Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 28-12-2006, 22:34
deli_cevat deli_cevat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: BENU MUSTALIK GAZASI

abi sen bırak td nin yorumunu sende demedinmi bana bi yerden sonra düşmanımı düşünemem bu savaş kaybedersen sonuçları belli ya hiç girmiyceksin giriyosan sonuçlarına katlancaksın demedinmi şimdi td ile alakası yok td mi izin istemiş tecavüz etmek için yapma yani şimdi

oh bea rahatladım biraz saol abi sende olmasan 8O

Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır
Alt 28-12-2006, 23:01
soro soro isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

soro - MSN üzeri Mesaj gönder soro - YAHOO üzeri Mesaj gönder

ne diyon aloo?tamam dunyaya geri don.
Alt 28-12-2006, 23:06
Üye

dünyadayım abi

Alt 28-12-2006, 23:09
Cemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cemal Cemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.

yaw cevat kardeşim*-hakget ne olmuştu bana mustalık kazasında*?
çook uzun yazılmış..şöleceme bi özetleyiver kardeşine.

cml.

'Biri senin hakkında kötü bir şey söylerse
sakın kızma ama şöyle karşılık ver:
Hakkımda bunu söyleyen hiç şüphesiz başka kusurlarımı bilmiyormuş.
Bilseydi, sadece bunu söylemekle kalmazdı!
'
Alt 29-12-2006, 19:10
Üye

Cemal abim şindi şöyle oldu bi kısım cühela geldi böyle bi hadis yok dedi
ayrı bi kısım cühela da imam-ı buhariden şüphe etti
ayrı bi kısım cühela da cevap veremeyince benim kişiliğimi tartışmaya açtı
ayrı bi kısım ateist milletin gözüne sokmaya çalıştı iyice bu olayı tabi görmek istemeyen göz görmedi
en son soro abim sohbet odasında (ki bu da tartışmanın önemli noktalarından biri)
düşmanımı düşünemem bu savaş kaybedersen sonuçları belli ya hiç girmiyceksin giriyosan sonuçlarına katlancaksın gibisinden bişeyler söylemişti taa yazın walla kritik noktalar bunlar anlıcaan soro abimde olmasa bayaa bi havanda su dövmüş olcaktık

Alt 08-01-2007, 04:59
Kont Kont isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Eski bir yazımı yapıştırıyorum.

Tamamen İslam'i kaynaklardan alıntılarıyla azil'i öğrenelim.

Azil, cinsi münabeset esnasında erkeğin meniyi kadının cinsel organının dışına dökmesine denir. Azil şer'an caizdir.

"Adamın birisi Rasulullah'a gelir ve der ki: Bizim bir cariyemiz var. Bize hizmet eder; bizimle hurma sular. Ben bazen onunla buluşurum. Ancak, çocuk doğurmasını istemiyorum. Rasulullah (s.a.v.) ona şöyle dedi: İstersen azil yap. O'nun kaderinde ne varsa o olur."

(İstediğiniz zaman alıp satabiliyorsunuz,isteyip istememesine bağlı olmadan bir adamla yatmak zorunda kalmak nedir?)

"Rasulullah ile beni Mustalık gazvesine katıldık. Araplardan esirler aldık. Kadınları arzuladık, gençlik bizi sardı. Azil yapmak istedik. Durumu Rasulullah (s.a.v.)'a sorduk. Şöyle buyurdu: Azil yapmamanızı gerektiren bir şey yoktur. (Yani azil yapabilirsiniz) Şüphesiz ki yüce Allah kıyamete kadar yaratacaklarını yazmıştır."

(Irza geçmekten,tecavüzden farkı nedir?)

Ben sadece iki tanesini seçtim daha birçok hadis var.İlgili sitede---> http://www.hilafet.com/kitaplar/ictimainizam/17.htm

İşin en acıklı tarafı bu yüzyılda bu insanların hala savaş alanında kadınlara azil yapılması hadisini kabul ediyor olmalarıdır.

