Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 31-07-2010, 00:59
axial
Üye Değil

Sn. reloaded,

Haklısın anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

Hala evrimi, maymundan gelme gibi bir kalıba koyup demagoji yapıyorsunuz.

Evrimde maymunlarla insanların atası ortaktır. Yani şu anda gördüğünüz maymunlar ayrı bir türdür. Ne var biraz araştırıpta sallasanız.

Konu Nova tarafından (31-07-2010 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı düzenlendi.
Alt 31-07-2010, 10:10
melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
melih melih isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Kemaloğlu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dostum dünyanın hangi ordusu savaşın tam ortasında üstün durumdayken barış teklif eder.

yenilgiye düşen kabul eder bunu

dünyanın hiçbiryerinde hiçbirzaman olmamış şeylerle neden kendinizi avutuyorsunuz böyle

birde hangi yüzyıldan bahsediyoruz

Gerçekten meseleye tam olarak hakim,tarihsel şartları değerlendiren,savaş hukukunu bilen bir insan için inançlı veya inançsız farketmez

tartışmaya bile değmez bir konu

kendinizi avutmayın dostum
İşine gelince barış,işine gelmeyince barışma dostum
Yurtta sulh cihanda sulh dostum
senin muhammedin bunları biliyor mu?dostum
arabistanda bir tane din savaşı olmamış dostum
ama muhammedi dini çıkınca başlamış savaşlar dostum
ünlü kafir Velid Bin Mugire bile şöyle demiş"bu muhammed öyle sair ki babaları oğullara,kardeşi kardeşe düşürecek"dediği de çıktı dostum
bedir savaşında babalar oğulları,kardeşler kardeşleri katletti dostum
muhammed dinini ne sağlam temelle atmış ki kendisi öldükten sonra da bu müslümanlar birbirlerini katletmişler dostum
şimdi de müslümanların hali ortada dostum
zengini de rezil,fakiri de rezil dostum
Alt 31-07-2010, 16:13
Balkocha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Balkocha Balkocha isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

[QUOTE=elcvb;324262]İmdi AHİRET GÜNÜNE AİT AKLİ DELİLLER'den önemli bir alıntı yaptım:
" Âlemde çok görüyoruz ki: Zâlim, fâcir, gaddar insanlar gâyet refah ve rahatla ve mazlum ve mütedeyyin adamlar gâyet zahmet ve zillet ile ömür geçiriyorlar. Sonra ölüm gelir, ikisini müsavi kılar. Eğer şu müsavat nihayetsiz ise, bir nihayeti yoksa, zulüm görünür. Halbuki: Zulümden tenezzühü, kâinatın şehadetiyle sâbit olan adâlet ve hikmet-i İlahiyye, bu zulmü hiçbir cihetle kabûl etmediğinden; bilbedâhe bir mecmâ'-i âheri iktiza ederler ki; birinci, cezasını; ikinci,mükâfatını görsün. Tâ şu intizâmsız, perişan beşer, istidadına münasib tecziye ve mükâfat görüp adâlet -i mahzaya medâr ve hikmet-i Rabbâniyyeye mazhar ve hikmetli mevcûdât-ı âlemin bir büyük kardeşi olabilsin. Evet şu dâr-ı dünya, beşerin ruhunda mündemiç olan hadsiz istidadların sünbüllenmesine müsaid değildir. Demek başka âleme gönderilecektir. Evet insanın cevheri büyüktür. Öyle ise, ebede namzeddir.

Bir acem sairi olum adildir demis,
Olumun adil olabilmesi icin
Yasamin adil olmasi lazim.
Tabii ki gucu ve sermayeyi elinde bulunduranlar,aci ceken yiginlara dayanma gucu verecek bir afyona ihtiyac duyacaklar.Olumden sonra bir beklenti olmasa,dunyada bunca aci ceken halklar isyan etmezmiydi.Demokratik ve ozgur yasamin en cok silindigi,insanin mutluluguna ve gelismesine zincir vuruldugu ulkelere bir bakin.Sadece islamiyet degil.Guney Amerika halklari da katolik duzenbazlarla diktatorlerin elinde acilar cektiler ve cekiyorlar.
Adaleti Allah adina elinde bulunduranin kuran oldugunu soyleyip ve de onun adina birileri konusacak o zaman ki,adalet ahirete kalsin.Peki kavlu belanin hesabini sormak mumkun olmayacak mi?Hayir.Cevheri buyuk oldugunu soyledigi insanin ebede namzet olmaktan ziyadesiyle muzdarip oldugunun farkina varacak olan ,kader ile de bu yetisini korlememismidir.
COK UZATMAYA GEREK YOK.Soylenecek tek bir sey var.Kuran daki baris,adalete koydugu ipotekle baslar.
Bedenler one
Baslar asagi
Alinlar yere
Mihraba seyhim
Selam (baris) muridim
Peki sizler Kavl u bela dan Ahiret gunune duz bir cizgi olan (Kuran a gore) bu alemde tek bir yasam var derken,(ZIRA Allah zamandan ve mekandan munezzehtir) Allah in dayattigi bu omrun neresinde baris oldugunu gordunuz de ,Kuran dan baris adinda bir dusunce cikardiniz.Cunku bir ani bile kesintiye ugramis olan olgunun adi baris olamaz,eger yasam bir surecse.
Muhammed in hicbir zaman barisa ihtiyaci olmamistir ve olamaz.Oysa o kadar savasmasina ve kan dokmesine ragmen, o nun olumunun ardindan tum dunyada 3 cami kalana kadar islamiyet gerilemistir.Sonra yine kan ve buyuk islam dini.
Toplumlari kan dokerek zapteden ne ve/veya kim olursa olsun tarih mezarina gomulmeye mahkumdur.Insani akliyla verdigi savasin ihtisami kendini gosterdikce barisin adi tekrar yazilacaktir.Ne yazik ki bugun dunyada barisin adi
dinlerde aranacak kadar kirlidir

Önerilen Siteler