduğum hadis insana daha gerçekçi geliyor,savaş meydanında mutayı meslek edinen kadını nerden bulacak sahabeler?Yanında böyle kadınlarla mı savaşa geliyorlar?Süleyman Ateş herhangi bir kanıt sunmuş değil,ilgili hadisleri de hasıraltı ediyor.
Velhasıl sorularımızı soralım.
1-Amerikan askerleri müslüman kadınlara Irak'ta azil yapmaya kalksa ne düşünürsünüz?
2-Cariyelerin hala mal ve köle olduğunu inkar ediyor musunuz?
3-Savaş meydanında kadınlarla yatmayı düşünmek sahabelere yakışmakta mıdır?