Bir de günümüzün "Adem ilk insan değildir." diyecek kadar ileri derecede İslam'ın tozunu almaya çalışan Süleyman Ateş'e bakalım:

Soru: Bir ateist, Yahudi Benü Mustalik kavminin yaşadığı yer, Müslümanlarca fethedildiğinde Resulullah'ın, "kadın ve çocuklarla birlikte tümünün öldürülmesi" emrini verdiğini söyledi. Bir başka savaşta ise esir alınan kadınlar için yine Peygamber tarafından "azil" ruhsatı verildiğini ve Hz. Osman'ın halifeliği sırasında dinden dönenlerin ateş çukurlarına atıldıklarını iddia etti. İşin aslı nedir?

...

Hz. Peygamber savaşta gençlere müt'a yapmalarını önermiştir. Müt'a, geçici evlenmektir. Ama bu, esir alınan kadınlarla değil, bunu meslek edinen kadınlarla olmuştur.

...

http://www2.vatanim.com.tr/root.vata......id=4&wid=31

esir alınan kadınlarla değil, bunu meslek edinen kadınlarla olmuştur.

Süleyman Ateş insan zekasıyla alay ediyor.Kaş yapayım derken göz çıkarıyor.Mutayı meslek edinen kadın ne demektir?Fahişe olmasın sakın?Peygamber sahabelere izin veriyor bu konuda bu ayrı bir mesele...Allah için cihada çıkan sahabeler bunu nasıl düşünebiliyor o başlı başına bir mesele...

esir alınan kadınlarla değil

Sayfanın başında koyduğum hadis insana daha gerçekçi geliyor,savaş meydanında mutayı meslek edinen kadını nerden bulacak sahabeler?Yanında böyle kadınlarla mı savaşa geliyorlar?Süleyman Ateş herhangi bir kanıt sunmuş değil,ilgili hadisleri de hasıraltı ediyor.

Velhasıl sorularımızı soralım.

1-Amerikan askerleri müslüman kadınlara Irak'ta azil yapmaya kalksa ne düşünürsünüz?

2-Cariyelerin hala mal ve köle olduğunu inkar ediyor musunuz?

3-Savaş meydanında kadınlarla yatmayı düşünmek sahabelere yakışmakta mıdır?
Alt 08-01-2007, 10:26
bedirxanbeg bedirxanbeg isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Soru: Bir ateist, Yahudi Benü Mustalik kavminin yaşadığı yer, Müslümanlarca fethedildiğinde Resulullah'ın, "kadın ve çocuklarla birlikte tümünün öldürülmesi" emrini verdiğini söyledi. Bir başka savaşta ise esir alınan kadınlar için yine Peygamber tarafından "azil" ruhsatı verildiğini ve Hz. Osman'ın halifeliği sırasında dinden dönenlerin ateş çukurlarına atıldıklarını iddia etti. İşin aslı nedir?

...

Hz. Peygamber savaşta gençlere müt'a yapmalarını önermiştir. Müt'a, geçici evlenmektir. Ama bu, esir alınan kadınlarla değil, bunu meslek edinen kadınlarla olmuştur.

Vahabilerin neden bu islam yazarlarına tasavuf alimlerine kafir dediğini insan daha iyi anlıyor Adam islam adına yalan söylemeyi sevap sayıyor
Alt 09-01-2007, 22:30
Üye

yalancıktan uydurulan bişeye göre iyi bişeyde tabiki yalan söylemektir

Alt 17-02-2007, 00:12
Cemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cemal Cemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.

cevat kardeşim meraba..Bugeçennerde tevede* çaatay yolda *diye bi pıroramvarya..İşte ordabu bizin Gagayuz Türklerin bulıunduu bi yere gitti*molvada mımışne *Şindi orda azcok Türkçe bilenner var.mesela bi tezeylen konuştular*güzel Türkçe konuşıyo..
Bide orta yaşlı saçsakal acık karışmış bi gariban amcamı buldu çaatay.onunla konuşuyo.
*Sen Türkçe biliyonmu*?
--Annıyrım ben bea.. annıyrım..
*Tamam amca..Ne iş yapıyosun burda..
--Tamam.. tamam.. annıyrım bea..
*Hıı a..amcam yani çalıştıın iş ne..nerde çalışıyosun..
--Annıyrım bea .. tamam annıyrım..
*çoluk çocuk varmı amcam..?
--Tamam .. tamama..annıyrım ben..
** * gürdüünüz gimi sayın seyirciler amcam çok iyi annıyr..
Tamam amcam tamam..
hoşçakal.. * * *

