ESLEMTU";p="´isimli üyeden Alıntı
sparta,bilerek söylenen bir iddia bu.gerek yok sırf dediğim bu..yani böyle tiyatrolara gerek yok..ne önemi var benim için şu,olsun bu olsun..Bak bak Kur'an'ın Allah'ı benim Allah'ım olamaz.. Peki neyin Allah'ı senin Allah'ın olur?Bak arkadaşım hani diyelim müslümandın..mürted oldun diyelim..Mürted olan bir kişi bile böyle demez..İma ile Kur'an'ın Allah'ı demez anlatabildin mi?Allah'a isyan eder felan filan..ama böyle bir cümle kurmaz,kuramaz..hemen başka bir seçeneğe giremez..
beni rahatlatacak birşey yok arkadaşım...da böyle tiyatrolara gerek yok.sen kendin rahat ol :=))) dersine iyi çalış...
|
sn.ESLEMTU,
ben hala kul hakkından korkarım,
sizin böyle bir korkunuz var mı? buralardan yok gibi görünüyor da...
Siz ne biliyorsunuz benim yaşadıklarımı, siz mi yaşadınız. az da olsa empati yapma gereği duydunuz mu, YOOOK,
boş boş konuşuyorsunuz, kendi dediklerinize de ancak siz inanıyorsunuz. güya bana sorular sormuşsunuz, peki neyin Allah'ı benim Allah'ım olurmuş... sizin okumanız olduğundan ciddi şüphelerim var, yazmanız olduğunu görüyorum da...
Lütfen artık benimle uğraşmayın, lütfen..
Rahat ederiz diye bu foruma girdik nedir bu yahu... Ötekiler kafir dedi, iyi dedik, sorgulamak için kafir olalım, burada da ne sahneye koyduğumuz oyun kaldı (ki bence hiç hoş bir topik değildir sor öğrenin açtığı ancak kendisinin nasıl biri olduğunu sergilemektedir) ne misyonerliğimiz, ya yalancılığımız... takiyye yapmıyoruz en azından.
sizin zihninizde hiçbir soru yok mu Allah aşkına? O soruların büyük boyutlara ulaştığını düşünün... ama yapamazsınız, benim kadar cesur olup, kafirliği göze alıp sorgulayamazsınız işte... neden?
dini sorgulamak adamı dinden imandan eder de ondan. Bana veya sorularıma verilmiş bir tek cevabınız var mı sizin? Yoksa biri kahpeye vur emri çıkardı da ona mı uyuyorsunuz sadece...
size soru, sor öğren cevap yazamıyor ya siz yazın bari: kadına boşanma hakkı veren bir tek ayet veya hadis gösterin bana...
benim uydurduğum hadislerden olmasın ama
not: bu foruma geldiğimden beri kendimi hiç bu kadar kızgın hissetmedim. Tüm forum arkadaşlarından özür diliyorum. Ama günlerdir aleyhime yapılan bu iftira ve aşağılama bombardımanı gerçekten çekilir gibi değil. Başka hangi üye için 4 topik açılmıştır hem de aynı kişi tarafından.... hayret birşey ya... bu kadar mı olur.