TurkceRap´isimli üyeden Alıntı
"Tartışma" başlı başına politik bir olgudur, dinleri tartışmak için bile insanların farklı görüşlere ve birbirlerine tahammül edebildiği, meselenin futbol taraftarlığına dönmediği ortamların varlığını da insanlara göstermek zorundayız.
Ayrıca, sadece foırumla da olacak iş değil bu, yukarıda da söylediğim gibi, biz öncelikle burada sesimizi duyurmaya "biz de varız" demeye çalışıyoruz.
Mücadele falan klavye başında söylenilmek için, fazlasıyla iddialı, bir mücadelen olabilmesi için, önce varlığının bilinmesi ve bu konuların mainstream bir hal alması gerekiyor.
|
Yahu politik filan bilmem ben tartışma tartışmadır ve bu tartışmanın bu forumda din çerçevesinde yürtülmesi taraftarıyım,gerekçelerim bellidir birkaç defa yazdım.Ben kimi görüşlere tahammül edemiyorum,yahut benim görüşlerime çoğu kişi tahammül edemez.Yalnız bunu bana indirgemeyip geniş düşünmek gerekir çünkü hazımsızlık sorunu olan birçok kişi var.
Birbirimizin bazı görüşlerini bilmek bizi birbrimizden nefret etmeye kadar götürebilir,ve Siyaset de bunun için olmazsa olmazdır.Şimdi ben bu forumun kurucusunun siyasi görüşlerini bilsem ve benim tahammül edemediğim,nefret beslediğim görüşler içerisindeyse anında forumu terkederim.Ama göz görmeyince gönül katlanır o nedenle Politikayı bırakıp tamamen dine odaklanmamız gerekir.
Dediğim gibi hem zaman kaybettiriyor,hem ayrıştırıyor vs,vs,vs...
Sesimizi Politikayla duyuramayız biz dinsiziz sesimizi evrim,din,ateizm vb. gibi görüşlerle duyurabiliriz.Yoksa bir dindar da Kemalist olabilir bir dinsiz de.Sesimizi sadece asıl amacımızla duyurabiliriz en azından çok daha iyi duyururuz.Politikayı bırakıp da din karşıtı konular açsak yeter de artar bile.
Evet klavye arkasından çok yetersiz,ben de real faliyetler içerisinde olmak istiyorum fakat bazıları bunu ancak birlik olmayla sağlayabileceğimiz ortadayken hala gelişimimizi yavaşlatabilecek işlerle uğraşıyor.