Şindik cevatım.. sen annatmıştın..
Tamam ben annıyrım..annıyrım.. tamam.. ama sana zamet..
bidaa annatıversene yanı özet olaraktan
"Noolmıuştu bu bana mustalıkda abim *?"

ceMaL

'Biri senin hakkında kötü bir şey söylerse
sakın kızma ama şöyle karşılık ver:
Hakkımda bunu söyleyen hiç şüphesiz başka kusurlarımı bilmiyormuş.
Bilseydi, sadece bunu söylemekle kalmazdı!
'
Alt 17-02-2007, 00:38
mep
Üye Değil

Bu yazıyı bu gün'' Peynir Gemisi''ne asmıştım.ancak Cemal abim bu Topic'i güncelleyince
bu yazının esas yeri burası diye düşünüp kendi yazımı Copy-Paste yaptım.Copy paste yasak hemşerim deyip silmezlerse bu yazının yeri burası.

1.1-T.DURSUN, *Hz, *Peygamber'in, *azl *(doğumu *önlemek *için, *boşalmadan *önce *ayrılma) *ile *ilgili *bir *sözünü *aktarıyor:
*
Ebu *Said *el *Hudri *anlatıyor:
*
—Peygamberle *birlikte *Benû *Mustalık *Gazası'na *çıktık. *Ve *Arap *tutsaklarından *tutsaklar *elde *ettik. *O *sırada *kadınlar *iştahımızı *çekti. *Bekârlık *çok *güç *gelmişti *bize *o *günlerde. *Ve *azil *yapmak *istedik. *İstiyorduk *azil *yapmayı *Ancak, *"Peygamber *aramızdayken *ona *sormadan *nasıl *azil *yapacağız?" *dedik *ve *gidip *peygambere *sorduk. *Peygamber *de *azl *yapmamakta *sizin *için *bir *sakınca *yoktur. *(Yapabilirsiniz *de. *Yapmayabilirsiniz *de.) *Ama *bilin *ki, *kıyamet *gününe *değin *meydana *gelecek *bir *yavru, *ne *olursa *olsun *meydana *gelir."(DİN *BU *I, *34)
*
Bu *metinde *geçen *"yapmamakta *sizin *için *bir *sakınca *yoktur" *cümlesi, *“Mâ *aleyküm *ellâ *te’falû"dur. *Bunun *Türkçe *anlamı, *"Yapmamakta *sizin *için *bir *sakınca *yoktur" *değil, *tam *tersine *"Yapmamanız *için *bir *gerek *yoktur, *yapabilirsiniz" *demektir. *Yani *hadiste, *yazarın *söylediğinin *tersi *söylenmektedir. *Yapmamanızda *bir *sakınca *yoktur *değil, *yapmanızda *bir *sakınca *yoktur. *Hattâ *mâ *nâfiye *(olumsuz *edatı) *da *olabilir *ki *o *zaman *"Neden *yapmayacaksınız?" *anlamını *verir.
*
*
İslam *üstündür'de *rasladım.
*
* * *Bakın *adamlar *Turan *Dursun'un *yalanını *nasıl *gözler *önüne *seriyor.İbret *alın.
*
Turan *Dursun *un *çevirdiği *'' *Yapmamakta *sizin *için *bir *sakınca *yoktur'' *Sözünün *aslı
'' *Neden *yapmayacaksınız''olmalıymış.Nasıl *anladınızmı *şimdi.

Kadınlara *tecavüz *edilecek,Peygamber *'' *Yapmamakta *sizin *için *bir *sakınca *yoktur'' *demiyor.

''Neden *yapmıyacaksınız *ki? *'' *diyor.İşte *böylece *bu *konuda *aydınlanmış.Turan *Dursun'un
yalancılığı *bir *kerre *daha *kanıtlanmış *oluyo.( *Tabi *bu *arada *kadınlara *ne *olduğu *adamların *umrunda *bile *değil *).
İslamın *sevgi *ve *Güzellik *dini *olduğu *gerçeği *ışıl *ışıl *parlıyor.

Önerilen Siteler